Vodiči

Kako pokrenuti Android aplikacije na računalu sa sustavom Windows

Budući da programeri svakodnevno izlaze s novim tehnologijama, teško da postoji nešto što danas nije moguće. Dakle, ako ste ikada pomislili pokretati i uživati ​​u Android aplikacijama na PC-u Widows, niste učinili ništa loše jer postoje brojni načini na koje možete lako dobiti ovo iskustvo. Iako vam neki od načina omogućuju uživanje u svim Android aplikacijama i igrama na računalu sa sustavom Windows, neki drugi načini omogućuju potpuno unošenje Android OS-a u računalo i uživanje u onome što želite. U svakom slučaju, nije nestalo vremena kada će cijeli Google Play Store biti izravno dostupan nekim od računala jer se to uskoro nastoji učiniti.

Međutim, ovdje se govori o najboljim načinima pokretanja Android aplikacija na računalu.

Također pogledajte: Kako Android učiniti bržim

Načini pokretanja Android aplikacija na računalu sa sustavom Windows

BlueStack

Ovo je vjerojatno najbolji i najlakši način za uživanje u Android aplikacijama i igrama na računalu sa sustavom Windows. Ovaj postupak ne zahtijeva da Windows zamijenite Androidom ili inače ne zamijenite cijeli operativni sustav, već samo instalirajte aplikacije i igre koje će se igrati na vašem Windows računalu i uživajte u njima. Postupak instalacije je jednostavan i to se u kratkom roku može obaviti bez problema. BlueStack pomaže u pokretanju Android aplikacija i igara jer reproducira aplikacije unutar prozora na radnoj površini.

BlueStack je odabran kao najbolji izbor jer nudi dobre performanse i u svim Android aplikacijama možete uživati ​​bez problema, dok drugi slični programi poput Windroy, YouWave itd. Ne nude istu brzinu i performanse, naravno.

Remix OS

Druga mogućnost pokretanja Android aplikacija na sustavu Windows je korištenje najnovijeg Remix OS-a. Ovaj operativni sustav osigurava da Android nije vezan samo za pametni telefon ili tablet već može u potpunosti uživati ​​i na većem zaslonu. Riječ je o potpuno razvijenom OS-u za radne površine koji se u potpunosti temelji na Androidu. Dostupna je Google play trgovina i ako imate mogućnost korištenja Google pogona, Gmaila, Chromea itd., Možete biti sigurni da ćete imati najbolje iskustvo.

Korisnici mogu savršeno uživati ​​u svim vrstama Android aplikacija, igara u ovom OS-u dok SnapChat ovdje nije velika stvar. Ali da biste to učinili, osigurajte dobro poznavanje računala jer je ovaj softverski paket pomalo složen za postavljanje i svi ga koji dobro rukuju s računalom mogu dobro obaviti. Ovaj postupak nije ništa drugo do dvostruko podizanje sustava koje zahtijeva da prvo onemogućite sigurno pokretanje, a zatim na izborniku za pokretanje sustava Windows odaberete Remix OS. To je to.

Službeni Android emulator

Službeni Android Emulator još je jedan način testiranja Android aplikacija i igara na Windows računalu. Ovaj emulator pruža Google kao dio Android SDK-a koji se može koristiti za pokretanje cijelog operativnog sustava Android na računalu sa sustavom Windows. Ono što trebate učiniti je preuzeti Googleov Android SDK, a zatim otvorite program SDK Manger da biste odabrali Alati> Upravljanje AVD-ovima (Android virtualni uređaj). Sada kliknite novi gumb za stvaranje AVD-a, a zatim odaberite taj koji želite pokrenuti klikom na gumb Start.

Ali jednu stvar koju ovdje treba zapamtiti je da, u slučaju da tražite opciju koja se svakodnevno može koristiti za pokretanje Android aplikacija na računalu, tada to možda neće biti najbolja opcija jer ovo nije toliko stabilno kao ostale opcije dok je pomalo i polako.

Andy

Ovo je još jedna korisna platforma koja vam omogućuje uživanje u Android aplikacijama i igrama na računalu. Izgrađen je na temelju Android Marshmallowa, a savršen je posebno za uživanje u nekim odabranim igrama. Međutim, jedna je pandža ove platforme ta što dolazi s toliko bloatwarea i oglasa koji bi vas mogli malo ometati. U svakom slučaju, one se lako mogu previdjeti.

Također, ovdje je eliminirana potreba za instaliranjem Google play trgovine jer dolazi predinstalirana s Amazon Appstore. Stoga odatle nađite sve potrebne aplikacije i igre i uživajte u njima u potpunosti. Ovo je nesumnjivo vrlo stabilan proces koji također reagira, zato samo naprijed preuzmite ovu platformu i uživajte u Android stvarima na puno bolji način na svom računalu.

Amiduos

Ako tražite više opcija za pokretanje android aplikacija na Windows računalu, pogledajte ovu opciju, kao i dizajniranu da vam ponudi više tradicionalnog Android iskustva. Amiduos je platforma na bazi Lollipopa koja instalira osnovnu verziju Androida na Windows računalo i korisnici mogu uživati ​​u svim onim aplikacijama i igrama koje žele. Mogućnosti bočnog učitavanja omogućuju vam da radite sve ono što želite, poput instaliranja APK-a Play trgovine i uživanja u aplikacijama koje želite. Međutim, Amazon App Store dolazi predinstaliran s njom i nudi vam razne plaćene aplikacije za besplatno uživanje, ali osigurajte da su preuzete i instalirane putem Amazonove trgovine aplikacija, a ne Google Play trgovine.

U slučaju da imate računalo s dodirnim zaslonom, tada će biti najbolje uživati ​​u aplikacijama, u suprotnom, upotrijebite miš i steknite to Android iskustvo na računalu.

Android x-86

Android x-86 jedna je od mogućnosti testiranja Androida na računalu. Ovo je projekt zajednice pomoću kojega možete operativni sustav Android prenijeti na Intel i AMD procesore, a zatim krenuti u instalaciju ovog OS-a na Windows PC, baš kao što ćete instalirati Linux ili Windows.

Međutim, ovaj projekt nije visoko stabilan poput ostalih opcija i zato trebate potražiti drugu opciju u slučaju da je za vašu redovnu upotrebu. Također, pripazite malo prilikom instaliranja ovog Androida x-86 u fizički hardver. Opet, ovaj projekt nije podržan na svim računalima, pa prije nastavka postupka instalacije osigurajte da je vaše računalo kompatibilno.

Dakle, ovdje se govori o 6 načina pokretanja Android aplikacija na Windows računalu. Možete koristiti bilo koji od njih za zrcaljenje Androida na računalu. Svi načini imaju svoje prednosti i nedostatke, dok je BlueStack najbolja opcija za uživanje u aplikacijama i igrama, a Remix OS je definitivno najbolja opcija ako želite instalirati cijeli Android operativni sustav na svoje računalo sa sustavom Windows.

Također pogledajte: Kako se koristi podijeljeni zaslon na Androidu Nougat

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found