Vodiči

5 načina za popravak svjetiljke na iPhoneu 5s

Iskusiti problem s baterijskom svjetiljkom na vašem iPhoneu 5s ne mora nužno značiti da je riječ o hardverskom problemu. U mnogim su situacijama korisnici problem rješavali vrlo jednostavnim idejama, a u ovom ćemo članku podijeliti te ideje s vama. Dalje, možete pronaći 5 načina za popravljanje svjetiljke na iPhoneu 5s, i sivi problem, koji je čest, u osnovi će nestati za nekoliko minuta. Evo rješenja.

Također pogledajte: 5 načina za popravljanje aplikacije "Zamrznuta kamera" na iPhoneu 5s

5 načina za popravljanje svjetiljke na iPhoneu 5s

Izvor: youtube.com

Rješenje br. 1: Snimite nekoliko fotografija

Mnogi su korisnici riješili problem s baterijskom svjetiljkom na najjednostavniji mogući način, pa biste i vi trebali probati. Snimite nekoliko fotografija s uključenom bljeskalicom. Nadamo se da će uspjeti.

Rješenje br.2: Ne ometajte

Ponekad određena rješenja zvuče ludo, ali kad je riječ o vašem telefonu, spremni ste pokušati bilo što. Ovo je vrlo jednostavno i često vrlo učinkovito rješenje. Idite na Postavke, dodirnite Ne uznemiravaj i uključite opciju Ručno pomicanjem prekidača pored nje. Pričekajte nekoliko sekundi i isključite ga.

support.apple.com

Rješenje br.3: Ponovo pokrenite iPhone 5s

Pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje i povucite klizač kada se pojavi. Kad je telefon isključen, učinite isto - pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje da biste ga uključili.

komputer-info.com

Rješenje br.4: Ažurirajte iOS

Kao što smo spomenuli na početku članka, problem nije uvijek povezan s hardverom, često je to samo softver. Ako je dostupna nova verzija iOS-a, nabavite je.

  • Spojite iPhone 5s na izvor napajanja
  • Povežite se s Wi-Fi mrežom
  • Idite na Postavke> Općenito> Ažuriranje softvera
  • Dodirnite Preuzmi i instaliraj

www.extremetech.com

Rješenje br. 5: Resetirajte sve postavke

To ste vjerojatno već puno puta učinili. Idite na Postavke, dodirnite Općenito> Poništi i odaberite Poništi sve postavke. Ovim nećete izbrisati podatke ili aplikacije, vratit će se postavke na tvorničke postavke.

www.everythingicafe.com

S ovih 5 načina kako popraviti svjetiljku na iPhoneu 5s, mnogi su ljudi riješili problem. U slučaju da vam se čini da ništa ne radi, trebali biste posjetiti jednu od Apple trgovina kako biste potražili daljnju pomoć u vezi s problemom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found