Vodiči

Kako popraviti problem sa Samsung Galaxy Note 4 koji se ne puni

Ne punjenje ili sporo punjenje vrlo je često pitanje većine android uređaja, a vrijedi i za Samsung Galaxy Note 4. Mnogi se korisnici suočavaju s ovim problemom Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Ako ste jedan od tih korisnika, evo nekoliko ispravki koje možete slijediti kako biste riješili problem.

Samsung Galaxy Note 4 se ne puni

Također pogledajte: Kako riješiti problem ispražnjenja baterije Galaxy Note 4

Potencijalni popravci za Samsung Galaxy Note 4 izdanje koje se ne puni

Moglo bi biti nekoliko razloga za problem Samsung Galaxy Note 4 Not Charging, a rješenja su navedena u nastavku: Također možete pročitati savjete za uštedu baterije za android uređaje kako biste produžili vijek trajanja baterije uređaja.

Korak 1: Upotrijebite ispravan punjač

Prvo provjerite upotrebljavate li Samsung punjač i kabel koji ste dobili s Galaxy Note 4 uređajem kad ste ga kupili. Razlog je u tome što različiti punjači imaju različite nazivne napone, a drugi punjač možda neće uspjeti za Galaxy Note 4.

Također, ako se telefon puni s prijenosnog računala ili računala, pokušajte ga napuniti iz zidne utičnice.

Korak 2: Pustite da se uređaj napuni neko vrijeme prije nego što ga upotrijebite

Ponekad se dogodi da se baterija Galaxy Note 4 potpuno isprazni i da punjenju prođu nekoliko minuta. Stoga se preporučuje da telefon ostavite da se puni barem 30 minuta prije nego što ga pokušate koristiti.

Korak 3: Popravite USB priključak

Prvi je korak provjeriti USB priključak jer se problem može pojaviti ako MicroUSB punjač i USB priključak ne uspostavljaju dobar kontakt. To može predstavljati proizvodni problem ili se može dogoditi zbog neprekidnog uključivanja i isključivanja.

Izvadite bateriju iz telefona nakon što ste je isključili. Uzmite malu stvar poput čačkalice i poravnajte jezičak unutar USB priključka telefona. Sada vratite bateriju i provjerite.

Korak 4: Promijenite kabel

Ako prethodni koraci nisu uspjeli riješiti problem Samsung Galaxy Note 4 Not Charging, tada je kabel za punjenje možda neispravan. Pokušajte s drugim punjačem i pogledajte. Ako vam se čini da je kabel za punjenje u redu, provjerite zidni adapter.

thedroidguy.com

Korak 5: Očistite priključak

Ponekad se prljavština pohrani u priključak za punjenje i blokira vezu. Kao rezultat, pojavljuje se problem Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Dakle, pogledajte i ako vidite da su tu smeće, očistite ih malom pribadačom, ali to pažljivo.

Korak 6: Ažurirajte ili vratite OS

Verzija za Android igra veliku ulogu. Dakle, ako koristite stariju verziju Androida, nadogradite na najnoviju verziju da biste vidjeli je li problem riješen. Ali ako je slučaj obrnut, a vi ste ga već ažurirali i od tada se suočavate s tim problemom, trebali biste se vratiti na stariju verziju da biste riješili problem.

Korak 7: Provjerite bateriju

Ako svi gornji koraci ne uspiju, možda imate neispravnu bateriju. Izvadite bateriju i pokušajte s drugom baterijom ako je imate i vidite. Ako radi normalno, zamijenite bateriju i sve će raditi savršeno.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found