Vodiči

Uobičajeni problemi HTC-a U11 i njihovi popravci

HTC U11 je izvrstan HTC-ov uređaj koji je umotan s izvrsnim značajkama, uključujući nevjerojatan dizajn i izgrađen, snažno trajanje baterije, značajku otpornosti na vodu i prašinu itd. Sve je to zaista ugodno i ono je što je prisililo mnoge da dobiju novi HTC U11. Ovo je definitivno jedan od najboljih HTC-ovih telefona koji se obradovao ljubiteljima HTC-a. Međutim, na ovom uređaju nema bugova, a mnogi su se korisnici već žalili na neke probleme. Problemi s povezivanjem, HTC U11 skener otiska prsta ne radi i nema priključka za slušalice neke su od vrlo čestih. Dakle, ovdje smo nabrojali najčešće probleme s HTC-om U11 i njihova rješenja. Nastavite čitati da biste saznali više.

Također pogledajte: HTC One M8 najčešći problemi i kako ih riješiti

9 Najčešći problemi s HTC-om U11 i njihovi popravci

Problem 1 # Problemi s Wi-Fi mrežom

Wi-Fi problem je vrlo čest problem i mnogi korisnici HTC-a U11 izvijestili su da su se do sada suočavali s tim problemom. Iako su neki korisnici izjavili da se suočavaju s vrlo lošom povezanošću, drugi su rekli da Wi-Fi uopće ne radi. U svakom slučaju ovdje su najbolja rješenja za to.

Rješenja:

 • Prvo ponovno pokrenite uređaj, a zatim ponovno pokrenite usmjerivač i modem. Isključite usmjerivač, iskopčajte ga iz napajanja, pričekajte nekoliko sekundi i ponovo ga uključite da biste ga uključili. Sada pogledajte radi li Wi-Fi ili ne.

 • Ažurirajte svoj uređaj najnovijim dostupnim softverom.
 • Zaboravite Wi-Fi mrežu odlaskom na postavke> Wi-Fi i odabirom problematične mreže. Zatim ponovno povežite mrežu davanjem ID-a i lozinke.
 • Jednom isključite klizač Wi-Fi mreže i ponovno ga uključite.
 • Provjerite je li uključen način uštede energije jer ova značajka onemogućava sve veze kako bi se na uređaju uštedjelo malo soka. Dakle, isključite ovu opciju.
 • Na kraju, provjerite Mac adresu svog uređaja tako da odete na Wi-Fi> Postavke> Napredno, a zatim provjerite je li adresa dopuštena u Mac filtru usmjerivača.

Problem 2 # Bluetooth problem

Ovo je još jedan problem s povezivanjem na HTC U11 telefonu. Problem s Bluetoothom vrlo je čest i s kojim se suočava gotovo svaki korisnik pametnog telefona. I nažalost, ova greška nije poštedjela i korisnike HTC-a U11. U svakom slučaju, ovdje su rješenja za sve vrste problema s Bluetoothom.

Rješenja:

 • Prvo ponovno pokrenite uređaj.
 • Zatim isključite Bluetooth nakon što prijeđete na postavke> Bluetooth, a zatim ga ponovno uključite. Ovo je vrlo jednostavan trik, ali problem može riješiti odmah.

 • Još jedan trik koji možete učiniti je prebaciti telefon u zrakoplovni način, a zatim isključiti način rada. To osvježava svu povezanost i može riješiti problem.
 • Također, izbrišite sva prethodna Bluetooth uparivanja i ponovno ih uparite slijedeći ispravan način.
 • Ako ništa ne uspije, izvršite vraćanje na tvorničke postavke.

Problem 3 # Skener otiska prsta ne radi

HTC U11 skener otiska prsta ne radi još je jedno pitanje koje zaista frustrira. Skener otiska prsta jedna je od najboljih karakteristika svakog pametnog telefona bez sumnje, a to nije iznimka ni u HTC U11. Ali kad ova značajka prestane raditi, može ometati mnoge vaše zadatke. Dakle, ako ste suočeni s istim problemom, evo zaobilaznih rješenja za to.

Rješenja:

 • Predložit ćemo da prvo ponovo pokrenete uređaj, a zatim nastavite s izvođenjem drugih metoda.
 • Zatim izbrišite predmemoriju aplikacije Otisak prsta tako što ćete otići na postavke> aplikacije> kartica sve i odabirom aplikacije Otisak prsta.
 • Također možete obrisati podatke aplikacije za otiske prstiju u slučaju da druge metode ne uspiju ispraviti problem.
 • Na kraju izvršite vraćanje na tvorničke postavke tako što ćete otići na postavke> sigurnosno kopiranje i resetiranje> vraćanje na tvorničke postavke> resetiranje svih podataka. Ali osigurajte da prethodno napravite sigurnosnu kopiju svih dokumenata.

Problem 4 # Windows 10 PC odbija prepoznati telefon

Moramo povezati telefon s računalom iz nekoliko razloga, a dobivanje sigurnosne kopije jedan je od glavnih razloga. Ali mnogi su korisnici primijetili da kada pokušaju povezati HTC U11 sa svojim Windows 10 računalom, računalo ne može prepoznati telefon. Ovdje pročitajte rješenja za ovo izdanje.

Rješenja:

 • Da biste telefon prepoznali putem računala, morate instalirati HTC Sync manager. Dakle, prvo provjerite jeste li ovo instalirali na svoj uređaj. A onda pokušajte još jednom.

 • Zatim osigurajte da su svi upravljački programi vašeg računala ažurirani.
 • I posljednje što možete učiniti je pokušati koristiti USB priključak 2.0 u slučaju da ste koristili priključak 3.0. Mnogi su korisnici time uspjeli riješiti problem.

Problem 5 # Adapter priključka za slušalice ne radi

HTC je uklonio priključak za slušalice i ovo je potpuna nesreća. Međutim, HTC u11 adapter za priključak za slušalice uključen je u kutiju koja će se koristiti za upotrebu slušalica. Ali neki su korisnici izjavili da, kad prvi put priključe adapter za upotrebu, ne mogu ga natjerati da radi. Evo rješenja za ovo izdanje.

Rješenja:

 • Dok pokušavate koristiti adapter za slušalice tako da ga prvi put priključite, bit će dostupan skočni prozor za ažuriranje firmvera. Samo idi na to. Ali, u slučaju da ne vidite tu poruku, možete odabrati i ažuriranje tako da odete u trgovinu za reprodukciju i preuzmete komplet alata za adapter za audio priključak HTC.
 • Još nešto što možete učiniti je samo deinstalirati aplikaciju, ponovo pokrenuti telefon i pokušati ponovno.
 • Na kraju, izvršite vraćanje na tvorničke postavke.

Problem 6 # Audio i video se ne sinkroniziraju

Audio i video se ne sinkroniziraju još je jedno pitanje na koje su se mnogi korisnici HTC-a U11 do sada žalili. Prema njihovim riječima, video koji pokušavaju reproducirati vrlo često zapinje i dok se ponovno pokreće, video i audio uopće se ne podudaraju. Međutim, treba spomenuti da je ovaj problem specifičan za neke aplikacije kao što su Whatsapp i YouTube videozapisi.

Rješenja:

 • To nije veliko pitanje i može se lako riješiti. Prvo ponovo pokrenite uređaj i pokušajte ponovno reproducirati videozapise.
 • Sljedeći je savjet očistiti predmemoriju te određene aplikacije kao što su Whatsapp i YouTube.

 • Provjerite u trgovini za reprodukciju je li dostupno ažuriranje za sve te aplikacije, a zatim ažurirajte aplikacije.
 • Konačno, obrišite particiju predmemorije cijelog uređaja jer je ovo vrlo koristan trik i lako može riješiti problem.

Problem 7 # Ne mogu uputiti poziv, ne primati poruke (na Verizonu)

Ako ste telefon kupili izravno od HTC-a u SAD-u, otključana verzija telefona dolazi u skladu s Verizon Wirelessom. No, nažalost, mnogi su korisnici rekli da niti mogu primati pozive niti primaju poruke. Evo rješenja za ovo izdanje.

Rješenja:

 • Prvi zadatak je provjeriti kod korisničke podrške tvrtke Verizon jesu li oni u potpunosti aktivirali vaš SIM ili ne. Ako je odgovor da, slijedite druge metode.
 • Imajte na umu da stara SIM kartica nije kompatibilna s uređajem HTC U11. Dakle, prvo morate dobiti novi SIM. Krenite prema trgovini Verizon i uzmite novu SIM karticu. To vas neće koštati ništa. Nakon što nabavite novu SIM karticu, stavite je u telefon i provjerite dolaze li pozivi i poruke ili ne?
 • U slučaju da primate pozive, ali problem je samo u porukama, trebate još jednom kontaktirati korisničku službu i zatražiti od njih da isključe "omogućavanje bez CDMA-a". To će vam definitivno pomoći da se riješite problema.

Problem 8 # Edge Sense osjetljivost

Osjetljivost ruba bez sumnje je jedna od glavnih atrakcija HTC-a U11, ali što ako ova značajka zvijezde ne reagira pravilno? Mnogi su korisnici imali problema s osjetljivošću ove Edge osjetljivosti i prema njima je osjetljivost ili previsoka ili uopće ne reagira. Svejedno, ovo nije veliko pitanje i rješenja su ovdje navedena.

Rješenja:

 • Prvo ponovno pokrenite uređaje.
 • Zatim ponovno konfigurirajte silu pritiska i provjerite je li problem tada riješen.
 • Ako vam ništa ne može pomoći, pričekajte ažuriranje koje će sadržavati popravak.

Problem 9 # Problem sa SD karticom

Oštećena microSD kartica, microSD kartica je demontirana itd. Neke su od poruka o pogreškama s kojima su se do sada suočavali korisnici HTC U11. Međutim, uopće se ne brinite jer je ovo vrlo mali kvar i lako se može popraviti.

Rješenja:

 • Prvo što treba osigurati je da je SD kartica u redu. Dakle, izvadite SD karticu i umetnite je u drugi uređaj kako biste vidjeli događa li se isto ili ne. Ako nije, tada je SD kartica u redu. Slijedite sljedeću metodu.
 • Formatirajte SD karticu, a zatim pogledajte da li vas taj isti problem sada muči ili ne.

Ovo je 9 najčešćih problema s HTC-om U11 i njihovi popravci. Ako se vrlo često suočavate s bilo kojim od gore navedenih problema, izvedite navedene korake i to će vam pomoći da se odmah riješite problema. Uživajte u novom telefonu. To je stvarno izvrstan komad!

Također pogledajte: Uobičajeni problemi HTC-a 10 i njihovi popravci

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found