Vodiči

Kako stvoriti mapu na Androidu

Sjajna stvar u vezi s Androidom je što omogućava svojim korisnicima da aplikacije i podatke održavaju savršeno organiziranim. Ako ste na telefon ili tablet instalirali mnogo različitih aplikacija, poput društvenih mreža, glazbe, aplikacija za produktivnost ili igara, ikone tih aplikacija ne moraju biti na cijelom zaslonu. Umjesto toga, možete stvoriti mapu, pravilno je imenovati i povući aplikacije koje želite u tu mapu. Na primjer, možete stvoriti mapu za glazbu ili programe za društvene mreže koje koristite ili mapu u koju ćete staviti sve svoje igre. Na tebi je. Pogledajmo kako to učiniti.

Također pogledajte: Kako ukloniti Android dvostruke kontakte

Stvorite mapu i organizirajte aplikacije na Androidu

Prije nego što nastavimo s vodičem o tome kako stvoriti mapu na Android telefonu ili tabletu, imajte na umu korake koje ću vam pokazati da možda nisu potpuno isti na vašem uređaju, jer to može ovisiti o verziji Androida (Android verzija na donjim slikama je 4.3). Iako koraci možda neće biti isti, bit će slični i lako ćete shvatiti one za svoj uređaj.

Da biste stvorili mapu Android, pronađite jednu od aplikacija na zaslonu, dodirnite je i zadržite, a zatim povucite u neku drugu aplikaciju.

Mapa će se stvoriti automatski.

Zatim kliknite mapu i moći ćete joj promijeniti ime.

Da biste u mapu dodali još aplikacija, kliknite na +

Pronađite i odaberite aplikaciju koju želite dodati, a zatim kliknite U redu. Aplikacija će biti dodana u mapu. Možete dodati onoliko aplikacija koliko želite.

Premještanje aplikacije iz mape također je vrlo jednostavno.

Možete otvoriti mapu, kliknuti na +, pronaći i odabrati aplikaciju koju želite ukloniti iz mape, a zatim kliknuti U redu.

Druga je mogućnost otvoriti mapu, dodirnuti i držati aplikaciju koju želite ukloniti iz mape te je jednostavno povući iz mape. Jednostavno kao to.

Kao što sam spomenuo na početku, ako imate hrpu aplikacija, možete stvoriti mapu ili nekoliko mapa, a vaš Android uređaj održavati savršeno organiziranim i urednim - jednostavno je!

Možete pročitati i: Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found