Vodiči

Kako upisati više znakova na iPhone / iPad

Tipkovnica je jedan od najvažnijih elemenata svakog komunikacijskog uređaja. Trebao bi imati odgovarajuće značajke i određeni jezik. Uzmemo li za primjer iPhone i iPad, ti se uređaji ne prodaju samo u Sjedinjenim Državama. Ovi se uređaji prodaju u mnogim različitim zemljama širom svijeta. Apple nudi jezičnu tehnologiju, sustav fontova i odgovarajuću tipkovnicu u skladu sa zemljama i jezicima korisnika. Ovaj vodič prikazuje kako unositi više znakova na iPhone / iPad

Pogledajte također - Kako onemogućiti obavijest zaključanog zaslona za aplikacije na iPhoneu / iPadu

Kako upisati više znakova na iPhone / iPad

Vrsta tipkovnica na iPhoneu ili iPadu prilagođava se početnim podešavanjima ručno i možete pronaći tipkovnicu koja odgovara jeziku koji govorite i koristite. Problem s kojim su se suočavali neki korisnici bila je činjenica da nisu imali određene znakove na tipkovnici. Na primjer, korisniku koji govori njemački ili španjolski trebat će različiti znakovi, poput Ü, ê. Izazov je to za Apple, gdje su morali unijeti znakove na iPhone tipkovnicu s ograničenim zaslonom. Dakle, kako na iPhoneu / iPadu upisati više znakova poput dijakritičkih ili naglašenih znakova?

Koraci koje morate učiniti su:

Priprema 1: Morate odabrati tipkovnicu u skladu s jezikom koji ćete koristiti.

Priprema 2: Pokrenite aplikaciju tamo gdje ćete tipkati.

1. korak: Kada se pojavi tipkovnica, dodirnite i držite znak povezan s određenim znakom i prijeđite prstom do željenog znaka.

To je sve što trebate učiniti. To je prilično jednostavna značajka, ali mnogi korisnici o njoj ne znaju puno.

Evo primjera značajke zadržavanja dodira na iOS tipkovnici:

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found