Vodiči

6 najboljih najboljih aplikacija za andoride za preuzimanje MP3 glazbe besplatno

Prije samo nekoliko godina preuzimanje glazbe bilo je prilično teško. Prvo smo morali preuzeti MP3 na svoje računalo, a zatim ga prenijeti na telefon. Sada, zahvaljujući brzim podacima i Wi-Fi mrežama, glazbu možemo preuzimati izravno na telefon. Postoji nekoliko aplikacija koje nam omogućuju pretraživanje i pronalazak pjesama koje želimo preuzeti. Pronalaženje odgovarajuće Android glazbene aplikacije za vas može biti vrlo nezgodno i dugotrajno, znajući da većina tih aplikacija na playstoreu ne radi ili su prepune oglasa. Stoga smo napravili detaljno istraživanje i sastavili popis najboljih android aplikacija za preuzimanje neke od vaših omiljenih glazbe.

Također pogledajte- TOP 3 NAJBOLJE APLIKACIJE ZA ŠTEDNJU BATERIJA ANDROID -FIKSIRANJE POLAKOG PUNJENJA

Najbolje najbolje android aplikacije za preuzimanje glazbe

4Dijeljeno

www.bestcloudstorage.net

Ovo je jedna od najboljih besplatnih aplikacija za preuzimanje MP3 datoteka za Android koja vam omogućuje pronalaženje svih vrsta glazbe, počevši od klasične do zaštićene autorskim pravima. Čak se i melodije novih umjetnika nude u ovoj fantastičnoj aplikaciji za preuzimanje glazbe. Sadrži ogromnu biblioteku besplatne glazbe koja ima više od 6 000 000 pjesama. Uključuje filtar u procesu pretraživanja za ubrzavanje pretraživanja vaše omiljene glazbe iz ogromne baze podataka koja prikazuje samo MP3 glazbu. Korisnici mogu uživati ​​u prednosti 4Shared mape u oblaku od 15 GB za preslušavanje pjesama izvan mreže, a sva glazba koju ovdje besplatno preuzmete automatski će se dodati u tu mapu u oblaku.

Napredni upravitelj preuzimanja

apkjan.com

Opremljen nevjerojatno velikom brzinom preuzimanja, ovaj besplatni MP3 downloader nudi mnogo više nego što očekujete. Omogućuje istovremeno preuzimanje tri datoteke, što je zaista zanimljivo. Ova aplikacija uključuje nekoliko opcija postavki gdje ih možete prilagoditi prema svojim potrebama. Na primjer, broj istodobnih preuzimanja, brzina preuzimanja i način na koji će se preuzeti mogu se savršeno prilagoditi tako da stvari budu pod vašom kontrolom. Dakle, nabavite ovu aplikaciju besplatno i uživajte u svim njezinim značajkama dok slušate omiljenu glazbu.

Palco MP3

palco-mp3.en.uptodown.com

Ovaj je vjerojatno najbolji za neovisne brazilske glazbenike koji žele da cijeli svijet sluša njihove pjesme. Dakle, ova besplatna android aplikacija ako želite slušati pjesme više od 100 000 izvođača različitih žanrova. Glazba poput sambe, hip-hopa, bossa nove, elektronike itd. Dostupna je u ovoj aplikaciji, samo preuzmite ovu aplikaciju na svoj android uređaj i saznajte što brazilska glazba nudi. Također, korisnici mogu preuzeti bilo koju pjesmu s uređaja, emitirati radio stanicu i stvoriti popise za reprodukciju kako bi uživali u glazbi.

Zvučni oblak

www.forbes.com

Ovo je sjajna kolekcija suvremenijih pjesama iz različitih žanrova kao što su hip hop, jazz, rock, house i druge. Ovo je nesumnjivo jedna od najboljih aplikacija za preuzimanje MP3 datoteka koju koriste milijuni ljudi, a dostupna je besplatno. Korisnicima omogućuje pretraživanje melodija po izvođačima, pjesmama ili drugim kriterijima. Također, uvijek možete pratiti svoje prijatelje i druge umjetnike da biste čuli što dijele. Sve se pjesme mogu reproducirati, pauzirati ili čak preskočiti sa zaključanog zaslona, ​​a možete slušati i streaming ako upotrebljavate Wi-Fi ili mobilne podatke.

Anghami

africa-me.com

Ova je aplikacija vrlo slična Googleovoj glazbi koja je izvrstan izvor razne originalne i nove glazbe. Pjesme možete besplatno preuzeti i slušati u slobodno vrijeme. Uglavnom je namijenjen slušateljima Bliskog istoka, međutim, ako ste veliki ljubitelj arapske glazbe, ovu aplikaciju možete dobiti na uređaj i s lakoćom slušati arapske pjesme.

 Google Play glazba

Izvor slike - features.en.softonic.com

Ako tražite jedan od najboljih glazbenih playera za svoj android uređaj, ovo je izvrsna opcija koja ima puno sjajnih značajki i pruža izvrstan katalog od preko 3 milijuna pjesama. Korisnici mogu slušati pjesme offline, a aplikacija također omogućuje prijenos oko 50 000 pjesama iz osobne kolekcije. Google play music omogućuje korisnicima Androida da uživaju u brojnim besplatnim pjesmama i albumima.

Rapsodija

www.androidpolice.com

Ovo je jedna od najboljih najboljih android aplikacija što se tiče preuzimanja omiljene glazbe. Ova je aplikacija prepuna značajki poput visokokvalitetnog zvuka, bez oglasa, radio za pjesme, naprednih izvođača i još mnogo toga. Omogućuje vam besplatno preuzimanje milijuna pjesama. Korisnicima se pružaju mogućnosti stvaranja zvučnog zapisa i izrade popisa za reprodukciju prema njihovom izboru, dok dodatne značajke kao što su tajmer za spavanje, audio EQ i video za izvođače čine iskustvo nevjerojatnim. U slučaju da vam je veza prekinuta, možete slušati prethodno preuzete pjesme kad ste izvan mreže.

Blur Glazba preuzimanje

www.mobogenie.com

Ova je aplikacija vjerojatno najbrže MP3 rješenje koje uključuje vrlo stabilnu tražilicu. Sučelje aplikacije prilično je dobro, a nosi vrlo prenosiv i razumljiv dizajn. Također se pokazalo mnogo lakšim preuzimanje pjesama u ovom MP3 downloaderu jer vam teško treba da prođete bilo kakav postupak odobrenja kako biste započeli preuzimanje pjesama. Dakle, naprijed da ga uskoro stavite u uređaj i uživajte u aplikaciji besplatno.

RockMyRun

Izvor slike - got2run4me.com

RockMyRun je najbolji besplatni Mp3 downloader za ljude koji traže glazbu za vježbanje. Da, ova aplikacija ne samo da osvježava vaš um, sjajna je ako želite oblikovati i svoju figuru. Ima izvrsnu DJ mješovitu kolekciju koja se može koristiti kao soundtrack za vježbanje. U pjesmama se može uživati ​​preuzimajući ih ili predmemorirati pjesmu za preslušavanje izvan mreže. Značajka mybeat izvrstan je dodatak ovoj aplikaciji koja stvara popis pjesama prema vašem stilu vježbanja.

Preuzmite još besplatnih Android APK datoteka i aplikacija

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found