Vodiči

Kako popraviti da brzo punjenje ne radi na Samsung Galaxy S6 Edge Plus?

Brzo punjenje jedna je od krunskih značajki Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge. To znači da čak i kada je baterija u vašem Galaxyju S6 ili S6 Edge izuzetno niska, priključite je i violu. U vrlo malo vremena naplati znatan iznos.

Međutim, postoje neke stvari koje morate imati na umu tijekom punjenja S6 ili S6 Edge, a koje idu u prilog i vijeku trajanja baterije Samsung Galaxy s6 Edge. Ako se ne slijedi, problem brzog punjenja koje ne radi na s6 ili brzog punjenja koji ne radi na s6 edge plus može se razviti na vašem telefonu.

Obično je preporučljivo da se vaš telefon puni pomoću punjača (punjač koji nudi tvrtka) i USB kabela. U slučaju da se punjač izgubi ili nije dostupan, upotrijebite punjač koji podržava ‘Adaptive Fast Charging’ (Prilagodljivo brzo punjenje). Značajka brzog punjenja neće raditi ako koristite drugi standardni punjač. Čitajte dalje u slučaju da ste suočeni s problemima brzog punjenja koje ne radi na s6 edge plus i da biste znali kako općenito produljiti vijek trajanja baterije Samsung Galaxy s6 Edge.

Pročitajte ovdje: Kako riješiti problem sa Samsung Galaxy S6 edge plus vijekom trajanja baterije

Također znajte: Kako koristiti pametni boravak, opciju i značajku zaslona S voice i Edge na Galaxy S6 edge plus

U nastavku slijedi nekoliko koraka kako popraviti brzo punjenje koje ne radi na s6 i s6 edge plus te kako biste osigurali da značajka radi na vašem telefonu:

Da biste uživali u maksimumu značajke Fast Charge, evo što možete učiniti:

  1. Idite na ‘Postavke’> Postavke baterije i uključite brzo punjenje.
  2. Obavezno isključite zaslon telefona. Bitno je napomenuti da se značajka ‘brzog punjenja’ ne može koristiti kad je zaslon uključen. Isključivanjem zaslona također se znatno povećava brzina punjenja. Pazite da je zaslon isključen.
  3. Još je bolje i učinkovitije ako uređaj potpuno isključite tijekom punjenja. Međutim, ne morate brinuti o indikaciji punjenja. Na isključenom se zaslonu pojavljuje ikona koja označava da se punjenje odvija.
  4. Ako niste u potpunosti isključili telefon, prebacite se u način rada u zrakoplovu. Spriječit će uspostavljanje svih bežičnih veza i punjenje će se ubrzati.

thedroidguy.com

  1. Ako čekate pozive ili poruke i radije se ne prebacujete u način rada u zrakoplovu, isključite značajke poput Wi-Fi-ja, Bluetooth-a, telefonskih podataka i GPS-a na telefonu kako biste najbolje iskoristili punjenje.
  2. Samsung Galaxy s6 i s6 Edge daju vam mogućnost uključivanja značajke Smart Manager za optimizaciju upotrebe baterije. Idite na Aplikacije> Smart Manager> Baterija da biste optimizirali njegovu upotrebu.

thedroidguy.com

Pritiskom na tipku za uključivanje / isključivanje telefon se prebacuje u stanje mirovanja, što je dobra tehnika uštede baterije kada se telefon ne koristi.

  1. Uvijek pustite da se baterija isprazni prije nego što se ponovno usudite napuniti. Ne punite telefon ako je stanje baterije 40% ili više samo zato što ste u kafiću u kojem sjedite prikladno pronašli punjač. Pričekajte da se baterija isprazni kako biste osigurali dugotrajnost baterije.
  2. Ako je baterija stara, obično će trebati više vremena za punjenje uređaja u usporedbi s novijom baterijom. Uspoređivanje mogućnosti punjenja jednogodišnjeg telefona / baterije s uzaludnom vježbom kada ste kupili telefon.

Trajanje baterije Samsung galaxy s6 edge obično je dobro i predstavlja poboljšanje u odnosu na svoj prethodnik, S5. Ako se koristi pažljivo, traje dobre 2-3 godine prije nego što se ukaže potreba za zamjenom. Međutim, baterija se ne može ukloniti i stoga bi kupac trebao posjetiti Samsungov servisni centar kako bi promijenio bateriju ako je potrebno.

Ako se problem nastavi i dalje, tako da brzo punjenje ne radi na s6 edge plus, posjetite najbliži najbliži Samsung servisni centar. Ovdje možete pronaći najbliži Samsung servisni centar. Iskoristite jamstvo ako je još uvijek primjenjivo.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found