Vodiči

Kako ispraviti pogrešku Gmaila 707

Gmail je jedan od najčešće korištenih davatelja usluga koji ima više od 425 milijuna aktivnih korisnika u cijelom svijetu. Ali znamo da ništa nije bez problema. Dakle, ponekad se pogreška dogodi i s Gmailom. Gmail pogreška 707 jedna je od čestih pogrešaka s kojima se susreću mnogi korisnici, a problem se uglavnom javlja kada nekom pokušate poslati poštu.

Pogreška na Gmailu javlja se u trenutku slanja pošte zbog nekih omogućenih laboratorija. Ali nemojte se uspaničiti ako se isti problem dogodi i kod vas. Ovdje su raspravljeni mogući koraci rješenja.

Također pogledajte- Kako izbrisati račun e-pošte iz aplikacije Gmail na Galaxy S4

Koraci za ispravljanje pogreške u vezi s Gmailom 707

Neki ljudi dobivaju pogrešku "Ups ... sustav je dobio problem (# 707)", a neki "Dogodila se pogreška poslužitelja i pošta nije poslana (pogreška 707)". Rješenje obje ove pogreške je isto i evo koraka:

> Prva prijava na svoj Gmail račun. Zatim kliknite na mjenjač (ikona zvona) i treba odabrati Postavke.

> Pod Postavke ćete s desne strane pronaći karticu Laboratoriji. Kliknite tu karticu.

> Sada morate pretražiti Pozadinsko slanje. Također se možete pomaknuti prema dolje da biste pronašli Pozadinsko slanje. Bit će dvije mogućnosti Omogući i Onemogući, odaberite Onemogući.

Sada ćete moći slati e-poštu bez greške 707. No nakon što slijedite gornje korake i ako se dogodi pogreška, slijedite korake u nastavku:

> Ažurirajte svoj preglednik na najnoviju verziju.

> Obrišite kolačiće i predmemoriju.

> Morate deaktivirati oglase u pregledniku u slučaju Firefoxa i proširenja ako koristite Google chrome, a zatim ponovo pokrenite preglednik.

> Privremeno onemogućite provjeru virusa.

> Ako se pogreška i dalje javlja, možete pokušati s drugim preglednikom.

> Koristite osnovnu verziju Gmaila ako problem ne riješi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found