Vodiči

Kako popraviti neuspjelu autentifikaciju Facebooka na Androidu

Ne možemo razmišljati niti jedan dan bez upotrebe Facebooka, bilo s računala ili telefona. No, nekoliko se mjeseci velik broj korisnika suočava s pogreškom neuspjele autentifikacije na Facebooku. Jednostavno, korisnici se ne mogu prijaviti na svoju Facebook stranicu. Neki su rekli da su dvaput provjerili vjerodajnice za prijavu poput korisničkog imena i lozinke, ali se suočavaju s istim problemom. Neki drugi korisnici Facebooka rekli su da su se pokušali prijaviti na različite uređaje, ali događa se ista pogreška Facebook Authentication Failed.

Ako se i vi suočavate s istim problemom i ne možete se prijaviti na svoju Facebook stranicu, evo nekoliko potencijalnih koraka koje ćete slijediti da biste se riješili ovog problema.

Također pogledajte- Kako oporaviti izbrisane poruke na Facebooku

Moguća rješenja za autentifikaciju na Facebooku nisu uspjela

Provjerite vezu

Možda zvuči pomalo glupo, ali kad god se suočite s pogreškom Facebook Authentication Failed, najprije provjerite internetsku vezu. Ako upotrebljavate mobilne podatke, prebacite se na Wifi i pogledajte što će se dogoditi.

Očisti predmemoriju i podatke

Ako vidite da internetska veza nije razlog za pogrešku Facebook Authentication Failed, tada je sljedeći korak brisanje predmemorije i podataka aplikacije Facebook. Da biste to učinili, idite na Postavke> Upravitelj aplikacija> kartica Sve> Facebook> Obriši predmemoriju, a zatim Obriši podatke.

Mnogi su ljudi pronašli rješenje slijedeći ovaj korak. Ali ako vam to ne uspije, slijedite sljedeći korak.

Ponovo instalirajte aplikaciju Facebook

Ako oba gornja koraka ne uspiju ispraviti pogrešku Facebook Authentication Failed, deinstalirajte aplikaciju Facebook. Zatim ponovo instalirajte trenutnu verziju Facebooka koja ide u Trgovinu Play ako ste android korisnik. Nakon završetka instalacije ponovno pokrenite telefon i pokušajte se prijaviti. To bi trebalo riješiti problem.

U većini slučajeva problem s Facebook Authentication Failed javlja se zbog zastarjele verzije Facebook aplikacije.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found