Vodiči

Kako riješiti problem s kamerom na HTC One M7

HTC One M7, koji je nevjerojatan pametni telefon, pun je izvrsnih karakteristika. Dizajn, zaslon, kvaliteta zvuka, trajanje baterije i softver - sve je stvarno dobro. Što se tiče značajke fotoaparata, ovaj je telefon opremljen prilično solidnom kamerom koja može snimiti izvrsne fotografije. Kamera s 4 ultrapiksela iznenađuje svakog korisnika zbog svojih visokokvalitetnih fotografija. No, neki su se korisnici požalili na problem s kamerom na HTC One M7. Prema njihovim riječima, performanse fotoaparata prilično su dobre na svjetlu, no problemi se javljaju kada pokušavaju fotografirati pri slabom osvjetljenju. Slike su prekrivene plavim, ljubičastim ili crvenim šumom gdje bi boja trebala biti crna.

HTC je sada prepoznao problem s kamerom i rade na mogućem popravku, a ažuriranje softvera s tim popravkom uskoro će biti objavljeno. U međuvremenu možete slijediti korake u nastavku kako biste privremeno riješili problem s kamerom na HTC One M7.

Također pogledajte- Kako riješiti problem pregrijavanja na HTC One M7

Moguća rješenja problema s kamerom na HTC One M7

Problem s kamerom na HTC One M7

1. Smanjite ISO. To će smanjiti osjetljivost fotoaparata na svjetlost i pomoći vam u fotografiranju manje zrnastih i bučnih fotografija.

2. Provjerite je li softver vašeg telefona ažuriran. Da biste provjerili, idite na Postavke na telefonu> O programu> Ažuriranja softvera.

3. Ako imate problema s periodičnim padom aplikacije kamere, tada morate očistiti predmemoriju te aplikacije. Idite na Postavke> Aplikacija> Kamera> Obriši predmemoriju / podatke.

  • Rješavanje problema s pogreškama i padovima fotoaparata

Još jedan problem koji imaju vlasnici HTC One M7 su zaglavljeni ili mrtvi pikseli. S mrtvim pikselima pikseli se uopće neće svijetliti, a s zaglavljenim pikselima trajno ostaju uključeni. Da biste riješili taj problem, možete instalirati aplikaciju Dead Pixel Detect and Fix i provjeriti pomaže li. U suprotnom, vratite telefon maloprodaji i zatražite zamjenu.

Također možete pročitati: Kako riješiti problem Bluetooth veze na HTC One M7

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found