Vodiči

Black Charizard sada dostupan na Pokémon Go

Jeste li veliki obožavatelj Pokémon Goa? Pa, izgleda da možda imate sreće. Pokémon Go's Community Day se vratio i čini se da je ovaj možda najbolji u dosadašnjoj povijesti igre. Za obožavatelje se spremaju neke nove stvari, a zvuče nevjerojatno čak i iz perspektive autsajdera.

Što možete dobiti?

Jedan od poznatih i voljenih pokrenutih Pokémona u igri, Charmander, nije dostupan u sjajnoj crnoj verziji. Također biste mogli nagovoriti Charmeleona da nauči Blast burn kad preraste iz Charizarda, što bi Pokémonu 110 nanijelo štetu i potez od dvije šipke.

Dan zajednice Pokémon Go slijedi određeni obrazac nuđenja različitih sjajnih verzija različitih Pokémona. Većina sjajnih verzija Pokémonsa ima pomake u boji koji u najboljem slučaju izgledaju minimalno i ne mijenjaju toliko svoj dizajn. Charizardova sjajna verzija je lijepo izrađeni crno-crveni Pokémon.

I kao što svi znamo i kao što smo vidjeli u gotovo svakoj fantasy knjizi, TV emisiji ili filmu, crna i crvena možda su najneugodnija kombinacija boja koju možete dati vatrenom zmaju. Samo vrišti snaga i status na način na koji to ne mogu učiniti i druge kombinacije boja. Da, povezivanje crvene s vatrom možda je jedan od najjednostavnijih poteza, ali svejedno je lijepo vidjeti.

E sad, kako to možeš učiniti? Koje su vaše šanse da dobijete sjajnu crno-crvenu Charizard tijekom ovog Dana zajednice? Kao i uvijek, morate pokušati povećati brzinu poljoprivrede kako biste bili sigurni da su vaše šanse za dobivanje dovoljno dobre.

Dan zajednice bit će između 10:00 i 13:00 UTC u Europi i Africi, između 12:00 i 15:00 JST u Aziji / Pacifiku i između 11:00 i 14:00 PT u Sjevernoj i Južnoj Americi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found