Vodiči

Najbolji davatelji besplatnih usluga e-pošte

E-pošta je osnovni ulazni ključ za društveno umrežavanje i općenito korištenje interneta. Većina profesionalaca i dalje preferira e-poštu kao svoj primarni način komunikacije. Stoga većina davatelja usluga e-pošte nudi osnovne usluge slanja e-pošte besplatno. Davatelji usluga e-pošte nude nekoliko značajki poput prostora za pohranu, naziva domene, korisničkog sučelja, mape s neželjenom poštom, zajedno s nekoliko drugih sadržaja. Ovdje ćemo navesti neke od najboljih besplatnih davatelja usluga e-pošte. Ovaj članak rasvjetljava neke važne značajke koje biste trebali potražiti prilikom odabira davatelja usluga e-pošte.

Također pogledajte: Kako stvoriti grupu na Gmailu

Gmail

Gmail je najčešće korištena platforma usluge web pošte u vlasništvu Googlea. Ova platforma djeluje kao ključ za skup aplikacija koje je razvila tvrtka. Samo jedan račun e-pošte, a na dohvat ruke su vam brojne aplikacije i njihove usluge. Ostali dijelovi značajki uključuju 15 GB prostora za pohranu podataka, Google fotografije za spremanje fotografija, YouTube za videozapise itd. Gmail je najprijatljivija i najrazvrstanija platforma i najvažnije, jedna od najsigurnijih.

Posjetite Gmail

Outlook

Izgledi su platforma za slanje e-pošte od Microsofta, prethodno poznata kao Hotmail. Višestruka poboljšanja aplikacija i pomlađivanje od strane Microsoftovih usluga učinili su je naprednijom i boljom nego ikad. Preporučuje se ljudima koji obično koriste više platformi za povezivanje s drugima. Kao i Google, u jednom prozoru možete koristiti messenger, organizator, kalendar, video pozive i značajke.

Posjetite Outlook

Mail.com

Još jedna platforma za web poštu koju koriste mnogi slobodnjaci, mala poduzeća i samozaposleni. Ova je platforma usmjerena na publiku i vrlo je korisna za opis vašeg poslovanja u samo jednom retku. Mail.com možete zamijeniti bilo čime što poželite. Prostor za pohranu je samo 2 GB, ali mnogi ljudi to smatraju više nego dovoljnim.

Posjetite Mail.com

AOL

AOL je webmail popularan zbog svojih neograničenih kapaciteta za pohranu. Za razliku od bilo koje druge platforme, postoje ograničenja za spremanje podataka. Uključuje i zaštitu od virusa za vašu radnu stanicu i najnovije filtre za neželjenu poštu. Uvijek možete uvesti svoje kontakte iz bilo koje vrste formata. Tamo ne trebate popis kontakata činiti od nule.

Posjetite AOL

Zoho

Ova platforma za web poštu poznata je među malim poduzećima i startupovima jer vam omogućuje upotrebu do 25 poslovnih adresa. Ove više adresa imaju prostor za pohranu od 5 GB i vaše vlastito ime domene umjesto @ zoho.com. Ova platforma također vam omogućuje lako povezivanje s Google pogonom ili drugim sustavima za pohranu u oblaku.

Posjetite Zoho

Yahoo! Mail

Jedan od najstarijih na tržištu i jedan od najboljih za razmjenu medijskih datoteka. Preferiraju ga oni koji često šalju i primaju medijske datoteke i privitke. Gigantski prostor od 1 TB, zajedno s dodacima na društvenim mrežama, prilagođenim pozadinskim temama, ključem za pretraživanje vaših privitaka, čini ga popularnim među umjetnicima, dizajnerima i drugim profesionalcima.

Posjetite Yahoo! Mail

ProtonMail

Ako tražite platformu za razmjenu osjetljivih i osobnih podataka, onda je ProtonMail najbolja dostupna opcija. Riječ je o web pošti koja dolazi s jedinstvenom značajkom šifrirane e-pošte. Dobivate samo 500 MB, ali e-adrese su visoko šifrirane i nestaju nakon 30 dana. Za dešifriranje e-pošte nije potreban nijedan drugi softver. Jednostavan je za upotrebu, a sustav kodiranja u boji pomaže vam da ostanete organizirani.

Posjetite ProtonMail

GMX

GMX možda nije toliko popularan kao drugi ovdje navedeni davatelji usluga e-pošte, ali definitivno je pouzdana platforma za web poštu. Omogućuje privitke veličine do 50 MB. Možete upravljati više računa e-pošte pomoću jednog sakupljača e-pošte. Ova platforma također ima jedan od najboljih filtera za neželjenu poštu i viruse.

Posjetite GMX

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found