Vodiči

Kako riješiti probleme s Wi-Fi mrežom LG G4

LG G4 jedan je od najboljih pametnih telefona predstavljen 2015. godine, ali to što je jedan od najboljih ne znači da je to uređaj bez kvarova. Bilo je pritužbi na ovaj pametni telefon, a jedna od najčešćih je na problemima s Wi-Fi mrežom. Korisnici su prijavili probleme kao što su nemogućnost povezivanja s Wi-Fi mrežom ili je veza uspostavljena, ali je prespora, pa je u osnovi to kao da uopće nema veze. Pogledajmo kako riješiti probleme s Wi-Fi-jem LG G4.

Također pogledajte: Kako poslati tekstualne poruke, uputiti poziv i provjeriti govornu poštu na Galaxy S6 Edge Plus tijekom međunarodnog rominga

Kako riješiti probleme s Wi-Fi-jem LG G4

www.techtimes.com

Rješenje br. 1: Zaboravite mrežu i postavite vezu kao novu

Prvo zaboravite na Wi-Fi mrežu. Da biste to učinili, idite na Postavke> Wi-Fi, pronađite mrežu i pritisnite je i držite je, a zatim dodirnite Zaboravi. Kada završite, postavite vezu kao novu.

Rješenje br. 2: Ponovo pokrenite LG G4 i usmjerivač

Sljedeće što biste trebali isprobati je također prilično jednostavno. Samo isključite oba uređaja, LG G4 i usmjerivač, te ih ponovno uključite. Uspjelo je mnogima.

Rješenje br.3: Ažurirajte firmver usmjerivača

Provjerite je li firmver vašeg usmjerivača ažuriran, jer ako nije, to je možda razlog zašto se ne možete povezati s Wi-Fi mrežom ili se možete povezati, ali veza je spora. Pronađite model vašeg usmjerivača i posjetite službeno web mjesto proizvođača da biste pronašli ažuriranje.

Rješenje br.4: Upotrijebite Wifi analizator

Možete preuzeti i instalirati aplikaciju Wifi Analyzer. Ova je aplikacija vrlo korisna jer prikazuje Wi-Fi kanale oko vas. Upotrijebite aplikaciju da biste pronašli kanal koji nije pretrpan za vaš bežični usmjerivač.

Rješenje br.5: Vraćanje na tvorničke postavke

Vraćanje na tvorničke postavke koristi se kao krajnje sredstvo kada imate problema sa pametnim telefonom. Prvo napravite sigurnosnu kopiju datoteka. Idite na Postavke> Osobno> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje. Sada označite polja Sigurnosna kopija podataka i Automatsko vraćanje. Sljedeća stvar je dodirnuti Vraćanje tvorničkih podataka (i provjerite da li mogućnost brisanja SD kartice NIJE PROVJERENA). Kliknite Resetiraj telefon> Dalje> Izbriši sve> U redu.

Izvor slike: smartdeviceplans.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found