Vodiči

Ispravite nasumično isključenje Samsung Galaxy S4 Active Issue

U ovom ćemo članku podijeliti 6 načina za nasumično isključivanje problema sa Samsung Galaxy S4 Active. To nije novo pitanje koje se pojavilo među korisnicima pametnih telefona, a iako postoji mnoštvo dostupnih ispravki, problem još uvijek postoji za većinu korisnika. To je zato što mnogi od njih ne znaju kako riješiti problem. Stalno samostalno pokretanje pametnog telefona može biti izuzetno neugodno. Također remeti tijek misli i rada, izravno rezultirajući gubitkom rada, napretka i podataka. Što se tiče Samsung Galaxy S4 Active, postoji nekoliko ispravki koji će u potpunosti riješiti problem ponovnog pokretanja.

Također pogledajte: Vraćanje / popravak Galax NULL IMEI # i popravak nije registriran na mreži

6 načina za popravak nasumičnim isključivanjem Samsung Galaxy S4 Active

Izvršite soft reset (resetiranje)

Prvo što biste trebali pokušati je izvršiti soft reset za rješavanje slučajnog isključivanja aktivnog problema Samsung Galaxy S4. Evo kako to učiniti.

  • Uklonite stražnji poklopac s uređaja, a zatim izvucite bateriju.
  • Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje 25-30 sekundi.
  • Ponovo umetnite bateriju.
  • Sada uključite uređaj da biste vidjeli je li tada riješen problem naglog isključivanja ili ponovnog pokretanja.

Smanjite frekvenciju procesora

Visoka frekvencija procesora izravno rezultira ponovnim pokretanjem uređaja. Dakle, u slučaju da je postavljena na visoku, prvo smanjite frekvenciju. Da biste to učinili, možete preuzeti aplikaciju za podešavanje frekvencije CPU-a s Google Playa ili iskoristiti svoj uređaj. U oba slučaja možete odabrati koliko želite smanjiti frekvenciju CPU-a. Imajte na umu da će smanjenje frekvencije izravno utjecati na performanse vašeg sustava. Zato odaberite postojani medij.

Isključite ažuriranja i automatsku sinkronizaciju

Većina aplikacija ima ugrađenu značajku automatske sinkronizacije i ažuriranja čim nova verzija dođe u trgovine. To ne samo da ometa performanse vašeg uređaja, već stvara i smetnje između trenutno pokrenutih aplikacija i programa. Dakle, onemogućite sve programe za automatsku sinkronizaciju i automatska ažuriranja. Ako želite, ažurirajte aplikacije ručno.

Očistite predmemoriju TouchWiz-a

Nije novost da TouchWiz uvelike ometa firmware i time rezultira velikim brojem ponovnih pokretanja i isključenja. Brisanje predmemorije za TouchWiz pomicanjem do upravitelja aplikacija riješit će problem ponovnog pokretanja. Kao osnovni razlog za to, ovaj jednostavan popravak riješit će problem.

Krenite prema Postavkama> Upravitelj aplikacija> TouchWiz i dodirnite Obriši podatke ili "Prisilno zaustavi".

Druga mogućnost koju možete učiniti je brisanje particije predmemorije i to na sljedeći način.

  • Isključite telefon
  • Pritisnite i držite tipke za pojačavanje glasnoće, tipku za dom i napajanje zajedno
  • Sada dodirnite Wipe Cache Partition.
  • Ponovno podizanje sustava.

Tvornički resetirajte svoj uređaj

Vrlo je bitno da svako vrijeme vratite uređaj na tvorničke postavke. Iako biste trebali postupati oprezno jer će se svi vaši podaci izbrisati, on također osigurava uklanjanje svih preostalih komponenata starih aplikacija. Dakle, to nadoknađuje potpuno uklanjanje vašeg telefona.

Da biste resetirali uređaj na tvorničke postavke,

Idite na postavke> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke i sve će se izbrisati s vašeg Galaxy S4 Active. Dakle, stvorite sigurnosnu kopiju prije nego što nastavite s ovim korakom.

Instalirajte Cyanogenmod

Ova će aplikacija raditi na izmjeni i izmjeni Stock ROM-a. S obzirom na to da ponekad postoje osnovne programske pogreške ili problemi s OS-om, ova će ga aplikacija prilagoditi da odgovara točnim specifikacijama vašeg telefona. Jednostavno ga instalirajte i pokrenite, automatski će otkriti model vašeg telefona i upisati Install Cyanogenmod. To je to.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found