Vodiči

Što učiniti ako se slike ne učitavaju u Mozilla Firefoxu

Mozilla Firefox uvijek ima nekih problema, a najčešći je problem što preglednik ne učitava slike. Treba napomenuti da se ovaj problem odnosi samo na JPG, PNG, GIF format i nije povezan s video formatima MPG, WMV i AVI. Ovaj vodič će vam pokazati što učiniti ako se slike ne učitavaju u Mozilla Firefoxu.

Također možete pročitati: Što učiniti ako su oznake nestale iz Mozille Firefox

Što učiniti ako se slike ne učitavaju u Mozilla Firefoxu

Kolačići i predmemorija

Prvo biste trebali pokušati očistiti sve datoteke "predmemorije" i "kolačići". Uraditi ovo:

Pokrenite Mozilla Firefox, kliknite gumb Glavni izbornik na desnoj strani zaslona, ​​a zatim odaberite "Povijest".

Sada morate kliknuti na "Obriši nedavnu povijest" i na padajućem popisu odaberite "Sve". Kliknite "Pojedinosti" i stavite kvačicu na predmemoriju, kolačiće. Zatim kliknite "Clear Now" na dnu otvorenog prozora.

Postavke web mjesta

Ako Firefox ne prikazuje slike s određenog web mjesta, morate učiniti sljedeće:

Pokrenite web mjesto (ono na kojem se slike ne prikazuju) i kliknite na „Identifikacija web mjesta“ (ikona „Zemlja“ s lijeve strane pored adresne trake). Kliknite malu strelicu, a zatim "Pročitajte više".

U "Dozvole" pomaknite se prema dolje do "Učitaj slike" i odaberite "Dopusti".

Tada možete zatvoriti prozor s informacijama o stranici.

Ostali razlozi

Ako nakon isprobavanja ove dvije metode, Mozilla Firefox i dalje ne može učitati slike, trebali biste provjeriti druge razloge:

Web stranica na kojoj ne možete vidjeti slike možda neće raditi ispravno ili će imati poteškoća. Možete pokušati ponovno pokrenuti web mjesto ili ga pogledati na drugom uređaju.

Postoji šansa da slučajno promijenite postavke u pregledniku, što je dovelo do činjenice da se slike više ne mogu učitati. Da biste riješili ovaj problem, morate resetirati sve postavke:

U adresnu traku morate unijeti «about: config», a zatim pritisnuti tipku Enter. Nakon toga možete dobiti poruku ove vrste: "Ovo može poništiti vaše jamstvo", samo trebate kliknuti gumb "Bit ću oprezan, obećavam". Na popisu pronaći opciju koja ima naziv browser.display.use_document_colors. Trebao bi biti postavljen na "True". Ako nije, trebate odabrati "Reset".

Pa smo smislili što učiniti ako Mozilla Firefox ne učitava slike. Sada bi na svim vašim omiljenim web mjestima slike trebale biti pravilno prikazane.

Izvor slike: www.wallpapercave.com

Također možete pročitati: Dvije metode za vraćanje funkcionalnosti preglednika Mozilla Firefox

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found