Vodiči

Kako ponovno pokrenuti smrznuti Samsung Galaxy S8

Sa svojim najnovijim perjanicama, Galaxy S8 i S8 Plus, sasvim je očito da se Samsung potrudio isporučiti nešto drugačije. I to definitivno ostvaruju. Galaxy S8 vjerojatno je jedan od najboljih i najljepših pametnih telefona napravljenih do sada. No bez obzira na to koliko su njegove značajke i hardver izvrsni, svako malo možete očekivati ​​grešku ili dvije. Jedna od stvari koja se može dogoditi jest primijetiti da vam je telefon zaleđen ili zaglavljen. Ovdje ćemo podijeliti kratki vodič o tome kako ponovno pokrenuti smrznuti Samsung Galaxy S8.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme sa zvukom Samsung Galaxy S8

U većini slučajeva telefoni se zamrzne ne zato što postoji neka vrsta hardverskog problema, već zato što postoji greška u softveru. Drugim riječima, možete ga jednostavno popraviti i učiniti mekim resetiranjem.

Ako već neko vrijeme niste ponovno pokrenuli uređaj, pojavit će se greška ili dvije u izvedbi sa svim aplikacijama koje rade u pozadini. Možete dati telefonu neko vrijeme da se sam odmrzne.

Ako se to ne dogodi, najbolje što možete učiniti je meko ponovno pokretanje. U većini slučajeva to će opet pokrenuti stvari.

Evo kako ponovno pokrenuti smrznuti Samsung Galaxy S8:

  • Pritisnite i držite tipku za uključivanje i isključivanje, recimo 10 sekundi gore
  • Nakon što uređaj zavibrira i na ekranu vidite Samsung logotip, otpustite tipke
  • Sada će se vaš uređaj ponovno pokrenuti.

TechCircle

To je tako jednostavno. Nakon što se telefon ponovno pokrene, počet će normalno raditi. Barem je takav scenarij u većini slučajeva.

Ako se vaš telefon neće ponovno pokrenuti ili se neće pokrenuti, ne pokušavajte ga sami popraviti. To se posebno odnosi na one koji nemaju potrebno iskustvo i stručnost. Uz to, Samsung Galaxy S8 dolazi s baterijom koja se ne može ukloniti. Dakle, ako ga otvorite i niste sigurni što radite, možete stvoriti više problema. Ako je vaš uređaj pod jamstvom, odnesite ga u trgovinu u kojoj ste ga kupili i zatražite zamjenu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found