Vodiči

Kako riješiti probleme s Google Pixel Bluetoothom

Google Pixel i Pixel XL najnoviji su Googleovi vodeći modeli umotani u nekoliko novih značajki koje nema ni na jednom drugom pametnom telefonu. Iako su korisnici prilično zadovoljni svojim potpuno novim uređajem, neki su se već počeli žaliti na neke probleme, uključujući probleme s Google Pixel Bluetoothom.

Prema nekim korisnicima, Bluetooth ne radi na Google Pixelu, dok su neki izjavili da se suočavaju s problemima prilikom pokušaja uparivanja u automobilima, uključujući Audi, BMW, Mercedes-Benz, Teslu, Volkswagen, Toyotu, Volvo itd. Međutim, postoji nekoliko jednostavnih stvari možete pokušati riješiti probleme s Google Pixel Bluetooth vezom, a sve su ovdje objašnjene.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s Google Pixel Wi-Fi mrežom

Potencijalni popravci za probleme s Google Pixel Bluetoothom

1. rješenje: Ponovo pokrenite uređaj

Ponovno pokretanje uređaja prvo je što trebate pokušati kad se suočite s bilo kojom vrstom problema, jer može riješiti mnoge probleme. Dakle, nastavite prvo ponovno pokrenuti svoj Google Pixel uređaj. Ono što trebate je samo pritisnuti i držati tipku za napajanje 10 sekundi, a telefon će prvo vibrirati, a zatim započeti ponovno pokretanje. Sada provjerite je li problem riješen. Ako se isti problem i dalje javlja, prijeđite na sljedeću metodu.

Rješenje 2: Očistite predmemoriju

Sljedeći je korak brisanje predmemorije Bluetooth aplikacije. Podaci predmemorije korisni su jer pohranjuju privremene podatke tako da prebacivanje između aplikacija može biti lakše i brže. No, s vremenom kako se povećava količina ovih podataka, otvaraju se različita pitanja. Dakle, vrlo često morate očistiti podatke iz predmemorije kako biste osigurali brze performanse. Postupak brisanja predmemorije i Bluetooth podataka detaljno je objašnjen.

  • Prvo na početnom zaslonu idite na ikonu aplikacije na uređaju Google Pixel
  • Dodirnite opciju postavki i idite na Upravitelj aplikacija
  • Tamo trebate dobiti opciju All povlačenjem ulijevo ili udesno
  • Prikazat će se aplikacija Bluetooth
  • Zatim dodirnite obriši predmemoriju, a zatim obriši Bluetooth
  • Pritisnite ok da biste potvrdili postupak.
  • Konačno, ponovo pokrenite uređaj i pokušajte ponovo koristiti Bluetooth da biste vidjeli je li problem riješen.

3. rješenje: Resetirajte ispravno vezu u automobilu

Većina korisnika izjavila je da se posebno suočava s ovim Bluetooth problemom u automobilu. Dakle, u tom slučaju, korisnicima se savjetuje da pravilno provjere proizvođački priručnik i za uređaj i za automobil, a zatim nastave s resetiranjem veze.

  • Obavezno preskočite bilo koji važan dio postupka povezivanja
  • Krenite prema Postavkama> Bluetooth i provjerite jesu li sve opcije ispravno prilagođene
  • Ponovno idite na Postavke> Bluetooth i izbrišite sva prethodna uparivanja i postavite ih ispočetka.

Rješenje 4: Vraćanje na tvorničke postavke

Ako ste isprobali sve gore spomenute metode i druge moguće metode, ali ništa nije uspjelo, tada bi vraćanje na tvorničke postavke moglo biti zadnja opcija koja vam može pomoći u rješavanju problema s Google Pixel Bluetooth vezom. Postupak je jednostavan, ali budući da briše sve podatke s uređaja, morat ćete ih postaviti od nule. Također, ne zaboravite napraviti sigurnosnu kopiju uređaja.

Da biste vratili uređaj na tvorničke postavke, idite prema Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i resetiranje> Vraćanje na tvorničke postavke i dodirnite Resetiraj telefon. Dopustite uređaju da se ponovno pokrene, a zatim podesite telefon od nule.

Ovo su glavna rješenja kojima možete pokušati riješiti probleme s Google Pixel Bluetoothom. Nadam se da će vam neko od danih rješenja biti korisno. Brisanje predmemorije najkorisniji je dio pomoću kojeg su mnogi korisnici do sada uspjeli prevladati problem.

Također pogledajte: Najbolje značajke Google Pixela

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found