Vodiči

Najbolji Sims 4 modovi

The Sims 4 četvrti je i glavni naslov u serijalu videoigara o simulaciji života pod nazivom The Sims. Prošlo je gotovo pet godina otkako je Sims 4 objavljen i razvio je nevjerojatnu bazu obožavatelja. Stvaratelji Sims 4 ulažu sve napore i naporno rade na stvaranju Sims 4 modova i dodatnog sadržaja za igrače koji će prilagoditi i poboljšati doživljaj igre. Igrači zapravo mogu otići dalje od dodataka u značajci galerije The Sims 4 i napraviti značajne promjene kako bi u potpunosti preuredili igru. Bez obzira želite li dodati dodatne značajke ili prilagoditi igranje kako biste lakše upravljali svojim Simovima ili želite izvršiti sveobuhvatne revizije načina na koji se stvari pojavljuju i ponašaju, morate se dokopati najnovijih Sims 4 modova i preuzeti ih što je prije moguće uravnotežite igru ​​na novu razinu savršenstva.

Nema sumnje da najbolji Sims 4 modovi mogu potpuno promijeniti i nadograditi vašu igru ​​jer se novi često pojavljuju. Naići ćete na manje dorade kako biste dovršili reviziju glavnih sustava. Međutim, možda će biti prilično teško pratiti koji od Sims 4 modova rade, jer neki od najboljih modova možda nisu dobili istu pažnju tijekom godina. Službena ažuriranja igre mogu dodati nove značajke ili ih slomiti, čime modovi postaju zastarjeli. Bez obzira što dolazi i odlazi, u nastavku predstavljamo kolekciju nekih od najboljih i najsuvremenijih modova za The Sims 4, od manjih do glavnih. Morate provjeriti upute za instalaciju za svaki od ovih modova i osigurati da se dva ne sukobljavaju i ne sukobljavaju. S obzirom na činjenicu, koliko je jednostavno modovati Sims 4, mnogi će igrači vjerojatno biti preplavljeni opcijama. Ovdje navedeni modovi nisu samo korisni, već se također ne sukobljavaju.

Kako dodati najbolje Sims 4 mode u igru ​​na Macu ili PC-u

Slijede koraci za preuzimanje nest modova.

  • Da biste instalirali najbolje Sims 4 modove u svojoj igri, prvo morate preuzeti datoteku mod.
  • Morate otvoriti Windows Explorer na računalu ili Finder na Macu, a zatim locirati Electronic Arts. The Sims 4 i modovi.
  • Nakon prethodnog koraka, preuzimanja morate ispustiti izravno u mapu ili Electronic Arts, The Sims 4 i Mods.
  • Obično su posebne upute za instalaciju moda prisutne na stranici s koje preuzimate, ali to je sustav povlačenja i ispuštanja bez napora.

Kada preuzmete zip datoteku, ono što morate izbjegavati je raspakiranje. Morate jednostavno povući i ispustiti zip datoteku u mapu mods. Iako noviji modovi mogu imati proširenje ".ts 4 scrtipt", ostali mogu imati datoteku ".package", a oba se s lakoćom mogu povući i ispustiti.

Vidi također: The Sims 5: Vijesti, glasine i datum izlaska

Najbolji Sims 4 modovi

Dobivanje posla

Igrači tjedno dodaju nove i zanimljive karijere u Mod The Sims, pa ako se radujete novom načinu i nadahnuću u smjeru u kojem će vaš Sim krenuti, možete isprobati. Ne samo da je mašta ili razmišljanje iza njih naglašeno, već i većina njih pruža vam potpuno opremljen put koji treba slijediti. Bez obzira želite li postati profesionalni haker, programer igara, privatni istražitelj ili prvak u kuglanju, sada možete nastaviti svoje snove. Iako prilagođene opcije karijere neće funkcionirati s većinom modula za remont, kao što je Turbo Careers, ne dopustite da vas odvrate.

MC zapovjedni centar

Pomoću ove upravljačke ploče možete prilagoditi gotovo svaki aspekt života vaših Simsa u cijelom susjedstvu, što implicira da ste Sims 4 bog. Već od postavljanja stopa zaposlenosti za različite dobne skupine, možete saznati tko je trudna i po potrebi prekidati bebu. Nadalje, možete filtrirati kroz postavke za kontroler koji nije za igrače kako biste osigurali da Simsi žive svoj najbolji život. Istina je da će mnogi igrači The Sims vjerojatno znati napamet primarne šifre, a tipkanje 'motherlode' za skupinu simoleona je uobičajeno. Ali postoji mnoštvo drugih varalica, pa ćete ih sve naučiti kako biste izbjegli gubljenje vremena dok ih svaki put tražite. Sljedeći put možete zabraniti svim igračima da nose te ekscentrične sunčane naočale i otjerati sve starješine Simse iz njihovih domova. Budući da ovaj mod ima potencijal učiniti toliko stvari, obično dolazi u nizu modula koji vam omogućuju lako miješanje i podudaranje.

Emocionalna inercija

Nesumnjivo, Sims predstavlja emocionalnu skupinu i njihova se raspoloženja mijenjaju brže od vremena potrebnog za prebacivanje prekidača. Te će ih jednostavne aktivnosti poput uživanja u lijepom obroku u pravilno uređenoj sobi ispuniti radošću nekoliko sati, a osjećaj nakon toga nestaje. Dakle, ako niste zadovoljni s ovim mentalnim stanjem Simsa, možete nastaviti i preuzeti Emocionalnu inerciju jer emocije čine značajnijima i posljedičnim. Ne samo da će emocije trajati dulje, već će ih biti teško zgaziti, a na kraju će biti teže doći do viših rangova svake od njih. Više ne možete čvrsto držati svoje Simse bez obzira jesu li gore ili dolje, zbog čega bi se mogli osjećati kao stvarni ljudi.

Stvorite Sim Remont

Ovo je nevjerojatan mod koji vam omogućuje promjenu osvjetljenja i pozadine te vam omogućuje da se riješite tih dosadnih specifikacija, iako će možda ipak trebati malo finog podešavanja. Ovaj mod olakšava gledanje onoga što radite. Iako opcija Lighting ima zelene i plave naglaske, ona također mijenja boju kože, kose, očiju i odjeće. Nudi vam nekoliko mogućnosti osvjetljenja, uklanja specifikacije i omogućuje vam jednostavnu promjenu pozadine iz zadanog gradijenta boje. Kako dolaze u različitim modulima, možete preuzeti koliko god želite ili manje.

Poželite malo osobnosti!

Ako ste se umorili od toga što se vaši Simsi međusobno međusobno razgovaraju, ovaj mod može potaknuti njihove interakcije. Riječ je o opsežnom modu koji uvodi nekoliko promjena, ali jedna od primarnih značajki je uklanjanje praznih chatova iz razgovora, što podrazumijeva da umjesto povremenih razgovora o nevažnim stvarima, Simsi moraju međusobno komunicirati o realnijim pitanjima. Međutim, mod odlučuje kako će se razgovor mijenjati na temelju trenutnih odnosa između Simsa, zajedno s njihovim trenutnim raspoloženjem i karakternim osobinama. Iako možete sjediti ležeći i promatrati kako se stvari odvijaju, možda ćete se morati pripremiti za vatromet kad se dvojica Sima ne slažu dobro.

Visinski klizač

Kada odlučite o težini i mišićnoj masi svojih Simsa, to je jednako lako kao pomicanje klizača ili guranje tijela okolo u The Sims 4. Međutim, prilično je čudno da svaki pojedinac na ovom svijetu ima jednaku visinu. Uz pomoć modu Height Slider Sims 4 možete riješiti ovaj problem i dodati susjedstvu prirodne varijacije stasa.

Prilagođene interakcije s hranom

Ako kulinarskom području želite dodati kreativnost, prilagođeni interakciji s hranom daje vam dobar početak. Iako u igru ​​ne dodaje nove recepte ili sastojke, dodaje nove moguće veze između opreme za kuhanje i okvira izbornika koji vam omogućuje da iz kuhinje ostalih moddera napravite hladnjak napunjen prilagođenim obrocima.

Instalacijom ovog moda možda ćete htjeti krenuti prema odjeljku s prilagođenom hranom i odabrati svoj jelovnik. Naići ćete na širok raspon mogućnosti tijekom odabira jela poput birijana, torte od borovnice, kineskih okruglica ili beigneta. Možete zgrabiti opcionalni portret kako biste bili sigurni da niste preopterećeni opcijama izbornika i slučajno slinili na tipkovnici.

Teleport Any Sim

Ako želite dobiti moć da Sims nestane, ovo je mod koji morate odabrati. Sigurno se dogodilo mnogo puta kada Sim nakon jednog dana teškog rada legne na krevet, a Vlad Vampir pojavi se iznenada kako bi im sisao krv i uništio radni dan. Pomoću Teleport Any Sima omogućavate igračima da dovedu drugog Sima na mjesto i što je još važnije, da uvedu naredbu pod nazivom ‘Just Go Away’. Uz pomoć ovog moda možete kliknuti na Sim i odabrati ‘Just Go Away’.Kad se Vlad pojavi na mjestu događaja, možete odabrati ovu opciju i vidjeti kako odmah odlazi.

SupeSpeed

Znate li da se krajnja razina brzine aktivira kad vaši Sims zaspe ili su izvan kuće? Pa, može ponekad pokrenuti, ali brzina je i dalje spora. Instalacijom SupeSpeed ​​možete aktivirati brzinu kada dvaput brzo pritisnete tipku s 3 tipke i oprostiti se od izgubljenog vremena i dugih dana.

Ribnjaci koji se mogu kupiti

Ribolov je jedan od sastavnih dijelova života vašeg Sima, ali dovoljno je loše putovati samo da biste pronašli ribnjak. Gubljenje više vremena za gledanje učitavanja zaslona kada gradite na vještini ribolovca može biti dosadno, pa zašto ne biste imali ribnjak u dvorištu? Sada možete staviti prekrasan ribnjak na svoju parcelu i uštedjeti vrijeme potrebno za putovanje za ribolovnu ekspediciju.

Ne perite posuđe tamo gdje kakate

Simsi često donose najgluplji izbor, poput domaćih zadataka na klupi vani, umjesto za radnim stolom, pečenja pljeskavica za doručak i iznošenja smeća iz smeća kako bi se njime poigrali. Međutim, jedna od dosadnih autonomnih odluka Simsa je pranje posuđa u sudoperu u kupaonici. Iako postoji dobar kuhinjski sudoper za pranje posuđa, oni će neizbježno ući u kupaonicu i posramiti se kad pronađu mamu kako se kaka. Ovim modom možete odabrati sudopere za pranje posuđa.

Postanite čarobnjak

Ako vam nedostaje magija prethodnih Simsovih igara, 'Postani čarobnjak' dodati će nadnaravni element koji vašim Simovima omogućuje stvaranje čarobnih uroka za isisavanje tuge iz njihovih prijatelja ili udaranje groma munjom. Ovisno o izboru, morate se naginjati dobru ili zlu, što može promijeniti vrstu uroka koje bacate. Oživjet će vas jer vam je dosadno trenutno igranje dosadno.

Istinska sreća

Sreća u The Sims 4 zadano je stanje Sima. S instaliranim modom, zadano stanje postaje u redu, a Sims mogu doživjeti nekoliko trenutaka istinske sreće kada se dogode dobre stvari kao što je prvi poljubac i omogućiti im da zaradi sreću koju postignu srećom. Sustavu emocija daje stvarnu svrhu u igranju. Zahvaljujte ovom modu na životnom igranju.

Nove osobine ličnosti

Mnogi modovi za The Sims 4 utječu na način na koji Sims međusobno komuniciraju. Dug je popis osobina koje mijenjaju način ponašanja Sims-a, a modderima je relativno lako stvoriti omogućujući brzo širenje popisa kroz prilagođeni sadržaj. Na primjer, Gamer Trait omogućuje Simovima da modificiraju svoje vještine programiranja i igranja, a grupa osobina Functional Robots omogućuje vam stvaranje mrijesnih hibridnih simova čovjeka i stroja.

Ako želite isprobati više osobina istovremeno, omogućit će vam da dodate više od tri osobine u jednom potezu. Sve što morate učiniti je brzo upisati varalicu i naziv osobine koju želite dodati na Sim.

Vječna mladost i besmrtna svojstva koja se mogu kupiti

Ako želite odgoditi proces starenja ili umiranja Sim-a, to možete jednostavno učiniti u postavkama, ali to će utjecati na svakog pojedinog Sim-a u vašem svijetu. Međutim, ako to želite učiniti prema svojim željama, morate instalirati ovaj mod jer dodaje dvije nove osobine koje se mogu kupiti u igru. Oni su Vječna mladost koja sprječava Simu da umre u starosti i Besmrtni, koji ih sprečava od svake vrste smrti iako nastavljaju stareti.

Izgradnja vlastitog Houseboat-a

Dosta vam je života na kopnu? Ovaj mod nakon instaliranja odvest će vas do vode i transformirati ukrasne modele čamaca u potpuno opremljene kućne brodove. Iako ih je dobro pogledati, možda postoji sveska. Dakle, morate biti malo kreativni u odabiru vrste namještaja koji želite staviti. Nadalje, možete dodati prilagođeno mjesto za ribolov sa strane vašeg novog doma.

Monster Guards

Djeca u The Sims 4 mogu često proživljavati noćne more kad se probude i ugledaju čudovište ispod kreveta. Međutim, mod Monster Guards će ukloniti ovaj problem jer možete kupiti plišanu igračku za Simu i staviti je na sat kako se čudovište više ne bi pojavilo.

Idi u školu

U prethodnim igrama imali ste mogućnost pratiti djecu u školu kako biste znali kako provode vrijeme ili što rade u razredu. Iako biste se mogli malo približiti djeci, mod Go to School zapravo vam omogućuje da pratite svoju djecu u školu kako biste im pomogli da postignu najbolje u obrazovanju, naučite od učitelja NPC-a, čak posjetite savjetnika za podizanje raspoloženja .

Proširenje korisničkog sučelja

Ako varalice želite učiniti redovitim dijelom korisničkog sučelja, morate upisati kod i dobiti tisuće simoleona jednostavnim klikom na ukupan novac kućanstva u donjem lijevom kutu. Na primjer, možete promijeniti koliko se Simsi vole jedni drugima desnim klikom na trake odnosa, što je vrlo slično načinu na koji su stvari funkcionirale u The Sims 3.

Ići na fakultet

Ako nije dovoljno samo ići u školu, ovaj je mod dostupan s najnovijim ažuriranjima i popunjava prazninu za one koji su igrali The Sims 2 i 3. Iako je originalni mod već prilično star, možete isprobati opciju 'University Karijera 'koja Simsima dodaje sveučilišnu karijeru u zečjoj rupi. Omogućuje im odabir oko dvanaest novih stupnjeva, od kojih svaki ima osam stupnjeva, uz poticanje prakse i karijere pred kraj.

Sažetak

U budućnosti se može očekivati ​​više rundi modova što će vaše iskustvo igranja The Sims 4 učiniti inovativnijim u pravom smislu. Napredna zajednica modinga dodaje ritam The Sims-a divnim i čudnim dodacima osnovnoj igri. Uz nove predmete, transformacije stvorenja, karijere, osobine ličnosti i mnoštvo manjih modifikacija, iskustvo igranja The Sims 4 bliže je stvarnom životu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found