Vodiči

Prednosti i nedostaci Samsung Galaxy S5

Samsung je jedan od najboljih i najpopularnijih proizvođača android mobitela. Pametni telefon o kojem ćemo ovdje razgovarati je Samsung Galaxy S5. Iako postoji nekoliko nedostataka ili nedostataka Samsung Galaxy S5, on nudi određena poboljšanja u odnosu na neke od prethodnih Samsungovih modela. Ako razmišljate o kupnji ovog telefona, trebali biste pogledati sve prednosti i nedostatke Samsung Galaxy S5 , i tada ćete moći donijeti najbolju moguću odluku.

Ovaj model nudi poboljšanja i čaranja, pogotovo ako ovaj model usporedite sa Samsung Galaxy S4 i nekim drugim sličnim telefonima koje možete kupiti na tržištu. Evo popisa prednosti i nedostataka Samsung Galaxy S5.

Također pogledajte: Prednosti i nedostaci LG G4

Prednosti i nedostaci Samsung Galaxy S5

2tmobile.com.vn

Prednosti Samsung Galaxy S5

Pros Samsung G alaxy S5

Fotoaparat

Ovaj model ima visokokvalitetnu kameru i moći ćete snimiti najbolje moguće fotografije u visokoj razlučivosti. Potrebno je 4.640 × 3.480 (16,15-megapiksela) fotografija , snimite 1080p video pri 60fps . Ja sam senzor od 0,28 inča koji može uhvatiti više piksela, a time i bolje performanse pri slabom osvjetljenju i manje šuma.

Otporan na vodu i prašinu

Galaxy S5 otporan je na vodu i prašinu. Također je certificiran prema IP676, što znači da telefon može izdržati potapanje vode do 3 metra tijekom 30 minuta. Ova značajka nije bila dostupna na ranijim Galaxy telefonima. Iako je telefon vodootporan, to ne znači da biste ga trebali predugo držati pod vodom.

Procesor i GPU

Poboljšao je procesor i GPU - Qualcommov novi Snapdragon 801 procesor i brzi Adreno 330 GPU.

Život baterije

Trajanje baterije značajno se povećalo na Galaxyju S5. Telefon je prepun velike baterije od 2.800 mAh koja služi do 21 sat 3G razgovora. Baterija telefona pruža se prosječnom korisniku za upotrebu dulje od jednog dana. Uređaj ima način štednje baterije koji po potrebi može produljiti životni vijek baterije. Također, još jedna prednost je što se baterija može ukloniti.

Skener otiska prsta

To je bonus, nova i poboljšana značajka koja dodaje dodatnu sigurnost ovom uređaju. Omogućuje vam autorizaciju PayPal transakcija, otključavanje telefona iz stanja mirovanja i zaključavanje osjetljivih mapa od neovlaštenih osoba

Mane Samsung Galaxy S5

Protiv Samsung Galaxy S5

Obični hardver

Imamo velika očekivanja što se tiče Samsung pametnih telefona, zar ne? Međutim, hardver Samsung Galaxy S5 prilično je uobičajen. Ljudi su očekivali da će vidjeti puno više.

Nedostatak poboljšanja softvera

Softver je poboljšan samo malo, ne onoliko koliko su svi očekivali. Isto vrijedi i za korisničko sučelje. Softver nije toliko dobar u rukovanju s više aplikacija i operativni sustav dobiva velik dio interne pohrane. Korisničko sučelje može izgledati privlačno za oko, ali u stvarnosti nije puno poboljšano u odnosu na prethodno stanje.

Izvedba ponekad može postati spora

Ovaj telefon ima 2,5 GHz procesor i 2 GB RAM-a, što znači da još uvijek postoji velika vjerojatnost da performanse ovog uređaja negdje na putu lako mogu nedostajati.

Oblikovati

Dizajn telefona se ne razlikuje previše od ranije verzije. To je nedostatak jer su mnogi korisnici očekivali nešto novo i osvježavajuće. Samsung bi trebao početi razmišljati o promjeni dizajna svojih telefona jer svi uređaji izgledaju jednako.

Cijena

Cijena je također nedostatak, jer je ovaj telefon prilično skup i neće si ga biti lako priuštiti. (Ažurirano: cijene su pale)

Prije nego što odete u trgovinu da kupite ovaj uređaj, proučite ovaj popis prednosti i nedostataka Samsung Galaxy S5 kako biste donijeli najbolju moguću odluku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found