Vodiči

Top 3 najbolje aplikacije za uštedu baterije Android -Popravite polagano punjenje

Svi imamo problema s sporim punjenjem i slučajnim pražnjenjem baterije na našoj Samsung galaksiji. To se događa svim modelima Androida, a korisnici traže neke jednostavne i učinkovite načine kako uštedjeti više vijeka trajanja baterije i produžiti upotrebu baterije. Malo je aplikacija koje mogu lako i besprijekorno povećati trajanje baterije i upravo o tome ćemo razgovarati - najbolje aplikacije za uštedu baterije za Android.

Top 10 najboljih aplikacija za uštedu baterije Android

Vrijeme baterije

Battery Time From Liquidium predstavlja jednostavnost aplikacije koja vam pomaže u bilo čemu vezanom uz vijek trajanja baterije vašeg pametnog telefona. Ova se aplikacija fokusira na dvije stvari, kako bi "produžila" i "optimizirala" vijek trajanja baterije. Tekućina ove dvije stvari čini jednostavnim postupkom, s jednom otopinom slavine. Kada otvorite ovu aplikaciju, vidjet ćete samo jedno rješenje glavne stranice jednostavnog i intuitivnog dizajna. Prvo, Battery Time ne koristi previše ukrasa i ikona, a stvar koju korisnik treba znati savršeno je napravljena: vaša procjena vijeka trajanja baterije.

Liječnik za baterije

play.google.com

Ime govori sve. Liječnik u živim bojama. Sjećam se kad sam prvi put koristio ovu aplikaciju, bio sam šokiran kad sam vidio da mi je telefon izdržao dodatna 2 dana bez punjenja. Da, optimizirao sam svoj Samsung galaxy S3 korištenjem značajke automatskog uštede baterije koja traži ono što intenzivno prazni moju bateriju i u trenu je sačuvao 45% duže trajanje baterije.

Imam puno pozitivnih povratnih informacija za ovu aplikaciju. Ako želite da ova aplikacija u potpunosti koristi svoju funkciju, razmislite i o instaliranju ove aplikacije: Clean Master

Zašto koristiti akumulator? i zašto je to najbolja aplikacija za uštedu baterije za android?

U redu, neću raspravljati o tome da je riječ o 50 000 000 instaliranja, svi znamo zašto je to tako visoko.

Onemogućite besmislene aplikacije koje troše bateriju!

 • Job Killer ubija dužnosti jednim klikom!
 • Ubijajte aplikacije kad je zaslon isključen!
 • Ispravite preostalo vrijeme baterije!
 • Ispravno preostalo vrijeme punjenja!
 • Zakažite načine uštede energije za posao / nastavu / spavanje i dodatne!
 • Prepoznatljiv trostupanjski sustav punjenja!
 • Prebacivanje Wifi / Informacije / Bluetooth!
 • Upravljanje svjetlinom!
 • Administracija CPU-a (za ukorijenjene telefone)!
 • Temperatura baterije! - Ideje za punjenje!
 • Podržanih 15 jezika! - Jednostavno sučelje jednostavno za korištenje!

DU Ušteda baterije i Widget

www.androidpit.com

Još jedna izvrsna aplikacija za uštedu baterije za android telefon je DU ušteda baterije i widget. Ovo je također besplatna aplikacija za uštedu baterije koja dolazi s widgetom za maksimiziranje više od 50% baterije. Najbolja stvar u vezi s ovom aplikacijom je što radi ono što kaže i ima malo ili nimalo resursa u sustavu. Djeluje samostalno. Značajke pametne pre-baterije mogu optimizirati vašu bateriju u stvarnom vremenu i u pozadinskom načinu.

Moja druga najbolja aplikacija za uštedu baterije za Android. Sadrži se na mnogim web mjestima zbog svojih samostalnih značajki koje vam pružaju priliku da produžite više vijeka trajanja baterije i prepoznate koja aplikacija drži vaš sustav. Razlika u ovoj aplikaciji je u tome što može povećati raspon baterije bez onemogućavanja većine usluga i aplikacija u pozadini. Koristi pametnu tehnologiju i tehniku ​​optimizacije jednim klikom koja na odgovarajući način produžuje trajanje baterije više od 50%.

Ozeleniti

Izvor slike - lifehacker.com

Greenify je nevjerojatna aplikacija koja pametno produžuje vijek trajanja vašeg Android pametnog telefona. Ovo nije program za ubijanje aplikacija, već slijedi koncept hibernacije koji umjesto potpunog zaustavljanja bilo koje neiskorištene aplikacije automatizira proces hibernacije. Kada postoji potreba za buđenjem aplikacije za spavanje, telefon troši puno manje baterije nego za pokretanje zaustavljene aplikacije.

Postoji mogućnost odabira aplikacije koja bi trebala drijemati dok se svakodnevne aplikacije poput alarma ili aplikacije za poruke mogu isključiti iz te značajke. Ako koristite Android 6.0, postoji nešto u čemu ćete uživati, poput agresivne značajke koja aplikaciju šalje u stanje hibernacije u samo nekoliko minuta nakon što ste je prestali koristiti, dok značajka Plitkog hibernacije suspendira sve pozadinske funkcije, a da ih u potpunosti ne zaustavi.

JuiceDefender

Izvor slike -play.google.com

Prepuna intuitivnog sučelja, ovo je još jedna najbolja aplikacija za uštedu energije za Android za upravljanje snagom prema vašim željama. JuiceDefender automatski i transparentno upravlja s funkcijama koje najviše troše energiju poput Wi-Fi, 3G i 4G povezivanja, mobilnih podataka itd. Kako bi sok vratio na uređaj. Aplikacija je u potpunosti prilagodljiva, samo je jednom konfigurirajte prema svojoj potrebi i pokrenut će se samostalno kako bi produžila vijek trajanja vašeg Android pametnog telefona.

Android Booster

Izvor slike -digital.guide

Ne samo energiju, već ako želite poboljšati ukupne performanse svoje slušalice, razmislite o instaliranju Android Boostera koji je opremljen ubojicom zadataka, upraviteljem aplikacija, organizatorom datoteka i mrežnim upraviteljem. Sučeljem je mnogo jednostavno upravljati što vam omogućuje da odlučite kako će sve funkcionirati na pozadini. Android booster značajno povećava brzinu telefona, a istovremeno vraća i memoriju telefona, osim što štedi ogromnu bateriju.

Štednja baterije-baterije

Izvor slike - play.google.com

Ova aplikacija za uštedu baterije pametno produžuje trajanje baterije vašeg android uređaja upravljajući mobilnim podacima. Prednost nije samo snaga, već se i mobilni podaci učinkovito koriste kada je ova aplikacija instalirana na vašem uređaju. Ova aplikacija isključuje mobilnu podatkovnu vezu kada je aktivno ne upotrebljavate, čime smanjuje pražnjenje baterije i potrošnju mobilnih podataka.

Međutim, ova aplikacija također povremeno uključuje mobilnu podatkovnu vezu kako bi se pozadinski podaci sinkronizirali. Sučelje je jednostavno i omogućuje rad bez muke.

Ušteda i upravitelj zelene baterije

Izvor slike - www.cnet.com

Ova besplatna aplikacija automatski isključuje značajke koje troše najviše energije, poput Wi-Fi-ja, mobilnih podataka i Bluetootha kad se ne koriste. Čak i vi možete unijeti promjene u postavkama za sinkronizaciju aplikacija kao što su e-pošta, glazba, fotografije, knjige i još mnogo toga, tako da vaš telefon ne pokušava kontinuirano sinkronizirati s tim računima, što troši puno baterije. Ova je aplikacija prije bila poznata kao Battery Aid. Besplatna verzija nudi prečace za radnje poput svjetline zaslona, ​​postavki pristaništa za automobil i vremena čekanja zaslona.

Dostupna je i premium verzija koja je bez oglasa i omogućuje vam otključavanje mnogih drugih značajki.

Defender baterije

Izvor slike - www.verizonwireless.com

Defender baterije napunjen je raznim korisnim značajkama za produljenje vijeka trajanja vaše Android slušalice, a jedna od najkorisnijih je tiho spavanje. Obavijestite aplikaciju kad spavate i ona će isključiti Wi-Fi vezu i ostale mrežne veze kad je baterija preniska.

 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found