Vodiči

Kako urediti fotografiju na Facebooku prije objavljivanja

Ako želite prenijeti fotografije na Facebook, ali niste zadovoljni njihovom kvalitetom, ne morate pokrenuti svoj uređivač fotografija. Sada možete izvršiti nekoliko jednostavnih radnji za uređivanje slika odmah nakon što odaberete fotografiju da biste je podijelili na Facebooku. Funkcija uređivanja slika prvi se put pojavila u Facebook mobilnom klijentu za iOS, ali u posljednje vrijeme postala je dostupna svim korisnicima ove društvene mreže. Pomoću nje možete obrezati fotografije, primijeniti umjetničke filtre, dodati naljepnice ili naljepnice. Ovaj vodič će vam pokazati kako urediti fotografiju na Facebooku prije objavljivanja.

Također možete pročitati: Kako stvoriti popis prijatelja na Facebooku

Kako urediti fotografiju na Facebooku prije objavljivanja

Ako želite brzo objaviti fotografiju, ali niste zadovoljni kvalitetom fotografije, samo slijedite ove upute:

Prijavite se na Facebook.

Kliknite "Ažuriraj status" na vrhu zaslona i dodajte fotografiju klikom na ikonu fotoaparata, odaberite fotografiju s računala i kliknite "Otvori".

Prije nego što objavite novu fotografiju na Facebooku, postavite kursor miša na minijaturu fotografije i vidjet ćete ikonu u obliku četke.

Kliknite ga i otvorit će se ugrađeni uređivač fotografija. Njegovo sučelje organizirano je s karticama, a prebacivanje između njih omogućit će vam pristup raznim alatima.

"Filteri" - za upotrebu slike iz jednog od automatskih umjetničkih filtara. Nema finih ručnih postavki, ova funkcija ne postoji.

“Označi” - odaberite prijatelje da ih označite na fotografiji.

"Crop" - obrežite sliku. Možete odabrati kvadrat ili pravokutni oblik bilo koje veličine. Tu je i rotirajuća tipka.

"Tekst" - dodajte vlastiti tekst na sliku. Veličina, boja i mjesto teksta mogu se jednostavno prilagoditi tipkom miša. Možete odabrati jedan od pet ponuđenih fontova.

“Naljepnice” - otvara ploču s desecima naljepnica, koje mogu proširiti raspon ugrađenog kataloga naljepnica. Na fotografiju možete staviti bilo koji od njih, samo prilagodite veličinu i mjesto.

Naravno, ova Facebook značajka nije usporediva sa sposobnostima ozbiljnog urednika fotografija. Ali, nudi vam jednostavan način brzog uređivanja i dijeljenja fotografije. Za većinu korisnika kapacitet ovog uređivača dovoljan je.

Izvor slike: www.wallpapersxl.com

Također možete pročitati: 3 načina za konfiguriranje feeda vijesti na Facebooku

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found