Vodiči

Kako popraviti praznu stranicu na Facebooku

Jeste li uspaničeni jer se vaša Facebook stranica ne učitava? Pa, niste jedini koji se suočava s problemom praznih stranica na Facebooku, puno ljudi ima ovaj problem. Ponekad se može dogoditi kao da pokušavate otvoriti svoju facebook stranicu na Firefoxu, ali sadržaj se ne prikazuje, dolazi samo prazna stranica. Možete pokušati ponovno učitati stranicu pritiskom na Ctrl-F5 da biste zaobišli predmemoriju, ali ako se stranica i dalje ne učitava, dolazi Facebook prazna stranica, a zatim se pokušajte prebaciti na druge preglednike kao što su Internet Explorer, Opera ili Google Chrome kako biste provjerili je li problem je još uvijek tu.

Ako se vaša Facebook stranica učitava barem u bilo kojem pregledniku, tada problem nije u vašoj Facebook stranici ili računalu. Problem bi se mogao pojaviti zbog dodatka za preglednik.

Također pogledajte- Kako oporaviti izbrisane poruke na Facebooku

Moguća rješenja za pitanje praznih stranica na Facebooku

> Ako koristite preglednik Firefox, tada možete pokrenuti ovaj web preglednik u sigurnom načinu jednostavnim pritiskom i držanjem tipke Shift prije nego što kliknete ikonu kako biste pokrenuli preglednik. Siguran način rada učitat će preglednik Firefox bez prilagodbi ili dodavanja. Tako možete provjeriti je li problem praznih stranica na Facebooku povezan s oglasima. Ako je to slučaj, tada možete koristiti drugi preglednik za otvaranje Facebooka dok Facebook problem ne riješi.

> Također možete očistiti predmemoriju preglednika, a zatim ponovno pokrenuti preglednik.

> Pokrenite preglednik bez dodataka i oglasa.

> Otvorite druge web stranice u istom pregledniku i provjerite učitavaju li se.

Slijedite ove gornje korake ako imate problema s praznom stranicom na Facebooku i ako vam prvi korak ne uspije, pokušajte sa sljedećim koracima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found