Vodiči

Kako riješiti problem slučajnog ponovnog pokretanja na Galaxy S4

Samo zato što je Samsung Galaxy S4 izvrstan telefon, što ne znači da je telefon bez problema i da ćete dobiti besprijekorno iskustvo. Ne možete imenovati niti jedan pametni telefon bez grešaka. Ovdje ćemo razgovarati o problemu slučajnog ponovnog pokretanja sustava Galaxy S4 i njegovim rješenjima.

Ogroman broj vlasnika Galaxy S4 susreće se s problemom slučajnog ponovnog pokretanja. Telefon se sam ponovno pokreće bez ikakvog očitog razloga. Ako se i vama ovaj slučajni problem ponovnog pokretanja dogodi na Galaxy S4, slijedi nekoliko koraka koji bi mogli riješiti vaš problem.

Moguća rješenja za problem slučajnog ponovnog pokretanja na Galaxy S4

  • Neki su korisnici pronašli rješenje za ovaj problem ažuriranjem softvera. Da biste to učinili, otvorite Postavke na vašem Samsung Galaxy S4 i idite na Više> O uređaju> Ažuriranje softvera i dodirnite Opcija ažuriranja.
  • Učitavanjem Trgovine Play provjerite jesu li sve aplikacije ažurirane. Zatim idite na Moje aplikacije i odaberite Ažuriraj sve.
  • Meko resetiranje uređaja jer bi se ovaj jednostavni korak mogao pokazati korisnim mnogo puta. Izvadite bateriju iz Galaxy S4 i pričekajte nekoliko sekundi do minute prije nego što normalno pokrenete uređaj. Ovim će se postupkom isprazniti sav statički elektricitet pohranjen u bilo kojim komponentama. Sada umetnite bateriju, uključite je i provjerite je li problem sa slučajnim ponovnim pokretanjem riješen.
  • Ako se problem i dalje sastoji, provjerite ima li u bateriji fizičkih ili tekućih oštećenja, jer ako postoji prekinuto napajanje, problem može nastati. U tom slučaju morate zamijeniti bateriju novom.

www.fixedbyvonnie.com

  • U slučaju da ste nedavno ukorijenili uređaj i od tada se suočavate sa problemom slučajnog ponovnog pokretanja, najbolja opcija je vratiti se na izvorni firmware jer postoji velika vjerojatnost da instalirani ROM nije dovoljno stabilan i dovodi do problema.
  • Mnogi problemi na Galaxy S4 povezani su s vanjskom memorijskom karticom . Dakle, ako upotrebljavate MicroSD karticu, uklonite je nakon spremanja fotografija i ostalih podataka na telefon i provjerite javlja li se problem još uvijek.
  • Ovaj slučajni problem ponovnog pokretanja na Galaxy S4 mogao bi se pojaviti zbog aplikacije treće strane. Uđite u siguran način, ako vidite da problem nestaje u sigurnom načinu, aplikacija definitivno uzrokuje ovaj slučajni problem ponovnog pokretanja na Galaxy S4. Tako možete uklanjati aplikacije jednu po jednu ili izvršiti vraćanje na tvorničke postavke.

U slučaju da ste isprobali sva gore navedena rješenja, ali se niste mogli riješiti problema, pročitajte ovaj članak: Kako trajno riješiti problem slučajnog ponovnog pokretanja Samsung Galaxy S4

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found