Vodiči

Kako popraviti HTC One koji se ne puni ili ne uključuje

Ne punjenje ili uključivanje HTC One općeniti je problem s kojim se korisnici HTC One ponekad suočavaju. Odjednom se telefon isključuje i ne puni se niti uključuje iako je povezan s punjačem, a zaslon ostaje crn. Također, LED svjetlo crvene boje se ne pali gore lijevo. Ako se suočite s istim problemom, ne brinite jer vaš telefon nije mrtav i možete brzo popraviti da se HTC One ne puni ili ne uključuje.

Također pogledajte- Kako riješiti problem s neodgovornim tipkama za povratak i početnu tipku na HTC One M7

Kako popraviti HTC One koji se ne puni ili ne uključuje

Način kako popraviti HTC One da se ne puni ili ne uključuje

  • Prvo pritisnite i držite tipke za uključivanje, pojačavanje i smanjivanje glasnoće zajedno najmanje 15 sekundi. Telefon će vibrirati, a zatim će se normalno pokrenuti. Ako vaš HTC One ne reagira, slijedite sljedeći korak.
  • Osigurajte da utičnica koju koristite za punjenje HTC One radi ispravno. Da biste to provjerili, priključite druge uređaje u istoj utičnici i provjerite puni li se.
  • Nakon što potvrdite da utičnica dobro radi, sljedeća je stvar provjeriti punjač. Pokušajte napuniti druge uređaje istim punjačem i pogledajte rezultat. Slično tome, pokušajte upotrijebiti drugi novi HTC One punjač i primijetite postoji li poboljšanje brzine punjenja.

  • Priključite telefon punjačem koji ste dobili uz telefon. Ne pokušavajte puniti putem prijenosnog računala ili računala jer je to ocijenjeno vrlo niskim u usporedbi sa zidnim punjačem.
  • Neka se puni dok se crvena LED dioda ne upali. Trebat će oko 20 minuta. Ne isključujte punjač. Sada pritisnite tipku za napajanje nekoliko sekundi da biste uključili telefon. Ako vaš telefon ne reagira, pritisnite i nekoliko minuta držite tipke za uključivanje, pojačavanje i smanjivanje glasnoće, recimo 1-5 minuta. Ovim postupkom baterija se ponovno kalibrira i omogućuje uključivanje telefona. Postupak nije težak, a HTC One možete jednostavno popraviti tako da se ne puni ili ne uključuje problem kroz gore navedene korake.
  • Ako ste isprobali sve gore navedene popravke, ali se telefon i dalje ne puni ili se ne uključuje, možda je krivica baterije, a u tom slučaju rješenje je zamjena baterije.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found