Vodiči

Kako popraviti zaslon Galaxy S6 neće se uključiti problem

Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge predstavljeni su prije nekoliko mjeseci. Čim su izašli na tržište, počeli su prodavati kao i bilo koji drugi Galaxy telefon prethodne generacije. Sada korisnici već duže vrijeme koriste svoje Galaxy pametne telefone i s vremenom su shvatili da postoje neki manji problemi s telefonom. Ti problemi nisu neki veliki problemi i mogu se riješiti uz pomoć nekih manjih ispravki. Sad jedan takav problem koji su primijetili korisnici Galaxy S6 telefona je da se zaslon neće uključiti. U ovom problemu tipke Galaxyja S6 svijetle kao i obično, ali zaslon se ne uključuje i ostaje crn.

Jedna od prvih stvari koju trebate učiniti kad se suočite s Galaxy S6 zaslonom neće se uključiti jest provjeriti da li zaslon Galaxy S6 ne stvara probleme zbog ispražnjene baterije. Stoga se u ovom slučaju preporučuje da korisnik poveže telefon s izvorom napajanja. Ako se i nakon povezivanja Galaxy S6 s izvorom napajanja zaslon i dalje ne prikazuje, možda postoji neki drugi problem, pa predlažemo neke načine kako popraviti ovaj zaslon Galaxy S6, a problem se neće uključiti.

Ako se suočite s bilo kojim drugim problemima s vašim Galaxy S6 kao što su spor wifi, problemi s pražnjenjem baterije itd., Posjetite Technobezz, tamo su navedena sva rješenja.

Također pogledajte- Kako riješiti problem s pregrijavanjem Galaxy S6

Koraci za popravljanje zaslona Galaxy S6 neće uključiti problem

Pritisnite i držite tipku za uključivanje

Prvo rješenje koje možete isprobati ako se suočite s ekranom Galaxy S6 neće se uključiti je da telefon priključite na izvor napajanja, a zatim nakon čekanja 15-20 minuta samo pritisnite i držite tipku za napajanje. To je zato što bi se mogao dogoditi da se vaš Galaxy S6 ne pojavi jer ne puni dovoljno zaslona za svoj zaslon. Dakle, spajanje na izvor napajanja i pokušaj uključivanja možda bi bila dobra ideja. Nakon što ste telefon povezali s izvorom napajanja, jednostavno pritisnite i držite gumb za napajanje najmanje 20-30 sekundi. Nakon toga telefon se može uključiti za nekoliko sekundi. Ako se ne dogodi, samo nastavite s donjim vodičima.

Dizanje u sigurnom načinu rada

Izvor slike - androidcentral.com

Ako gornji postupak nije pomogao, možete pokušati pokrenuti svoj Galaxy S6 telefon u sigurnom načinu. To je zato što je možda moguće da problem uzrokuje neka aplikacija treće strane. Dakle, kada pokrenete telefon u sigurnom načinu rada, nijedna aplikacija treće strane ne bi bila aktivna i pokrenule bi se samo najnužnije aplikacije. Na taj način možete osigurati da problem ne uzrokuje neka aplikacija treće strane. Ovo bi moglo popraviti zaslon Galaxy S6 koji se neće uključiti ako slučaj uzrokuje neka aplikacija treće strane. A ako je problem nastao nakon instalacije neke određene aplikacije, možete je jednostavno deinstalirati.

Sada da biste pokrenuli Galaxy S6 u sigurnom načinu rada, samo pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje dok se ne pojavi zaslon Samsung logotipa. Kad se prikaže zaslon s logotipom Samsung, možete pustiti tipku za napajanje, a zatim pritisnite i držite tipku za stišavanje. Nakon što uspješno dovršite propisane korake, telefon će se pokrenuti u sigurnom načinu i to možete potvrditi tako što ćete vidjeti mali logotip koji govori Sigurni način rada u donjem lijevom kutu telefona. Nakon toga samo deinstalirajte problem koji uzrokuje aplikaciju, a možete i pokušati resetirati telefon.

Dizanje u načinu oporavka i brisanje particije predmemorije

Izvor slike - gottabemobile.com

Ako se gornja dva koraka nisu pokazala uspješnima, morat ćete pokrenuti telefon u načinu oporavka, a zatim obrisati particiju predmemorije. Za to biste morali istodobno pritisnuti i držati tipke za uključivanje, pojačavanje zvuka i početnu tipku. Sada kada se pojavi logotip Samsung, možete vidjeti način oporavka napisan na vrhu plavom bojom.

Sada samo koristite tipke za pojačavanje i smanjivanje glasnoće za navigaciju do opcije Wipe Cache i zatim je odaberite pomoću gumba za uključivanje. Nakon toga samo dovršite postupak ponovnim pokretanjem sustava.

Ovi bi vam postupci mogli pomoći da popravite da zaslon Galaxy S6 neće uključiti problem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found