Vodiči

Kako riješiti probleme s LG V20 Bluetoothom

LG V20 sljedeći je dodatak svojoj V seriji koji je zabavio korisnike svojim premium značajkama, privlačnim dizajnom, velikim zaslonom i izmjenjivom baterijom. LG je zadržao isti dizajn kao i njegov prethodnik, a dodao je i dodatni sok za uživanje. Neki su se korisnici žalili na probleme s LG V20 Bluetoothom.

Ovdje ćemo u ovom članku istaknuti sve moguće popravke kako bismo se riješili problema s povezivanjem LG V20 Bluetooth. Dakle, pročitajte kako biste istražili rješenja.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s performansama LG V20

Potencijalni popravci za probleme povezanosti s Bluetoothom V20

Rješenje 1 # Ponovo pokrenite

Započnite s ponovnim pokretanjem uređaja. Ovo vam možda neće biti od pomoći pri rješavanju problema s Bluetoothom, ali ipak je preporučljivo izvršiti ovaj korak jer jednostavno ponovno pokretanje može popraviti razne male kvarove. Dakle, isključite uređaj, pričekajte nekoliko sekundi i ponovno ga uključite. Također, budući da ima izmjenjivu bateriju, bateriju možete prvo izvaditi i pričekati nekoliko sekundi, a zatim ponovo umetnuti bateriju da biste je ponovo uključili. Ako vam ovaj korak ne uspije, prijeđite na sljedeću metodu.

Rješenje 2 # Uključite ili isključite Bluetooth vezu

Sljedeći korak koji treba izvršiti je isključivanje, a zatim uključivanje Bluetooth veze na vašem LG V20 uređaju. Ovo je najjednostavniji korak koji može djelovati poput šarma i odmah riješiti problem Bluetooth veze. Ikoni Bluetooth možete pristupiti iz područja za obavijesti. Dakle, spustite zaslon i pristupite području obavijesti. Tamo potražite ikonu Bluetooth. Zatim je dodirnite, pričekajte nekoliko sekundi i ponovo je uključite.

Rješenje 3 # Uključivanje načina rada u zrakoplovu

Ako vam gore navedena rješenja nisu mogla pomoći u rješavanju problema s LG V20 Bluetoothom, pokušajte s ovom metodom. Ono što trebate učiniti je otići u područje za obavijesti i potražiti način rada u zrakoplovu. Uključite ga, pričekajte nekoliko sekundi i isključite da biste provjerili radi li Bluetooth na vašem novom uređaju kao i prije. Kada se način rada u zrakoplovu uključi i isključi, pruža novi početak sve povezanosti vašeg uređaja i tako se Bluetooth može vratiti u svoje normalno radno stanje. Međutim, ako se i dalje suočavate s istim problemom, pokušajte s drugom objašnjenom metodom u nastavku.

Rješenje 4 # Očistite Bluetooth podatke

Previše predmemorije može ponekad stvoriti problem i počinjete se suočavati s problemima s Bluetoothom. Datoteke predmemorije su važne. Oni spremaju privremene podatke i na taj način olakšavaju prebacivanje između aplikacija. No, kada su podaci predmemorije preopterećeni, to može stvoriti neke probleme, a vi morate očistiti podatke kako biste bili sigurni da ne utječu na performanse uređaja. Dakle, kada Bluetooth ne radi na LG V20, pokušajte očistiti predmemoriju i podatke Bluetootha da biste vidjeli može li vam riješiti problem. Ispod su koraci za to.

  • Idite na početni zaslon uređaja i dodirnite ikonu aplikacije
  • Zatim idite na Postavke> Upravitelj aplikacija i prijeđite prstom ulijevo ili udesno za pristup kartici "Sve"
  • Prikazat će sve aplikacije na vašem uređaju. Pa potražite Bluetooth i dodirnite ga.
  • Prvo dodirnite Prisilno zaustavi
  • Zatim dodirnite Izbriši predmemoriju, a zatim dodirnite Izbriši podatke
  • Po završetku ponovno pokrenite uređaj.

Rješenje 5 # Podignite uređaj u sigurnom načinu

Stvarni uzrok ponekad može biti samo aplikacija treće strane. Dakle, ono što možete učiniti je pokrenuti LG V20 u sigurnom načinu i provjeriti javlja li se problem s Bluetoothom još uvijek. Da biste LG V20 pokrenuli u sigurnom načinu, potpuno isključite uređaj, a zatim ga ponovo pokrenite. Kad se LG logotip pojavi na zaslonu, samo pritisnite tipku za stišavanje dok ne vidite početni zaslon. Sada će uređaj ući u siguran način. Siguran način rada bit će napisan na lijevom dnu zaslona.

Ako u sigurnom načinu nema problema s Bluetoothom, a uređaj djeluje normalno, problem mora biti aplikacija treće strane. Dakle, pokušajte otkriti aplikaciju krivca tako što ćete ih deinstalirati jedan po jedan.

Rješenje 6 # Prođite kroz priručnik da biste resetirali vezu

U slučaju da se posebno suočavate s problemom Bluetooth veze na vašem LG V20 uređaju dok ga povezujete s automobilom, onda vam ovo rješenje može spasiti.

  • Prvo provjerite proizvođački priručnik za vaš automobil
  • Obavezno pravilno slijedite sve spomenute korake
  • Također, krenite prema postavkama i Bluetoothu i po potrebi napravite neke promjene
  • Također se preporučuje brisanje svih prethodnih uparivanja i postavljanje ispočetka.

Rješenje 7 # Vraćanje na tvorničke postavke

Napokon, ako ništa ne uspije, možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke. Vraćanje na tvorničke postavke izbrisat će sve i morat ćete uređaj postaviti od nule. Prije nego što započnete, napravite sigurnosnu kopiju podataka.

Za vraćanje na tvorničke postavke krenite prema postavkama> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke> Resetiranje uređaja, a zatim pritisnite na 'delete all' da biste potvrdili postupak.

Dakle, ovdje su navedeni svi mogući koraci za rješavanje problema s LG V20 Bluetoothom. Pokušajte ih pratiti jedan po jedan, a to će vam pomoći da se lako riješite problema.

Također pogledajte: Kako ispraviti probleme s Wi-Fi mrežom LG V20

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found