Vodiči

Najbolji besplatni alati za popravak sustava Windows 10

Windows 10 je najnovija i najnaprednija verzija operativnog sustava koji je stvorio Microsoft. Međutim, čak i sa širokim nizom naprednih značajki, nije potpuno besprijekoran. Od trenutka pokretanja u srpnju 2015. korisnici su imali nekih problema. Od točke nadogradnje svojih sustava s prethodnih verzija OS-a do korištenja nekih posebnosti sustava Windows 10, korisnici se imaju na što požaliti.

Dostupni su najbolji besplatni alati za popravak sustava Windows 10 koji lako mogu riješiti probleme. Ovi alati za popravak sustava Windows 10 i najčešći problemi mogu popraviti gotovo sve, od pokvarenih upravljačkih programa do obnavljanja vitalnih komponenti računala, uskrsnuća određenih značajki, pa čak i zaključavanja postavki privatnosti. Evo popisa naših najpopularnijih preuzetih alata za popravak za Windows 10 koji su vam dostupni potpuno besplatno. Pročitajte.

Također pogledajte: Najbolji najbolji antivirus za Windows 10

5 najboljih besplatnih alata za popravak sustava Windows 10

Pojačavač vozača

U slučaju da se vaš Windows 10 susreće s nekim uobičajenim hardverskim problemima, poput pisača ili zvučnika, tada bi glavni krivac mogao biti neispravan upravljački program. Uz pomoć nekoliko besplatnih alata, čak se i s neispravnim upravljačkim programima može rukovati s velikom lakoćom. Najbolji među svima njima je Driver Booster. Kao što i samo ime govori, ovaj besplatni alat može se koristiti za popravak neispravnog upravljačkog programa vašeg Windows 10 računala.

Program Driver Booster podijeljen je u dva odjeljka: Zastarjeli i UpToDate. Možete odabrati opciju Zastarjeli, a zatim kliknuti na ikonu "Ažuriraj odmah" za jednokratno ažuriranje svih zastarjelih upravljačkih programa na računalu. Ovaj program pomaže u automatskom ažuriranju svih pogrešnih upravljačkih programa i štedi puno vremena i truda. Stoga se alat Driver Booster može smatrati jednim od najboljih alata za popravak računala sa sustavom Windows 10.

Preuzmite Driver Booster

FixWin 10

Ovo je još jedno izvrsno besplatno preuzimanje alata za popravak sustava Windows 10 koje možete uzeti u obzir za ispravljanje svih uobičajenih pogrešaka na računalu. Najbolji dio ovog besplatnog alata za popravak je taj što je vrlo prenosiv i stoga nije potrebna zasebna instalacija istog.

Alat za popravak FixWin 10 Windows 10 podijeljen je u šest odjeljaka. Svaki odjeljak koristi se za predstavljanje i rješavanje određenog problema povezanog sa sustavom Windows 10. Neki od njih uključuju System Tools, File Explorer i tako dalje. Svaki odjeljak sastoji se od najmanje deset popravaka. Stoga s ovim preuzimanjem alata za popravak za Windows 10 možete biti sigurni u cjelovit paket popravaka za svoje računalo.

Preuzmite FixWin 10

Vrhunski Windows Tweaker 4

Ovaj besplatni alat za popravak za Windows 10 razvila je ista matična tvrtka kao i FixWin 10. Međutim, dolazi s vlastitim skupom specijaliziranih funkcija popravljanja za računalo sa sustavom Windows 10. Za razliku od FixWin 10 koji se koristi za rješavanje uobičajenih problema sa sustavom Windows 10 i njihovo rješavanje, program Ultimate Windows Tweaker 4 omogućuje korisnicima brzo omogućavanje, onemogućavanje, skrivanje ili čak uklanjanje određenih značajki s računala sa sustavom Windows 10.

Korisnici mogu izvršiti željene promjene navedene u određenom programu popravka uz pomoć aplikacije Windows 10 Settings, uređivača pravila grupe ili uređivača registra. Međutim, Ultimate Windows Tweaker 4 kombinira sve ove mogućnosti u jednom paketu tako da korisnici mogu brzo adresirati iste. U ovom je programu dostupno više od 200 ugađanja za sustav Windows 10.

Preuzmite Ultimate Windows Tweaker 4

Instalater propuštenih značajki 10

Windows 10 nije posve loš operativni sustav. Zapravo je razvijen kako bi riješio različite oblike problema s prethodnim verzijama OS-a. Međutim, korisnici sustava Windows 7 još uvijek nisu u mogućnosti prevladati neke od jedinstvenih značajki i jednostavnosti koje nudi ista. Stoga, ako vam nedostaju neke značajke sustava Windows 7, tada ih možete imati i na računalu sa sustavom Windows 10. To se može postići pomoću ovog besplatnog alata kao Instalator propuštenih značajki 10.

Ovaj besplatni program sadrži potpuno opremljeni paket pouzdanih i sigurnih aplikacija nezavisnih proizvođača koji bi pomogli korisnicima u oživljavanju prijateljskih značajki koje nudi Windows 7. Na primjer, možete koristiti ovaj program da biste uključili Windows 7-like Izbornik Start, Windows Movie Maker, vraća gadgete na radnoj površini, kao i alat za indeksiranje iskustva u sustavu Windows.

Za instalaciju ovog alata potreban je prostor od oko 1 GB. U ranijoj verziji sustava Windows, korisnicima je bio potreban zaseban DVD za narezivanje i pokretanje ove ISO datoteke. Međutim, Windows 10 OS omogućuje korisnicima da iste stimuliraju u virtualnom okruženju, tako da mogu pokretati program izravno na računalu. Korisnici samo trebaju otvoriti ISO datoteku i istodobno pokrenuti datoteku za postavljanje.

 

O & O Šuti 10

Windows 10 dolazi s naprednim skupom postavki privatnosti koje su vrlo prilagodljive. Uz pomoć besplatnog alata za popravak O & O Shut Up 10 možete na prikladan način poboljšati cjelokupno iskustvo privatnosti svog računala sa sustavom Windows 10.

Ovaj je program podijeljen u devet odjeljaka. Neki od njih uključuju privatnost, sigurnost, kao i odjeljke Windows Update. Svaki od ovih odjeljaka nudi razne mogućnosti. Te su opcije dostupne i na sustavu Windows 10, ali njihove pojedinačne uloge nisu jasne. Uz pomoć alata O & O Shut Up 10, detaljno ćete znati sve o svakoj od ovih opcija. U slučaju da jednostavno želite primijeniti preporučene postavke ovog programa, tada možete s padajućeg izbornika kliknuti na opciju „Akcije”, a zatim odabrati istu.

Preuzmite O&O Shut Up 10

Ako ste se suočili s bilo kakvim uobičajenim problemima s OS Windows 10, tada možete koristiti ove besplatne alate za popravak OS Windows 10 s lakoćom.

Vidi također: Najbolje najbolje zvučne kartice za glazbenu produkciju 2017

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found