Vodiči

Najbolje stranice za besplatno preuzimanje Mp3

Internet je savršeno mjesto za pronalaženje MP3 kolekcija, melodija zvona i tako dalje. Postoje mnoge besplatne web stranice za preuzimanje glazbe iz Mp3 glazbe. Neki od njih su profesionalno organizirali pjesme, tako da im možete lako pristupiti. Drugi legalno prodaju uslugu streaming glazbe i pjesme, kao što su iTunes, AmazonMp3, Npaster, Google Music, Spotify, Rdio i još mnogo toga. Ovdje ćemo raspraviti samo o besplatnim Mp3 datotekama za preuzimanje, koje nude besplatan stream i mogućnost preuzimanja Mp3 datoteka.

Najbolje stranice za besplatno preuzimanje Mp3

www.last.fm

Izvor: last.fm

Trenutno je last.fm još uvijek dostupan u beta verziji, ali glazbu možete lako preuzeti putem okvira za pretraživanje ili odjeljka Sve besplatno preuzimanje. Ova stranica ima vrlo dobar web dizajn sa izvrsnom animacijom. Možete otići u odjeljak Uživo da biste pronašli nedavno reproducirane pjesme ili pretražili po žanrovima i godini pomicanjem po infografskom odjeljku. Lijepo je!

Druga zanimljiva stvar iz last.fm-a je da možete pronaći najbližu glazbu s vašeg mjesta. Vrijedno je posjetiti ovu besplatnu stranicu za preuzimanje glazbe za Mp3.

www.jamendo.com

Izvor: jamendo.com

Jamendo je mjesto za legalno preuzimanje svih Mp3 datoteka za osobnu upotrebu. Imaju gotovo 500 000 glazbenih kolekcija iz svih žanrova. Odlaskom na Discovery možete pronaći svoju omiljenu pjesmu, a pjesme, albume i izvođača pronaći ćete u najpopularnijim, najpreuzimanijim ovog tjedna, najgledanijim u ovom tjednu i najnovijim izdanjima. Ako pjesmu želite koristiti za komercijalne potrebe, možete ih kontaktirati i pitati o zakonitosti. Ova web stranica je jednostavna i laka za istraživanje.

emp3world.to

Izvor: emp3world.to

Dizajn izgleda kao mp3skull.com. Na toj web stranici možemo pronaći okvir za pretraživanje, Top Downloads, Last Added i Trending Now. Način preuzimanja glazbe sličan je mp3skull.com: dodirnite svoju omiljenu pjesmu >> dodirnite gumb Preuzmi, a na prozoru za reprodukciju desnom tipkom miša kliknite, a zatim Spremi kao. Plus za njih je što možete preuzeti cijeli album i gumb za ugradnju kao poveznicu za reprodukciju na vašoj web stranici.

pročitajte također: Procurile slike Lumije 950, Lumije 950 XL i dodatne opreme na pristaništu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found