Vodiči

Kako riješiti problem vijeka trajanja baterije Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 objavljen je u ožujku i opremljen je mnoštvom vrhunskih značajki poput novog Touchwiz korisničkog sučelja, optičke kamere za stabilizaciju slike od 16MP, novog dizajnerskog jezika itd. Također četverostruki HD zaslon, exynos 7-osmerojezgreni procesor i ne - uklonjiva baterija od 2550 mAH učinila ga je snažnijim. Baterija koja se ne može ukloniti novi je uvod u Galaxy S dizajn. Ali ipak je vijek trajanja baterije čest problem svih pametnih telefona, a korisnici Galaxy S6 također bi se mogli suočiti s tim problemom nakon nekoliko mjeseci. Evo nekoliko savjeta za rješavanje problema vijeka trajanja baterije Samsung Galaxy S6.

Kliknite ovdje da biste saznali načine kako riješiti problem s sporim punjenjem na Galaxy S6.

Pročitajte također- Galaxy S6 problemi i rješenja

Načini za rješavanje problema vijeka trajanja baterije Samsung Galaxy S6

Nije uvijek potrebno da samo operativni sustav i baterija doprinose problemu s baterijom, već možda na telefonu postoje neke aplikacije i programi koji zapravo mogu uzrokovati problem. Ovdje su navedeni svi mogući načini rješavanja problema.

Pronađite aplikacije koje uzrokuju više pražnjenja baterije:

Kada se suočite s problemom vijeka trajanja baterije Galaxy S6, prvo bi bilo otkriti detalje o tome koja aplikacija troši najviše baterije. Aplikacije i zalihe trećih strana uvijek troše više baterije na bilo kojem pametnom telefonu. Ponekad ovo nije aplikacija, već bugovi, a problem u aplikaciji uzrokuje da aplikacija isprazni ogromnu količinu baterije. Stoga ga provjerite odlaskom na odjeljak postavki i baterije na vašem Samsung Galaxy S6 i saznajte koja aplikacija troši koliko baterije. Saznajte aplikaciju krivca i ponovo je instalirajte. Ako problem i dalje postoji, deinstalirajte aplikaciju i provjerite postoji li dobar učinak na vijek trajanja baterije.

Dizanje uređaja u sigurnom načinu:

Dizanje uređaja u sigurnom načinu korisno je za otkrivanje krivca koji prazni neobičnu bateriju. Ovaj je korak koristan kada ne možete otkriti aplikaciju krivca. Dizanje u sigurnom načinu onemogućuje sve aplikacije treće strane i pomaže vam razdvojiti aplikaciju koja stvara problem. Evo načina za pokretanje u sigurnom načinu:

> Prvo isključite uređaj, a zatim dugo pritisnite tipku za napajanje i tipku za smanjivanje glasnoće dok se ne pokrene.

> Sada otpustite gumb za uključivanje, ali ne i tipku za glasnoću.

> Tekst sigurnog načina rada pojavit će se u donjem lijevom kutu zaslona.

Ponovo pokrenite uređaj:

Ponovno pokretanje telefona ponekad može riješiti problem. Ako primijetite da se vaš Samsung Galaxy S6 pregrijao, samo ga isključite i ponovno uključite. Tada se problem može riješiti.

Onemogućite neiskorištene usluge:

Ako bilo koja aplikacija treće strane ne uzrokuje problem trajanja baterije Galaxy S6 i ponovno pokretanje ne može riješiti problem, pokušajte s ovim korakom. Zatvorite usluge poput Bluetooth veze, Wi-Fi veze, NFC-a i GPS-a kad ih ne koristite.

Također imajte na umu da kada je vaš telefon u lošem području signala, trudi se pronaći signal koji uzrokuje dovoljno pražnjenja baterije. Dakle, uključite način rada u zrakoplovu u onim područjima koja imaju loš 4G ili LTE signal.

Uključite softverske značajke Galaxy S6:

Samsung Galaxy S6 dolazi s dvije softverske značajke, načinom uštede energije i načinom ultra uštede energije. Oboje mogu uštedjeti život baterije kada su uključeni. Način uštede energije isključuje vibracije, smanjuje svjetlinu zaslona, ​​ograničava osvjetljenje dodirnog zaslona i ograničava performanse procesora radi uštede baterije. Način ultra uštede energije koristan je kad imate stvarno manje baterije. Mijenja temu u sive s ograničenjem upotrebljivih aplikacija. Možete ih uključiti odlaskom na postavke, pomicanje preko sustava, a zatim baterije.

Koristite crnu pozadinu:

Crne pozadine mogu uštedjeti ogromnu bateriju. Iako nije dostupan, možete ga preuzeti i postaviti kao pozadinu odlaskom na postavke> osobno> pozadina> galerija.

Promjena pokretača:

Korisničko sučelje Touwiz i njegov pokretač znatno su poboljšani u Galaxyju S6, ali možete ga zamijeniti da biste vidjeli postoji li dobar učinak toga. Nova Launcher dobar je izbor u androidu.

Vraćanje na tvorničke postavke:

Ovo je zadnja opcija kada ništa ne uspije. Ovaj će korak ukloniti sve podatke s telefona, pa prvo napravite sigurnosnu kopiju i izvedite ovaj korak.

Idite na postavke> osobno> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke> resetiranje uređaja.

Ako problem s vijekom trajanja baterije Galaxy S6 i dalje postoji za vas, tada morate kupiti bateriju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found