Vodiči

Kako ući u način oporavka sa slomljenim gumbom za dom iPhone

iPhone je poznat kao prvi pametni telefon koji ima minimalistički hardverski gumb. Od samog početka postojala su 4 hardverska gumba i to se do sada nije promijenilo.

Svako osvježenje, posebno u smislu dizajna, uvijek je dobra ideja. Kada koristimo svoje uređaje, razvijamo određene navike, a novi dizajn natjerat će nas da takve navike promijenimo, što je slučaj i s minimalističkim gumbom. To ne utječe samo na način na koji koristimo iPhone, minimalistički gumb ima utjecaj i na rješavanje problema. Često se koristi za način oporavka.

Da biste uređaj postavili u način oporavka, slijedite ove korake:

Isključite iPhone, a zatim držite tipku za početak i priključite ga u računalo. Držite gumb početnog zaslona dok ne vidite ovu sliku za iOS 7 ili noviji.

Naravno, to se ne može učiniti ako gumb za početni iPhone / iPad ne radi.

Kako ući u način oporavka sa slomljenim gumbom za početnik na iPhoneu ili iPadu? Postoji nekoliko opcija, ali ovaj put koristit ćemo aplikaciju treće strane koju možete instalirati na Mac / PC pod nazivom Reiboot.

Preuzmite aplikaciju Reiboot za Mac na ovoj poveznici i za PC na ovoj poveznici, a zatim instalirajte na Mac / PC. Dat ću vam primjer kako ovaj program radi na Macu i kako iPhone ili iPad mogu ući u način oporavka, samo priključite uređaj, a nakon što ga Reiboot otkrije kliknite Enter Recovery Mode (1)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found