Vodiči

Kako Galaxy S8 učiniti bržim

Galaxy S8 je definitivno jedan od najbržih pametnih telefona koji je došao opremljen najnovijim Snapdragon 835 procesorom tvrtke Qualcomm. Pametni je telefon učinio spektakularnim. Međutim, s vremenom i korištenjem mogli biste primijetiti određeni zaostatak u izvedbi koji bi mogao biti posljedica različitih razloga. Dakle, ovdje ćemo razmotriti nekoliko savjeta za brži Galaxy S8 kako biste uvijek mogli uživati ​​u performansama bez zaostajanja.

Također pogledajte: Kako postaviti sigurnu mapu na Samsung Galaxy S8

Savjeti za brži Galaxy S8

Uključite opciju programera da biste podesili postavke animacije:

Ovo je uobičajeni trik koji se savjetuje svim korisnicima Android telefona koji vam omogućava da smanjite opseg animacije da biste imali bolje performanse. Da biste uključili opciju programera, idite prema postavkama> O telefonu, a zatim dodirnite broj izrade 7 puta što će uključiti opciju programera. Jednom kad je opcija programera uključena, potražite opcije kao što su Windows animacija, skala trajanja animatora i Transition skala animacije. Postavite ih na 0,5x za najbrže performanse, a zatim ponovo pokrenite uređaj.

Prilagodite način izvođenja:

Još jedan koristan trik za brži rad vašeg Galaxy S8 je napraviti neke promjene u načinu rada. Samsung je u odjeljak za održavanje uređaja dodao postavke koje vam omogućuju odabir potrebnog načina rada. Idite na postavke> odjeljak Održavanje uređaja gdje će vam se predstaviti opcije kao što su Optimizirano, zabava, igre i visoke performanse. Ovdje je važno napomenuti da visoke performanse zapravo neće poboljšati performanse, već će poboljšati razlučivost zaslona i svjetlinu zaslona. Opcija koja će najbolje raditi za poboljšanje performansi vašeg telefona je način igre. Nudit će glatko grafičko iskustvo tijekom igranja.

Onemogućite značajku Uvijek uključeno:

Uvijek uključeno značajka je na Android uređaju koja uvijek drži mali dio zaslona tako da se sve može lako vidjeti bez dodirivanja uređaja. Ali ova značajka pojede određenu količinu baterije, poput 5%, za otprilike 8 sati, a troši i resurse energije. Dakle, utječe na izvedbu i zato će se pokazati korisnim onemogućavanje značajke Uvijek uključeno.

Obavezno održavajte telefon čistim:

Samsung je u postavke dodao još jedan dotjerivanje koji vam omogućuje čišćenje telefona samo klikom na mali gumb. Idite na odjeljak Postavke> Održavanje uređaja i tamo ćete saznati postavke optimizacije koje nude brzi pregled načina punjenja uređaja. Također, sadrži tipku ‘optimiziraj odmah’ na kojoj možete izbrisati sve nepotrebne pozadinske aplikacije i predmemoriju kako bi uređaj mogao raditi u punoj brzini.

Deinstalirajte neiskorištenu aplikaciju:

U pametnom telefonu ima mnogo aplikacija koje se isporučuju s uređajem, ali od njih nema koristi i ostaju neiskorištene tijekom cijelog vremena. No, oni definitivno zauzimaju prostor u pohrani uređaja, dok neki od njih također nastavljaju raditi u pozadini kako bi utjecali na vijek trajanja baterije. Dakle, utječe na izvedbu i zato ih se uvijek dobro riješiti. Da biste se riješili bloatwarea, prijeđite na postavke> upravitelj aplikacija> kartica sve, a zatim jednu po jednu odaberite neiskorištene aplikacije da biste ih onemogućili ili deinstalirali. Oslobodit će dobru količinu prostora na uređaju koji će automatski poboljšati performanse.

Smanjite razlučivost zaslona:

Još jedan koristan savjet za brži Galaxy S8 je smanjenje razlučivosti zaslona na najnižu. Veća razlučivost stvorit će veći pritisak na CPU i GPU, što će pak utjecati na ukupne performanse. Iako će veća rezolucija stvari poput videozapisa učiniti ugodnima, ali ako želite uživati ​​u boljim performansama, preporučuje se razlučivost zaslona na najnižu. Potražite opciju prikaza u postavkama i od tamo možete smanjiti razlučivost zaslona.

Postavite ograničenje pozadinskog postupka:

Ovo je jedna od najboljih ideja koja može brzo pružiti veliko poboljšanje performansi cijelog uređaja. Broj pozadinskog postupka treba postaviti na minimum, što se može učiniti uključivanjem opcije programera. Da biste to učinili, idite na postavke> o telefonu i dodirnite broj izrade 7 puta koji će donijeti opciju programera. Pod ovom se opcijom pomaknite prema dolje da biste dobili ograničenje pozadinskog postupka. Sada dodirnite ovu opciju i odaberite 'najviše 4 procesa'. Zatim ponovno pokrenite uređaj. To će stvari učiniti mnogo glatkijima, poput brzog prebacivanja s jedne aplikacije na drugu.

Omogući pokretač igara:

Sljedeće što biste mogli učiniti na svom Samsung Galaxy S8 je da uključite pokretač igara koji će vam omogućiti da glatko uživate u igri. Pokretač igara kad je uključen nudi mapu za pohranu svih igara, uz razne mogućnosti, poput onemogućavanja obavijesti tijekom igranja, isključivanja zvuka itd., Što zajedno nudi izvrsne performanse, uz pomoć uštede soka.

Pokretač za preuzimanje je trik koji biste trebali znati:

Pojačalo preuzimanja još je jedna stvar koja ubrzava vaš Galaxy S8. Ovu opciju možete pronaći u postavkama. Iako je ova opcija uključena, stvar će se preuzimati vrlo jednostavno i prebrzo. Kako to funkcionira, ova značajka koristi i Wi-Fi i LTE vezu i obje se koriste za preuzimanje. Međutim, morate imati na umu da će ova značajka kad je omogućena uvijek više koristiti podatke na vašem uređaju.

Obriši podatke iz predmemorije:

Čišćenje predmemorije jednom ili dva puta u mjesecu predlaže se ne samo korisnicima Galaxy S8, već je ovo savjet svim korisnicima pametnih telefona. Kada količina predmemorije postane velika, to utječe na performanse uređaja, pa će njihovo brisanje vrlo često kalibrirati memoriju i pojačat će performanse vašeg Samsung Galaxy S8.

Dakle, ovo su savjeti za brži Galaxy S8. Pokušajte ih primijeniti jednu po jednu na uređaju i brze performanse zasigurno će vam profitirati.

Također pogledajte: Uobičajeni problemi Samsung Galaxy S8 i njihovi popravci

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found