Vodiči

Kako iskorijeniti Verizon Galaxy S6 Edge G925V bez okidanja Knoxa pomoću PingPonga

Samsung je nedavno lansirao nekoliko novih pametnih telefona u svojoj galaxy s seriji. To su galaksija s6 i galaksija s6 rub. Rub galaksije S6 brzo je postao poželjan tehnološki komad zbog svog jedinstvenog dizajna. Ima zakrivljene rubove koji vas obavještavaju o pozivima i porukama. Ni telefon nije ništa manje u tehničkim specifikacijama. Ima superbrzi osmojezgreni procesor od 1,5 GHz i ima 3 GB RAM-a. Njegov 5.1 Super AMOLED kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir ima gustoću razlučivosti 1440 x 2560 piksela i gustoću piksela od 577 ppi. Dolazi s najnovijim androidom, odnosno Android Lollipopom. Telefon je dostupan s Verizonom.

Ako ste jedan od onih koji vole jako prilagoditi svoj telefon, možda ćete trebati iskoreniti uređaj, ali previše se bojite da biste mogli saplesti Knoxov brojač i na kraju izgubiti garanciju na svoj uređaj. Stoga smo ovaj vodič napravili posebno za vas kako biste mogli naučiti kako iskorijeniti Verizon Galaxy S6 Edge G925V bez aktiviranja Knoxa pomoću PingPonga. Ovaj mali alat poznat kao PingPong Root alat razvio je idler1984 iz XDA-e. Sljedeći vodič omogućuje vam da iskorijenite Verizon galaxy S6 edge G925V bez nanošenja štete jamstvu.

Prije nego što krenemo naprijed, za sve one koji se pitaju što znači ukorjenjivanje uređaja i što je Knox Counter. Evo malog objašnjenja.

Ako se suočavate s problemima s uređajem Galaxy S6 ili S6 Edge poput problema s Bluetoothom ili ako drugi posjete Technobezz, ovdje su dana gotovo sva rješenja.

Također pogledajte- Kako riješiti problem s pregrijavanjem Galaxy S6

Ukorjenjivanje uređaja

Ukorjenjivanje uređaja jednostavno znači otključavanje uređaja iz svih ograničenja koja su u njega postavili tvrtka ili davatelj usluga. Omogućuje vam uklanjanje ugrađenih programa ili aplikacija, prilagođavanje prema vašem ukusu pomoću romova i prilagođenih modova. To također može pomoći u nadogradnji trajanja baterije uređaja uklanjanjem aplikacija koje vam nisu potrebne i koje se ne mogu ukloniti bez ukorjenjivanja jer su ugrađene.

Što je Knox Counter?

Samsung je ovu sigurnosnu značajku lansirao sa svojom Galaxy note 3, a zatim je viđena i na drugim uređajima. Brojač Knox i komponente Knox zajedno ograničavaju rad root aplikacija. Brojač Knox može brojati i bilježiti broj prilagođenih instalacija. Zadana vrijednost Knox brojača je 0. Sada bi treptanjem bilo kojeg prilagođenog oporavka na Samsung uređaju došlo do prekida rada Knox brojača i nećete moći zatražiti jamstvo na svom Samsung uređaju.

Pogledajmo sada kako iskorijeniti Verizon Galaxy S6 Edge bez okidanja Knoxa pomoću PingPonga kroz detaljni vodič za to.

Važna informacija

 • Ovaj se vodič odnosi samo na Verizon Galaxy S6 Edge G925V koji pokreće firmware VRU1AOC3.
 • Ako ga isprobate na bilo kojem drugom uređaju, možda ćete na kraju zidati uređaj.
 • Sljedeći postupak ukorjenjivanja uređaja potpuno je siguran i neće dovesti do poništavanja jamstva za uređaj.

Slijedite sljedeće korake Za iskorjenjivanje Verizon Galaxy S6 Edge G925V bez okidanja Knoxa pomoću PingPonga

 • Preuzmi 1.apk
 • Kopirajte ovu preuzetu datoteku na svoj Verizon Samsung galaxy S6 Edge
 • Sada omogućite uređaju instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora. Za to idite na Postavke> Sustav> Sigurnost. Ovdje omogućite instalaciju iz svih nepoznatih izvora.
 • Sada otvorite .apk datoteku koju ste kopirali tako što ste je pronašli i dodirnuli. Slijedite upute na zaslonu da biste dovršili instalaciju.
 • Po završetku instalacije otvorite instalirani PingPong root program.
 • Čim otvorite aplikaciju PingPong, počet će instalirati SuperSu.
 • Nakon završetka instalacije SuperSu dodirnite je da biste otvorili aplikaciju.
 • Vidjet ćete poruku o pogrešci, a SuperSu će vas zatvoriti i vratiti natrag u PingPong root. Stoga se ne brinite zbog pogreške jer se trebala dogoditi.
 • Kad se vratite u aplikaciju PingPong, dodirnite gumb 'Get Root'.
 • Po završetku postupka jednostavno ponovno pokrenite uređaj.

Čestitamo, vaš je uređaj ukorijenjen.

Možete to potvrditi pomoću programa Root Checker.

Također imajte na umu da nakon što se uređaj ukorijeni, aplikacija PingPong više vam nije potrebna. Tako ga možete i deinstalirati ako želite.

Pogledajte dodatnu pomoć

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found