Vodiči

Najbolje FaceTime alternative za Android

Ako ste koristili iPhone i odlučili ste se prebaciti na Android, ili ako neki od vaših bliskih ljudi koriste iPhone ili bilo koji drugi iOS uređaj (što je gotovo sigurno slučaj), tada znate što je FaceTime. U slučaju da vam nije poznat, objasnimo što je prvo - Facetime je aplikacija za video chat koju je Apple pokrenuo prije nekoliko godina i omogućava korisnicima da se lako povežu i komuniciraju.

To je nevjerojatna, široko korištena aplikacija, ali radi samo na iOS uređajima, pa ako tražite FaceTime za Android, nećete moći dobiti istu aplikaciju. Ako upotrebljavate jedan od IOS uređaja, a vaš prijatelj koristi Android, to znači da nećete moći koristiti FaceTime za međusobnu komunikaciju. Međutim, postoji toliko sjajnih alternativa koje možete preuzeti i koristiti na svom Android uređaju. Izbor je ogroman, a ovdje ćemo podijeliti neke od najboljih FaceTime alternativa koje se mogu koristiti na svakoj platformi, tako da možete preuzeti jednu od dolje navedenih aplikacija za video chat i uputiti besplatne video pozive. Još jedna vrlo važna stvar - bez obzira koju ćete se aplikaciju odlučiti za preuzimanje, možete računati na visokokvalitetne glasovne i video pozive.

Pogledajte također: Četiri najbolja zaključana zaslona za vaš Android telefon

Najbolje FaceTime alternative

Pogledajmo neke od najboljih aplikacija za video chat.

Google Hangouts

www.androidpolice.com

Jedna od najboljih alternativa Facetime aplikacijama je Google Hangouts koji vjerojatno već imate na svom Android uređaju jer je to obično jedna od unaprijed instaliranih aplikacija. Dostupan je i za iOS korisnike. Pogledajmo za što se Hangouts može koristiti: možete ga koristiti za SMS i MMS, ali možete upućivati ​​i audio i video pozive. Što se tiče video poziva, postoji nevjerojatna značajka: možete uspostaviti videopoziv jedan na jedan, ali možete i komunicirati s grupom. Prilično cool, zar ne? Što vam treba da biste koristili ovu FaceTime alternativu? Naravno, trebate aplikaciju, a vi i osoba s kojom želite razgovarati trebate Google račun i to je poprilično to. U slučaju da na uređaju nemate instaliran Hangouts, idite u Trgovinu Play, preuzmite ga i uživajte u video chatu.

Preuzmite Google Hangouts

Facebook Messenger

www.youtube.com

Teško je pronaći osobu koja nema Facebook profil. Aplikacija Facebook i aplikacija Facebook Messenger široko se koriste. Ako ste tražili FaceTime alternativu, ako vam je instaliran Facebook Messenger, možete ga koristiti za obavljanje video poziva s lakoćom. Facebook je prije nekoliko mjeseci pokrenuo besplatni video poziv, pa ako želite čavrljati s prijateljima ili obitelji i razgovarati licem u lice, instalirajte ovu aplikaciju. Dostupan je za Android, kao i za iOS. Ovo je izvrsna opcija za sve koji žele imati zamjenu za aplikaciju FaceTime.

Preuzmite Facebook Messenger

Skype

play.google.com

Još jedna super popularna aplikacija koja se koristi za video pozive je Skype, a također je izvrsna Facetime alternativa. Isprva je Skype bio dostupan samo za radnu površinu, a to je program koji mnogi od nas koriste više od deset godina. No, kad je započela revolucija pametnih telefona, kreirana je i aplikacija koja je dostupna za platforme uključujući Windows Phone, Android i iOS. Možete razmjenjivati ​​poruke s prijateljima, ali možete i upućivati ​​audio i video pozive. Samo da napomenem, grupni video pozivi jedna su od značajki. U slučaju da ranije niste koristili Skype i nemate račun, možete ga stvoriti za nekoliko minuta. Skype nudi isto što i FaceTime, pa nećete požaliti što ste instalirali ovu aplikaciju.

Preuzmite Skype

Tango

www.geek.com

Još jedna izvrsna aplikacija koja će uštedjeti minute uključene u glasovni plan operatera je Tango, a vrlo je slična FaceTimeu, zbog čega smo je odlučili spomenuti ovdje. Možete upućivati ​​besplatne audio i video pozive i razgovarati s prijateljima i obitelji kad god želite. Također možete slati tekstualne poruke i dijeliti fotografije i videozapise sa svojim voljenima. Štoviše, Tango omogućava korisnicima da personaliziraju svoje poruke jer mogu dodavati emojije i naljepnice. To nije sve. Ako želite upoznati nove prijatelje, možete otkriti mnoštvo novih lica prevlačenjem kroz kartice profila. U slučaju da vidite da vi i druga osoba koju ste pronašli imate nešto zajedničko, razgovor možete započeti s lakoćom. Nevjerojatno! Također, možete igrati igre sa svojim prijateljima. Uz sve rečeno, pretpostavljamo da niste iznenađeni zašto mislimo da je Tango zaista dobra aplikacija, jednako dobra kao i FaceTime.

Preuzmite Tango

ooVoo

play.google.com

Kao što smo spomenuli, FaceTime za Android ne postoji, ali postoji toliko drugih opcija, a ooVoo je jedna od njih. Ovo je još jedna besplatna aplikacija koju možete preuzeti u Trgovini Play. Dolazi sa širokim rasponom značajki koje će vam omogućiti vrhunske audio i video pozive, i naravno besplatno, jer radi na podatkovnom paketu, ali radi i na Wi-Fi mrežama. Možete slati tekstne poruke prijateljima i obitelji, dijeliti video zapis i komunicirati glasovnim ili video pozivima, a mogućnost su i grupni chatovi i grupni pozivi. Kvaliteta zvuka tijekom poziva je iznimna. Ova izvrsna aplikacija dostupna je na više od 300 Android uređaja, telefona i tableta. Da, znamo, ooVoo nije aplikacija FaceTime, ali možemo vas uvjeriti da je prilično nevjerojatna. Idite u trgovinu Google Play, preuzmite i instalirajte ovu aplikaciju i vidjet ćete koliko je zapravo dobra. Prilično smo sigurni da će vam se ovaj zaista svidjeti!

Preuzmite ooVoo

S vama smo podijelili neke od najboljih FaceTime alternativa. Možete ih preuzeti i isprobati ako želite, a odaberite onu koja vam se najviše sviđa, samo idite u Trgovinu Play. Jednostavni su i laki za upotrebu, a dizajn svake aplikacije također je poprilično strašan. Što je najvažnije, bez obzira koju aplikaciju odabrali, dobit ćete potpuno iste opcije koje FaceTime nudi svojim korisnicima.

Trenutno FaceTime za Android nije dostupan, ali aplikacije kao što su Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, Tango i ooVoo među najboljim su aplikacijama koje se koriste za glasovne i video pozive, s mnogim dodatnim značajkama. Svima im je zajedničko jedno - ove su aplikacije dobre kao FaceTime, ako ne i bolje. Zabava i zadovoljstvo su zajamčeni!

Također pogledajte: Top 5 aplikacija za slanje poruka za Android

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found