Vodiči

LG G5 brzo punjenje ne radi ispravno

Svaki pametni telefon dolazi s nekoliko problema kada se predstavi na tržištu. LG G5 nije iznimka. Imali smo nekoliko problema s telefonom, a jedan od najistaknutijih problema je brzo punjenje. Budući da svi vole trošiti manje vremena koliko mogu puniti telefon, značajka brzog punjenja postala je potreba mnogih korisnika pametnih telefona i ne sviđa im se kada ne radi.

Pročitajte također: Kako riješiti probleme s LED svjetlima za obavijesti LG G5

Obrazloženje

LG G5 dizajniran je na način da će brzo punjenje omogućiti da vaš telefon prijeđe s 0 na 80 posto u samo pola sata. Nakon što telefon napuni 80 posto baterije, brzina punjenja vratit će se na normalu, a vaš će se telefon s 80 posto smanjiti na 100 posto normalnom brzinom kojom se puni. Ako očekujete da će se vaš telefon brzo napuniti između 80 i 100 posto, razočarat ćete se. Za to ne postoji rješenje. Razgovarajmo o nekim rješenjima problema s brzim punjenjem LG G5 kada se telefon ne puni brzo ni između 0 i 80 posto.

Rješenje 1

Trebali biste izbjegavati upotrebu uređaja dok se puni. To je zato što se značajna količina baterije istodobno koristi za napajanje telefona, na primjer kada koristite aplikaciju Facebook ili igrate neku od svojih omiljenih igara. Stoga nemojte koristiti telefon ako želite da brzo punjenje radi kako se očekivalo.

Izvor - itechtriad.com

Rješenje 2

Mnogi problemi s brzim punjenjem LG G5 proizlaze iz pogrešne upotrebe kabela za punjenje i punjača. Ne zaboravite koristiti kabel ili punjač koji podržava Quick Charge 3.0. Najbolje je koristiti kabel i punjenje koji dolaze kao dio dodatne opreme za telefon. Ako odaberete drugi kabel ili punjač, ​​nećete dobiti očekivane rezultate i brzo punjenje neće raditi.

Rješenje 3

Pogledajte otvor za punjenje da biste vidjeli ima li prašine ili nečistoće. Ako postoji, upotrijebite malu iglu i pažljivo je očistite. Provjerite ima li punjač koji upotrebljavate oštećenja. Pokušajte upotrijebiti drugi punjač koji podržava Quick Charge 3.0.

Rješenje 4

Problemi s brzim punjenjem smetali su mnogim korisnicima Androida u prošlosti, a jedna od stvari koja se pokazala problemom bila je činjenica da USB kabel nije bio u potpunosti umetnut. Svakako gurnite kabel do kraja u punjač i nadamo se da će to riješiti problem.

Rješenje 5

Ponekad za problem može biti odgovorna aplikacija treće strane. Ako su se problemi s brzim punjenjem pojavili odmah nakon što ste instalirali neku aplikaciju treće strane, deinstalirajte je jer bi to moglo riješiti problem.

Ako ste isprobali gore navedene metode, ali i dalje imate problema s brzim punjenjem LG G5, odnesite svoj uređaj i punjač u trgovinu u kojoj ste ga kupili ili kod mobilnog operatera.

Povezani post: Kako napraviti snimke zaslona na LG G3

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found