Vodiči

Najbolje najbolje aplikacije za golf za Android

Ako volite igrati golf, mjesta za poboljšanja uvijek ima, zar ne? Jeste li ikad razmišljali koristiti svoj pametni telefon u tu svrhu? Postoji mnogo sjajnih golf aplikacija osmišljenih da poboljšaju iskustvo igrača. Možda ste skeptični u vezi s tim, ali dajte priliku tim aplikacijama. Prilično smo sigurni da ćete biti zaprepašteni njihovim značajkama i svim stvarima koje nude.

Možda ne igrate golf, ali jednostavno volite ovaj sport. A ako je to slučaj, postoje neke aplikacije i za vas. Oni koji donose sve najnovije vijesti, rezultate i priče o golfu. Pogledajmo neke od najboljih golf aplikacija za Android.

Vidi također: Najbolje aplikacije za pedometar za Android

Najbolje golf aplikacije za Android

Golf GPS daljinomjer: Golf jastuk

Kao što naziv ove aplikacije govori, ova je aplikacija specijalizirana za pronalaženje dometa. Značajka daljinomjera aplikacije nudi vam lijepo i atraktivno korisničko sučelje. Pruža vam više od 30 000 mapa golf terena i svaki dan se dodaje sve više i više tečajeva. Ne trebate biti registrirani. Samo instalirajte aplikaciju i to je to. Kupnje u aplikaciji variraju od jednog do dvadeset dolara po stavci.

Preuzmite Golf GPS daljinomjer: Golf Pad

18Ptičice

Ova aplikacija nudi vam značajku tri u jednom jer se može koristiti kao statistički tragač, tablica rezultata i kao GPS daljinomjer. Ako želite znati što se događa u svijetu golf sportova, onda je ova aplikacija za vas jer možete dobiti sve najnovije informacije o golfu. Ako upotrebljavate pametni sat bez obzira radi li se o Appleovom ili Android satu, tada ga možete koristiti i na ovim uređajima.

Preuzmite 18Birdies

mScorecard - Golf Scorecard

Ovo je također izvrsna aplikacija jer vam pomaže voditi evidenciju svih važnih stvari u igri: vaših rezultata, statistike i mnogih drugih važnih bodovnih stvari. Aplikacija vam nudi cjelovitu povijest, dijeljenje Facebooka i igre u aplikaciji. U aplikaciji se ne prikazuju oglasi, pa je to veliki plus jer je možete koristiti bez ikakvih prekida.

Preuzmite mScorecard - Golf Scorecard

V1 Golf

Ova aplikacija za golf dolazi u dvije verzije: besplatnoj i plaćenoj. Verzija koja se plaća nosi naziv "V1 Pro". Obje verzije ove aplikacije sadrže slične značajke poput uvoza video zapisa, brzog preuzimanja i mrežnog ormarića (gdje možete pohraniti ljuljačke). Međutim, pro verzija uklanja sve oglase.

Preuzmite besplatnu verziju V1 Golf

Preuzmite V1 Golf plaćenu verziju

Vrijeme za golf

Ovo je izvrsna aplikacija za sve igrače golfa jer vam pruža preciznu vremensku prognozu kako vam cipele ne bi bile mokre. Aplikacija sadrži podatke o oko 40 000 golf igrališta iz cijelog svijeta. Jedna od najboljih karakteristika je sedmodnevna prognoza sa svim potrebnim detaljima. Značajka spremanja izvrsna je za zadržavanje vaših omiljenih tečajeva.

Preuzmite Golf Weather

Yahoo Sport

Otkad je Yahoo kupio Verizon Media, nije imao dobre rezultate. Međutim, Yahoova sportska aplikacija vrlo je dobro dizajnirana i nudi vam izvrsno iskustvo. Pruža vam najnovije rezultate za mnoge sportove, uključujući golf. Besplatno je, ali dolazi s nekom reklamom.

Preuzmite Yahoo Sports

Golf Live 24

Ova je aplikacija besplatna, ali morat ćete se nositi s oglasima u aplikaciji. Golf Live 24 nadoknađuje svoje ime jer vam nudi rezultate uživo za oko 100 plus golf turnira iz cijelog svijeta i uključuje sve rezultate runde sa statistikom igrača. S ovom aplikacijom instaliranom na vašem telefonu možete biti sigurni da vam neće propustiti niti jednu stvar.

Preuzmite Golf Live 24

rezultat

theScore je u osnovi aplikacija za sportske vijesti koja vam nudi najnovije vijesti o golfu kao i mnoge druge. Možete dobiti sve novosti o golf turnirima kao što su PGA, LGPA, European Tour, pa čak i Ryder Cup.

PreuzmiteScore

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found