Vodiči

Dodajte bežično punjenje u svoj Galaxy S5 za samo 10 USD, ali uz veliku zaradu

Ok, stavimo to ravno na stvar. Svi znamo da Samsung Galaxy S5 ne dolazi sa značajkom bežičnog punjenja. Iako je to zasigurno tužna stvar, ali ovdje je veliko pitanje. Jeste li spremni riskirati vodonepropusnost i prihvatite izbočinu koju ćete dobiti nakon što dodate Qi zavojnicu za bežično punjenje?

To su u osnovi samo tanke Qi zavojnice koje se nalaze između vaše baterije i stražnjeg poklopca. Dakle, jednostavno ne možete ići u lov na glavu posvuda. A odgovor je za samo nekoliko dolara, što od toga ne donosi veliku stvar.

Ali ovdje je još jedna kvaka. Jednom kada dodate tu Qi zavojnicu, očito ćete se malo izbočiti zajedno s povećanim pritiskom na stražnjem poklopcu telefona. A taj bi vas pritisak trebao biti zabrinut jer nećete samo dodavati dodatnu energiju uklanjajući taj poklopac, već ćete dodatno opteretiti IP67 ocjenu vodootpornosti.

A budući da je ova Qi zavojnica za bežično punjenje neslužbena, na pitanje Samsunga o korištenju, jednostavno su porekli. Preporučili su nam da koristimo službenu navlaku za bežično punjenje ako je to ono što smo stvarno željeli.

Također pogledajte - Tako funkcionira Android L na Samsung Galaxy S5 (prije puštanja tečaja)

Dakle, izbor je na vama. Jeste li spremni na pritisak i vjerojatno oštetite svoj telefon od 700 dolara. Ako mene pitate, definitivno ću vam preporučiti da ne koristite samo taj dodatak od 10 dolara kako biste ga napravili kao rješenje. Znam da bi moglo zvučati poput Appleovog tipa koji je spreman potrošiti više novca za isto rješenje, ali govorimo o sigurnosti i trajnosti našeg uređaja.

Na kraju dana, izbor ovisi o vama.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found