Vodiči

Kako promijeniti teme na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

Neki od najpopularnijih pametnih telefona koji su lansirani 2015. godine su LG G4, Huawei P8, Huawei Mate 8, i naravno, dvije Samsung-ove perjanice Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge. Oba pametna telefona koja je Samsung lansirao ispunila su očekivanja korisnika, jer su oba telefona lijepa i brza, pa je njihova upotreba zaista super zabavno iskustvo. Sjajna stvar je što možete promijeniti postavke prema svojim potrebama, omogućiti ili onemogućiti neke značajke, a također možete promijeniti izgled korisničkog sučelja, što je prilično jednostavno. Ako želite znati kako promijeniti teme na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge, nastavite čitati jer ćemo vam pokazati kako to možete učiniti.

Također možete pročitati: Kako fotografirati putem glasovne kontrole na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

Kako promijeniti teme na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

phandroid.com

Ako su vam dosadne trenutna tema i ikone na vašem Samsung Galaxy S6 ili S6 Edge, sve to možete jednostavno promijeniti. Jednom kada promijenite temu, promijenit će se pozadine i ikone korisničkog sučelja. Evo kako to možete učiniti:

  • Idite na Postavke
  • Dodirnite Teme smještene u odjeljku Osobno
  • Vidjet ćete zadanu temu i dvije druge teme
  • Ako vam se ne sviđaju druge dvije teme i ne želite ih koristiti, dodirnite Trgovina
  • Kada pronađete temu koja vam se sviđa, dodirnite je, a zatim kliknite "Preuzmi"
  • Možete preuzeti koliko god želite tema
  • Svaki put kad želite promijeniti temu, vratite se na Postavke> Teme i dodirnite temu da biste promijenili izgled korisničkog sučelja.

Ovo je prilično jednostavno, zar ne? Sada možete otići u "Trgovina" da biste istražili i preuzeli teme koje vam se sviđaju.

Izvor slike: androidphonehub.com

Također možete pročitati: Kako napraviti snimke zaslona na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found