Vodiči

Novo GTA mrežno ažuriranje može predložiti datum izlaska GTA 6

Gaming zajednica sa nestrpljenjem čeka najavu Rockstar Gamesa u vezi s lansiranjem sljedećeg naslova u Grand Theft Auto seriji - GTA 6. Prošlo je šest godina otkako su objavljeni GTA 5 i GTA Online, a od njih nije bilo vijesti Rockstar u vezi s novom GTA igrom.

U Rockstarovu obranu bio je zauzet svojim nastavkom popularnog naslova Red Dead Redemption. U pripremi su i glasine o nasilniku 2. Međutim, čini se da je zajednica više uzbuđena zbog GTA 6 nego bilo što drugo i s pravom. GTA 5 bio je masovni hit zbog zanimljive priče, a GTA Online i dalje je zabavno igrati jer se objavljuju novi modusi i ažuriranja.

GTA Online prima posljednje ažuriranje ovog prosinca

Nedavno su se pojavila nova ažuriranja koja bi nam mogla dati neke natuknice o GTA 6. Prozivač Rockstar Gamesa Tezfunz2 tvrdi da će Rockstar uskoro objaviti konačno ažuriranje za GTA Online naslov. Kako je GTA Online internetska verzija GTA 5, to može značiti da Rockstar planira izdati GTA 6 sa svojom internetskom varijacijom.

Glasine dolaze iz ažuriranja u bazi podataka Steam, koja se pojavljuju kad postoji novo ažuriranje za GTA Online. Nakon ažuriranja, za koje se očekuje da će biti objavljeno u prosincu 2019. godine, Rockstar će prijeći na druge naslove poput potencijalnog GTA 6 ili mrežne verzije Red Dead Redemption, što leaker misli da bi se moglo dogoditi.

Postoje glasine da bi Red Dead Redemption 2 uskoro mogao doći na računalo i Googleovu uslugu streaminga - Google Stadia. Trenutno je dostupan na PlayStation 4 i Xbox One konzolama. GTA 5 nedavno je preuzeo i Sony za svoju uslugu streaminga PlayStation Now.

GTA 6 Glasine i ažuriranja

S iščekivanjem dolaze glasine i pretjerali su u 2019. GTA 6 procuri na gotovo svakom igraćem forumu, a Reddit je glavna platforma.

Različite glasine tvrde da će GTA 6 biti objavljen 2020. godine, a nova igra bit će bazirana u Vice Cityu. Također sugeriraju da će nova igra u početku biti objavljena kao ekskluzivna za Sonyjevu sljedeću generaciju igraće konzole - PlayStation 5.

Glasina sugerira da će se u najnovijem naslovu Rockstar Games pojaviti jedan muški i jedan ženski protagonist umjesto tri muška lika poput GTA 5. Također se navodi da igra ima lovačku mini igru ​​i divlje životinje poput Red Dead Redemption 2. Sve ove glasine a curenja su čisto špekulativna bez ikakvih dokaza. Još uvijek čekamo službenu riječ Rockstara u vezi s GTA 6.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found