Vodiči

Kako popraviti prazan zaslon, treperenje zaslona i neodgovarajući problemi na zaslonu Samsung Galaxy S4

Mnogi korisnici Samsung galaxy S4 žale se na probleme s ekranom Galaxy S4, a najčešći od njih su treperenje zaslona, ​​neodgovaranje zaslona i prazan zaslon. Razlog može biti bilo što, poput bilo koje aplikacije treće strane, softverskog kvara ili hardverskog problema. Međutim, nakon što dođete do točnog uzroka, rješavanje problema postaje puno lakše. Ovdje ćemo razgovarati o svim mogućim načinima za rješavanje problema sa zaslonom Galaxy S4 nakon što znamo razloge.

Pročitajte također- Kako popraviti pogrešku na SIM kartici koja nije umetnuta na Galaxy S4

Mogući popravci za prazan prikaz

Izvor slike - thedroidguy.com

Ako se zaslon vašeg Samsung Galaxy S4 isprazni i želite na bilo koji način popraviti zaslon Samsung galaxy s4, slijedite načine jedan po jedan.

Napunite telefon:

Samsung galaxy S4 dobio je Super AMOLED zaslon koji zahtijeva veliku količinu energije za uključivanje, tako da bi se problem mogao pojaviti zbog slabe baterije. Napunite telefon i pokušajte ga uključiti. Prvo izvedite ovaj korak, a ako problem ostane isti kao i prije, slijedite ostale korake.

Dizanje u sigurnom načinu:

Sljedeći je korak pokretanje telefona u sigurnom načinu. Za to prvo isključite uređaj i pritisnite tipku za napajanje nekoliko sekundi dok se na zaslonu ne pojavi logotip Samsung galaxy S4. Otpustite gumb za uključivanje i pritisnite i držite tipku za stišavanje dok ne završite postupak ponovnog pokretanja. Ako je postupak uspješan, na zaslonu ćete vidjeti 'sigurni način rada'.

Sada onemogućite sve aplikacije treće strane i provjerite je li problem s praznim zaslonom nestao ili ne. Ako se i dalje suočite s problemom, problem nije povezan ni s jednom aplikacijom treće strane. Prijeđite na sljedeću metodu.

Izvršite vraćanje na tvorničke postavke:

Ako bilo koja aplikacija treće strane ne uzrokuje problem, to bi trebao biti problem s hardverom ili softverom. Ako je problem povezan sa softverom, popravit će ga vraćanje na tvorničke postavke. Ali prvo napravite sigurnosnu kopiju svih podataka i datoteka prije nego što nastavite s ovim postupkom. Da biste to učinili, držite tipke za napajanje, dom i pojačavanje glasnoće dok se na zaslonu ne prikaže android logotip. Zatim pomoću gumba za glasnoću za navigaciju i gumba za uključivanje odaberite prikazane opcije. Odaberite "brisanje podataka" ili "vraćanje na tvorničke postavke" i potvrdite postupak pritiskom na "da" kada se zatraži "Izbriši sve korisničke podatke". Problem će se sigurno riješiti ako je povezan s problemom softvera.

Ali, u slučaju da problem i dalje postoji, to mora biti problem s hardverom koji tehničar može riješiti. Oni mogu predložiti je li potrebna zamjena zaslona Samsung galaxy s4.

Mogući popravci za treperenje zaslona

Treperenje zaslona još je jedan uobičajeni problem s kojim se suočavaju korisnici Galaxy S4. Većina ih se žalila na probleme poput automatskih promjena razine svjetline, iznenada se zaslon pretvara u crni zaslon itd. Bez obzira na probleme, isprobajte sljedeće načine za popravak zaslona Samsung galaxy s4 prije nego što krenete na Samsung galaxy s4 zamjena zaslona.

Dizanje telefona u sigurnom načinu:

Ovo je prva metoda koja se izvodi za prepoznavanje stvarnog uzroka koji stvara problem. Ovaj će vas postupak obavijestiti ako se treperenje zaslona događa zbog aplikacija treće strane ili ne. Dakle, pokrenite telefon u sigurnom načinu slijedeći gore objašnjenu metodu. Sada onemogućite sve aplikacije treće strane i provjerite je li problem riješen ili ne. Ako ne, onda aplikacije nisu krivac. Prijeđite na sljedeće korake.

Izvor slike - www.jovora.com

Vraćanje na tvorničke postavke:

Izvršite vraćanje na tvorničke postavke ako gornje metode ne rade. Ali ne zaboravite imati sigurnosnu kopiju svih važnih podataka. Ako se treptanje zaslona događalo zbog problema sa softverom, problem će riješiti vraćanje na tvorničke postavke. Ali u slučaju da problem i dalje postoji, to mora biti problem s hardverom, a zamjenski zaslon Samsung galaxy s4 jedino je rješenje za to.

Mogući popravci zaslona koji ne reagira:

Neodgovarajući zaslon Samsung Galaxy S4 može se popraviti slijedeći nekoliko metoda. Oni su objašnjeni u nastavku.

Ponovo pokrenite telefon:

Ponekad jednostavnim ponovnim pokretanjem riješite mnoge probleme. Pokušajte to tako da povučete bateriju i ponovno je umetnete nakon što pričekate nekoliko sekundi.

Dizanje u sigurnom načinu:

Ako prvi postupak ne uspije, izvedite ovaj korak. Sada onemogućite sve aplikacije treće strane i provjerite je li problem riješen.

Vraćanje na tvorničke postavke:

Ako je problem u softveru, vraćanje na tvorničke postavke može vam pomoći da se riješite problema.

Međutim, ako ste isprobali sva rješenja i još uvijek imate isti problem, kao konačno rješenje potreban je zamjenski zaslon Samsung galaxy s4.

Također možete pročitati - Kako popraviti Samsung galaxy S4 da ne dobiva izvješća o isporuci teksta

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found