Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za šljunčani pametni sat

Šljunak je sada u vlasništvu Fitbita. Mnogi su ljudi uznemireni činjenicom da su aplikacije i usluge zajamčene samo za 2017. godinu. Međutim, mora se shvatiti da Pebble, Pebble Time Round, Pebble 2, Pebble Time - to neće prestati raditi sve iznenadna. Svi elementi, uključujući trgovinu aplikacija Pebble, SDK i portal za programere, još uvijek rade i rade bez ikakvih prepreka. Uz to, neke su aplikacije nestale iz trgovine aplikacija, a razni drugi uređaji ili ažurirane verzije Pebblea za sada ne podržavaju neke aplikacije.

Ako imate veliku ljubav prema ovim pametnim satovima, tada postoji bezbroj najboljih aplikacija za Pebble Smartwatch.

Također pogledajte: Najbolje aplikacije Podcast za Android

8 najboljih aplikacija za šljunčani pametni sat

Pixel Miner

Ova je aplikacija hit na Pebble Smartwatchu jer održava korisnika angažiranim sa zabavnim zaokretima u igri. Možete postati najveći rudar uz pomoć Pixel Miner-a na pametnom satu Pebble. Pixel Miner je ažuriran i redizajniran s punom podrškom za boje i uzbudljive grafike koje će se izvoditi na Pebble Time Steel i Pebble Time. Sve što trebate učiniti je pomoći svom čovjeku dobro obaviti kopanje kako bi zaradio bodove. Ponekad može biti prilično zarazna, ali može biti izvrstan odabir za one koji vole zabavu u slobodno vrijeme.

TripAdvisor

Još jedna izvrsna aplikacija za one koji su nakaze za putovanja. Ako želite biti u toku s najnovijim i najpopularnijim ponudama o hotelima i planovima putovanja, tada ovu aplikaciju morate imati na pametnom satu Pebble. Ovo je jedna od najboljih aplikacija za Pebble, jer radi upravo ono što biste od nje očekivali: iskoristio bi vaše trenutno mjesto da preporuči poznate restorane, barove i druga mjesta turističke atrakcije ako putujete u novo mjesto . Pored upečatljivih značajki koje nudi ova aplikacija, možete pregledavati i korisničke recenzije koje vam mogu pomoći u odabiru najdesnijeg ugostiteljskog objekta ili odredišta za putovanje. Sjajan način navigacije dobro funkcionira s pametnim satom Pebble koji vam može olakšati napore da izvadite telefon iz džepova dok tražite željena mjesta.

Uber

Ovo je još jedna aplikacija s popisa najboljih aplikacija za Pebble Smartwatch. Iako Uber nije prvi u usluzi kabine koji je dostupan za Pebble Smartwatch, ipak je stekao reputaciju jedne od vodećih aplikacija za Pebble. Korištenjem boje zaslona iz vremena šljunka, Uber nudi velika i podebljana upozorenja korisnicima kako biste bili u toku s uslugama kabine. Da biste ubrzali rad s aplikacijom Uber na pametnom satu Pebble, možete otvoriti aplikaciju, a zatim držati srednji gumb pametnog sata Pebble da biste naručili kabinu do trenutnog mjesta. Također možete odabrati s popisa omiljenih lokacija koje pruža aplikacija. Nakon što napravite narudžbu pomoću aplikacije, možete čak pratiti svog vozača na samom pametnom satu Pebble kako biste znali dolazak vaše kabine. Ne morate uopće vaditi telefon!

Evernote

Ovo bi doslovno mogle biti najbolje aplikacije za pametni sat Pebble koje možete imati u pokretu. Sljedeći put kad budete užasni zaborava na važan zadatak ili rok, aplikacija Evernote na pametnom satu Pebble može vam pomoći u spašavanju od katastrofalnih rezultata. Iako na pametnom satu možete očekivati ​​manje značajki od onih na radnoj površini ili pametnom telefonu, i dalje možete pratiti popise obveza i važne podsjetnike. Sva su prijenosna računala dostupna, a možete pretraživati ​​i spremljene oznake. Stoga nema što propustiti ovu sjajnu aplikaciju za vaš Pebble Smartwatch koja vam može pomoći u uređenom uređivanju dnevnog režima.

 

RunKeeper

Ako ste slučajno fitnes nakaza, onda bi ovo mogla biti jedna od obaveznih i najboljih aplikacija za pametni sat Pebble. RunKeeper je dizajniran za upotrebu s GPS-om vašeg pametnog telefona i može provjeriti vaše zdravlje dajući vam na znanje statistiku poput udaljenosti i tempa vašeg trčanja - sve na vašem zapešću. Da biste preuzeli ovu aplikaciju na pametni sat Pebble, morat ćete instalirati aplikaciju RunKeeper i na svom pametnom telefonu. Kada pokrenete pokretanje na svojoj mobilnoj aplikaciji, automatski će pokrenuti aplikaciju na pametnom satu Pebble. Ako želite pauzirati trčanje, to je jednostavno poput pritiska srednje tipke sata na zaslonu aplikacije RunKeeper. Kada zapravo želite zaustaviti trčanje, možete ga završiti u telefonskoj aplikaciji. Ovo je sjajna aplikacija koju možete instalirati na pametni sat Pebble kako bi vam pomogao da kontrolirate svoje zdravlje.

 

Baterija +

Jedna od najboljih značajki koju nude aplikacije pametnog sata Pebble Time je ta što se mogu integrirati izravno u korisničko sučelje Pebble Timeline. Uz pomoć aplikacije Battery + na pametnom satu Pebble možete osigurati preostalu količinu baterije u pogledu vremena i postotka mjernih podataka. Uz to, aplikacija također nudi obavijesti na šljunčanoj vremenskoj traci o čimbenicima kao što su kada ste zadnji put napunili bateriju, prosječnoj potrošnji dnevno i procjeni vremena kada će joj trebati ponovno uključivanje. Aplikacija Battery + na pametnom satu Pebble nudi i grafički način koji vas informira o vremenu kada najviše koristite vijek trajanja baterije.

Nepodoban

Želite li dobiti Misfit iskustvo bez potrebe za raskošnim trošenjem na pametne satove Flash? Aplikacije iOS i Android Misfit možete sinkronizirati pametnim satom Pebble. Sada ste spremni za praćenje različitih parametara kao što su vrijeme spavanja, broj sagorijenih kalorija i prijeđena udaljenost kojom brzinom. Ovo bi se moglo smatrati jednom od najboljih aplikacija za pametni sat Pebble za ljubitelje Misfita.

Awear

Želite li ubrzati svoje iskustvo razmjene poruka korištenjem svog pametnog sata Pebble? Možete preuzeti ovu sjajnu aplikaciju za razmjenu poruka pod nazivom Awear koja vam u tome može pomoći. Možete čak odgovoriti na dolazne tekstove koji se mogu prilagoditi. Uz to, svoje e-adrese možete označiti kao pročitane, označene zvjezdicom ili arhivirane - sve na samom zapešću! Uz pomoć integracije Google kalendara, korisnici također mogu poslati poruke predloška poput "Kasnim" samo klikom na dva gumba. Uz značajku pametne vibracije u ovoj aplikaciji za poruke za pametni sat Pebble, također možete postati svjesni dolaznih tekstova ili e-poruka.

Želite li poboljšati svoje iskustvo korištenja pametnog sata Pebble? Možete preuzeti i koristiti neke od najboljih aplikacija za Pebble Smartwatch i super se zabaviti!

Također pogledajte: Najbolje najbolje vremenske aplikacije za iOS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found