Vodiči

Kako popraviti Samsung Galaxy S5 koji je vrlo spor

Samo je nekoliko mjeseci Samsung Galaxy S5 izašao na tržište, ali već su se mnogi vlasnici Galaxy S5 žalili na performanse ovog pametnog telefona. Razloga za ovaj problem može biti nekoliko. Ovdje ćemo razgovarati o razlozima ovog problema i koracima do Popravite Samsung Galaxy S5 koji je vrlo spor.

Galaxy S5 je spor zbog pogrešaka

Popravite Samsung Galaxy S5

The spore performanse Galaxy S5 može biti uzrokovana bilo kojom porukom o pogrešci. A ako poruku o pogrešci uzrokuje aplikacija treće strane, ažurirajte je. Također c uči predmemoriju i briše podatke može vam pomoći. Ako ovi postupci ne uspiju riješiti problem, deinstalirajte aplikaciju i ponovo je instalirajte. Ako se problem i dalje javlja, deinstalirajte ga i nikad više ne instalirajte.

Također pogledajte- Kako riješiti probleme s Samsung Galaxy S5 nakon nadogradnje Kitkat-a

Galaxy S5 postao je spor nakon ažuriranja

Ako vidite da je vaš Samsung Galaxy S5 postao je spor nakon ažuriranja , tada su neki podaci oštećeni nakon ažuriranja tijekom procesora Android koji koristi prethodne predmemorije aplikacija.

U tom slučaju, ponovno pokrenite telefon najmanje tri puta nakon ažuriranja kako biste bili sigurni da su sve aplikacije optimizirane za rad s novim firmwareom. Ako se problem i dalje javlja, pokušajte obrisati particiju predmemorije. Ako možete izraditi sigurnosnu kopiju svih svojih važnih podataka, ponašajte se Vraćanje na tvorničke postavke .

Galaxy S5 usporava nakon sati igranja

Ako igrate igre na vašem Galaxyju S5 satima nakon radnog vremena, normalno je da se telefon zagrije. Zamislite, baterija, zaslon, RAM i procesor telefona smješteni su blizu jedan drugog i svi oni s vremenom proizvode toplinu. Ako igrate igre satima, vrućina će se udvostručiti. Da biste riješili taj problem, morate ohladiti telefon. Da biste ubrzali postupak hlađenja, isključite telefon i izvadite bateriju.

Da biste riješili ovaj problem, pročitajte ovaj članak - Kako riješiti problem sa Samsung Galaxy Lagingom

Slijedom ovih gore navedenih procesa možete popraviti Samsung Galaxy S5 koji je vrlo spor.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found