Vodiči

Kako popraviti problem s padom ili smrzavanjem Galaxy Note 4

Samsung uređaji su jedan od najpopularnijih uređaja. Galaxy Note 4 dolazi s nekim zaista izvrsnim značajkama poput izvrsne kamere od 16 megapiksela, 5,7-inčnog zaslona visoke rezolucije i još mnogo toga. Jednostavno je savršena opcija za ljubitelje pametnih telefona. No, problem na koji su se mnogi korisnici Note 4 žalili jest problem padanja Galaxy Note 4. Ponekad se aplikacije sruše i prikaže poruku "Nažalost, vaša je aplikacija zaustavljena".

Ovdje ćemo razgovarati o razlozima problema smrzavanja Galaxy Note 4 i rješenjima za njegovo rješavanje.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s tekstualnim porukama Galaxy Note 4

Koraci za rješavanje problema smrzavanja Galaxy Note 4

Ovdje su navedeni svi mogući popravci problema s padom i smrzavanjem Galaxy Note 4. Pokušajte ih koristiti jedan po jedan, a to će vam pomoći u rješavanju problema.

1. način: Ažurirajte softver telefona

Prije izvođenja bilo kojeg koraka, ažurirajte softver telefona jer to može riješiti problem padanja Galaxy Note 4. Za to pažljivo slijedite dolje navedene korake.

  • Dodirnite Aplikacije na početnom zaslonu telefona.
  • Dodirnite Postavke
  • Dodirnite O uređaju
  • Dodirnite Ažuriranje softvera
  • Dodirnite Ažuriranje i ako je dostupno bilo kakvo ažuriranje, krenite na to.

Slijedite sljedeće metode ako problem postoji nakon ažuriranja softvera.

2. način: Ažurirajte aplikaciju ili prijavite problem

Ponekad se problem rušenja dogodi kada otvorite određenu aplikaciju. Provjerite imate li najnoviju verziju aplikacije, a ako ne, ažurirajte je. Provjerite recenzije te aplikacije na Samsung Apps ili Google Play trgovini i pogledajte jesu li se i drugi korisnici žalili na problem rušenja. Ako vidite da je ovaj problem čest, obratite se programeru aplikacije i prijavite problem.

3. način: Ponovo pokrenite uređaj s jasnom predmemorijom i podacima

Ako vaš Galaxy Note 4 nije ponovno pokrenut 2 ili 3 dana, učinite to sada, jer će ponovnim pokretanjem pozadinske aplikacije i postupak biti zatvoreni, a također ćete osloboditi memoriju. Ako primijetite da je problem još uvijek prisutan, slijedite korake:

  • Dodirnite Aplikacije na početnom zaslonu Galaxy Note 4
  • Potrebno je prisluškivati ​​Upravljanje aplikacijama
  • Sada morate dodirnuti aplikaciju koja se rušila
  • Dodirnite Clear Cache i Clear Data

www.androidpit.com

4. način: Deinstalirajte aplikacije koje ne koristite

Aplikacija koja se često ruši možda neće dobro funkcionirati ako na uređaju nemate dovoljno memorije. Deinstalirajte aplikacije koje se uopće ne koriste ili one koje rijetko koristite. Također, izbrišite neke medijske datoteke kako biste oslobodili internu memoriju.

5. način: formatirajte SD karticu

Ako koristite SD karticu, to može uzrokovati smrzavanje Galaxy Note 4 ako je kartica oštećena. Uklonite SD karticu i provjerite rade li aplikacije dobro. Ako primijetite da kartica stvara probleme, pokušajte formatirati SD karticu tako da odete na Postavke> Izbornik za pohranu. Prije formatiranja svakako napravite sigurnosnu kopiju važnih datoteka.

6. metoda: Izvršite vraćanje na tvorničke postavke

Ako ne možete prepoznati izvor problema s padom ili smrzavanjem vašeg telefona, tada trebate izvršiti vraćanje na tvorničke postavke. Za to idite na Postavke> Privatnost> Vraćanje tvorničkih podataka> ili Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje tvorničkih podataka. Ne zaboravite napraviti sigurnosnu kopiju podataka.

Nakon što slijedite sve gore navedene metode, ako vam i dalje problem rušenja aplikacije stvara probleme, to bi mogla biti hardverska greška, zato kontaktirajte tehničara.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found