Vodiči

Kako riješiti problem s sporim punjenjem HTC One M9

Korisnici HTC One M9 podnijeli su brojne prigovore zbog problema s sporim punjenjem. Ovaj problem može biti prilično frustrirajući ako, na primjer, planirate izaći s prijateljima, baterija telefona je praktički prazna, a uređaju je potrebno dodatno vrijeme za punjenje. Postoji nekoliko zaobilaznih rješenja i mogućih rješenja koja bi vam mogla pomoći da riješite problem s sporim punjenjem HTC One M9, a svi su navedeni u nastavku. Mnoga od ovih rješenja pomogla su drugima koji su imali isti problem da se napokon riješe, pa se nadamo da ćete i vi to riješiti. Ako ne, bilo bi dobro kontaktirati svog operatera.

Također možete pročitati: Kako obrisati particiju predmemorije na HTC One M9

Načini za rješavanje problema s sporim punjenjem HTC One M9

indianexpress.com

Bilješka:

# 1 Prije nego što nastavite dalje kako biste riješili problem, morate imati na umu da HTC One M9 dolazi s mogućnostima brzog punjenja Qualcomm QuickCharge 2.0, a punjač HTC koji je priložen u kutiji s mobilnom slušalicom ne podržava ovu značajku . Dakle, možda mislite da se vaš uređaj puni sporije nego što bi trebao, ali imajući to na umu, možete doći do zaključka da se vaš pametni telefon puni normalno. Ako želite iskoristiti značajku brzog punjenja, možete kupiti brzi punjač. Mnogo je sjajnih koje možete kupiti na Amazonu ili možete kupiti HTC brzi punjač.

# 2 Pazite da punjač i kabel nisu oštećeni

# 3 Ako je moguće, nemojte koristiti uređaj dok se puni jer će mu trebati puno više vremena da se potpuno napuni. Izbjegavajte igranje igara i korištenje aplikacija gladnih energije.

Rješenje br. 1: Kada želite izaći iz aplikacije, dvaput pritisnite gumb za povratak

Ako koristite jednu od aplikacija i planirate napuniti uređaj, kada želite izaći iz aplikacije koju trenutno koristite, dvaput pritisnite gumb za povratak. Na taj će se način aplikacija potpuno zatvoriti i neće raditi u pozadini.

Rješenje br.2: Zatvorite aplikacije koje rade u pozadini

Aplikacije koje rade u pozadini imaju ogroman utjecaj na bateriju vašeg uređaja i ako hrpa aplikacija radi, vrijeme punjenja bit će duže. Dakle, da biste zatvorili aplikacije, slijedite korake u nastavku:

 • Na početnom zaslonu odaberite gumb Nedavne aplikacije (kvadratna ikona smještena pored gumba za povratak i gumba Početna)
 • Nakon što ga dodirnete, otvorit će se prozor s nedavno korištenim aplikacijama
 • Da biste zatvorili sve te aplikacije, samo dodirnite "X" na vrhu zaslona

Rješenje br. 3: Provjerite puni li se uređaj brže u sigurnom načinu rada

U Trgovini Play postoji mnogo aplikacija i svi želimo isprobati što više tih aplikacija. Ponekad aplikacija koju smo instalirali može uzrokovati problem, uključujući problem s sporim punjenjem. Najlakši način da utvrdite uzrokuje li aplikacija problem jest pokretanje uređaja u siguran način i punjenje. Ako se puni brže nego obično, znači da se jedna od aplikacija loše ponaša.

Evo kako HTC One M9 možete prebaciti u siguran način:

 • Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje dok se na zaslonu ne pojavi izbornik Power
 • Pritisnite i držite napajanje isključeno
 • Pojavit će se opcija "Ponovno pokretanje u siguran način"
 • Sada samo dodirnite opciju "Restart" i uređaj će se ponovno pokrenuti u sigurnom načinu.

Ako se vaš uređaj normalno puni u sigurnom načinu, to znači da problem uzrokuje jedna od aplikacija. U tom slučaju možete deinstalirati programe koje ste nedavno preuzeli ili možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke, objašnjeno u nastavku.

Rješenje br.4: Resetiranje tvorničkih podataka

Vraćanjem na tvorničke postavke izbrisat će se vaše postavke, podaci i svi preuzeti programi. Budući da će sve to izbrisati, svakako napravite sigurnosnu kopiju datoteka. Za vraćanje na tvorničke postavke slijedite korake u nastavku:

 • Idite na Postavke
 • Dodirnite Backup & Factory Reset
 • Kliknite opciju "Resetiraj telefon"
 • Ako želite da se vaša SD kartica izbriše, odaberite opciju "Izbriši SD karticu"
 • Kliknite U redu.

Nakon što isprobate sve gore navedeno rješenje, provjerite puni li se uređaj normalno. Ako ne, posjetite trgovinu u kojoj ste kupili uređaj ili kontaktirajte svog mobilnog operatera.

Izvor slike: www.wired.co.uk

Također možete pročitati: Kako riješiti probleme s Wi-Fi mrežom na HTC One M9

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found