Vodiči

Kako popraviti HTC One M8 se neće uključiti

HTC One M8 elegantan je pametni telefon koji svojim korisnicima pruža izuzetno ugodno iskustvo. Naravno, neki se problemi mogu pojaviti nakon korištenja pametnog telefona neko vrijeme. Napokon, čak i najbolji uređaji koji imaju neke bugove. Jedan od najneugodnijih problema s HTC-om M8 je kada se telefon neće uključiti. Prije nego što se uputite za pomoć na HTC, postoji nekoliko stvari koje možete isprobati. U ovom ćete članku pronaći nekoliko ideja o tome kako popraviti da se HTC One M8 ne uključi, a prilično su jednostavni. U mnogim su slučajevima dolje navedena rješenja bila korisna za korisnike i uspjeli su se riješiti problema. Nadamo se da ćete i vi učiniti isto!

Također pogledajte: Kako izvršiti tvorničko resetiranje na LG G4

Kako popraviti HTC One M8, neće se uključiti

www.droid-life.com

  • Započnite rješavati ovaj problem držeći gumb za uključivanje najmanje 30 sekundi. Kad obično ponovno uključujete telefon, držite tipku za uključivanje samo nekoliko sekundi, ali budući da ne radi ispravno, držite je pola minute i nadamo se da će se vaš HTC One M8 uključiti.
  • Sljedeće što možete pokušati je resetirati uređaj iako je isključen. Da biste to učinili, držite tipke za uključivanje / isključivanje i glasnoću nekoliko sekundi.
  • Ako i dalje imate problema, povežite pametni telefon s računalom pomoću USB kabela i ponovite prethodne korake.
  • Iako ste sigurni da baterija nije bila prazna, spojite uređaj na zidni punjač i ostavite ga oko pola sata. Pokušajte ga uključiti.

U slučaju da ove ideje nisu pomogle, kontaktirajte HTC za daljnje upute.

Izvor slike: www.pocketdroid.net

Također možete pročitati: Kako riješiti probleme s Bluetoothom LG G4

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found