Vodiči

Najbolje web stranice za preuzimanje softvera

Tehnologija je revolucionirala način na koji međusobno komuniciramo, pa čak i način na koji svakodnevno komuniciramo i funkcioniramo. Računala i telefoni sada su presudni, kao i programi i aplikacije. Postoje aplikacije za sve, od internetskog bankarstva, uređivanja medija, komunikacije, dizajniranja fontova do cjelovitog rješavanja matematičkih jednadžbi koje su potencijalno promijenile način na koji ljudi danas rade. Ovdje ćemo podijeliti neke od najboljih web lokacija za preuzimanje softvera na kojima možete pronaći sve vrste programa i aplikacija.

Također pogledajte: Kako isključiti web stranice u Chromeu

CNET preuzimanje

Često opisivan kao pionir kada je u pitanju preuzimanje web stranica za preuzimanje softvera, CNET Download nudi širok spektar softvera dostupan za preuzimanje. Web stranica nudi preuzimanja za Windows, Mac, Android i iOS. Možete pregledavati aplikacije za svaku i pronaći najnovije verzije aplikacija koje već koristite, kao i neke nove aplikacije koje nikada prije niste koristili.

Posjetite CNET Download

BytesIn

Evo još jedne web stranice s koje možete preuzeti softver. Postoji nekoliko kategorija s aplikacijama i programima dostupnim za preuzimanje, a neki od njih su antivirusni i špijunski softver, audio i video, posao i ured, Internet, mrežni alati, upravljački programi, obrazovanje i igre. Također ćete pronaći odjeljak Novi softver, kao i Top preuzimanja. Ako tražite nešto potpuno novo ili samo ažuriranu verziju svoje omiljene aplikacije, velika je vjerojatnost da ćete je pronaći na BytesIn-u.

Posjetite BytesIn

Filehippo

Na Filehippou možete pronaći najbolji softver i svi su testirani na viruse, zlonamjerni softver i adware. Štoviše, nema dodanih snopova, naplatnih rampi ili instalatera. Možete jednostavno pregledavati ono što je dostupno za preuzimanje. Vidjet ćete najpopularnije programe, kao i kategorije kao što su anti-malware, razmjena poruka i chat, preglednici i dodaci, VPN-ovi, audio i video, radna površina i još mnogo toga.

Posjetite Filehippo

ZDnet

ZDnet je jedna od najvećih web knjižnica kada je riječ o preuzimanju softvera. Možete pronaći aplikacije i programe za Windows, Mac, iOS i Android. Postoji besplatni softver, softver koji možete besplatno isprobati, a postoje i programi koje možete kupiti. Možete pregledavati programe po kategorijama, a neke od njih su preglednici, alati za programere, komunikacije, sustavi, video softver, Mp3 i audio, zabava i još mnogo toga. Tu je i odjeljak Top preuzimanja.

Posjetite ZDnet

Softpedia

Softpedia je još jedno web mjesto na kojem možete pronaći sve vrste programa i aplikacija za različite platforme. Postoje aplikacije za Mac, Windows, Linux. Također možete pronaći širok raspon mobilnih aplikacija. Sve je podijeljeno u kategorije tako da s lakoćom možete pregledavati ono što je dostupno. Bez obzira tražite li upravljačke programe, igre, softver ili web aplikacije, velika je vjerojatnost da ćete ih pronaći ovdje.

Posjetite Softpedia

Besplatni datoteke

Ako tražite besplatni softver, ovo je bez sumnje jedno od najboljih mjesta. Možete pronaći toliko različitih programa i aplikacija dostupnih za preuzimanje, i naravno, najbolji dio je što je sve besplatno. Postoje upravljački programi, igre, čuvari zaslona, ​​aplikacije za grafiku i dizajn, alati za poboljšanja radne površine i još mnogo toga. Možete pregledavati po kategorijama ili unosom naziva programa koji tražite u traku za pretraživanje. U svakom slučaju, pronaći ćete ono što vam treba.

Posjetite FreewareFiles

MajorGeeks

Ako tražite način da promijenite izgled računala, ureda i softvera za financije ili nekih sistemskih alata, iznenadit ćete se izborom koji MajorGeeks nudi svojim posjetiteljima. Postoji nekoliko kategorija kroz koje možete proći, kao i odjeljak Najpopularnija preuzimanja u kojima možete vidjeti neke od najpopularnijih programa i aplikacija. Pronaći ćete razne aplikacije i programe za Mac, Windows i mobilne uređaje.

Posjetite MajorGeeks

Softoničan

Evo još jedne izvrsne web stranice koja nudi aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android. Ima široku paletu igara dostupnih i za ove platforme. U traku za pretraživanje možete upisati naziv programa ili igre ili možete pregledavati ono što je dostupno kroz kategorije navedene na web mjestu.

Posjetite Softonic

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found