Vodiči

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 24

Ako upotrebljavate android uređaj posljednju godinu ili više, na telefon ste morali instalirati ažuriranja KitKat 4.4 jer je ovo ažuriranje bilo dostupno za većinu android uređaja trenutne generacije. Ažuriranja su došla s puno novih značajki, a korisnici su vidjeli poboljšanje performansi. No, ipak postoje neke bugove s kojima su se korisnici suočavali. Pogreška Google trgovine Google Play 24 jedna je od njih. Ova se pogreška uglavnom događa kada korisnici pokušaju ažurirati ili instalirati neke aplikacije na Google playu. Ako ste se suočili s pogreškom trgovine Google play 24, možda ste primijetili da ta pogreška utječe na aplikacije instalirane u ART (android RunTime).

Među mnogim aplikacijama, WhatsApp je jedna takva aplikacija na koju utječe ova pogreška 24. Međutim, u ovom postu raspravljat ću o metodama za ispravljanje ove pogreške u trgovini Google play 24. Slijedite ih i riješite se ove pogreške.

Također pogledajte - H o ispravljanju pogreške u trgovini Google Play rpc

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 24

Koraci za ispravljanje pogreške u trgovini Google play 24

Metoda 1 : Ova će metoda sigurno ispraviti pogrešku, ali joj je potreban root

> Prvo morate instalirati upravitelj datoteka, kao što je Root Manager.

> Pregledajte internu pohranu android / data / com.whatsapp

> Zatim mapu pod nazivom com.whatsapp treba izbrisati.

> Sada ponovo instalirajte WhatsApp iz trgovine Google Play.

Metoda 2 : Izbrišite bezvrijedne datoteke putem Cleanmastera

> Instalirajte Claenmaster na svoj android uređaj.

> Deinstalirajte aplikaciju WhatsApp.

> Pokrenite Claenmaster, pretražite bezvrijedne datoteke i jednostavno ih očistite. Ako Claenmaster otkrije neke važne datoteke, poništite ih prije brisanja.

Metoda 3

Ako prve dvije metode ne uspiju riješiti pogrešku Google play trgovine 24, tada morate izvršiti vraćanje na tvorničke postavke. Ali prije toga napravite sigurnosnu kopiju važnih podataka i aplikacija na svom Android uređaju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found