Vodiči

Pet najčešćih problema s OnePlus One

Mnogi ljudi žele živjeti luksuzno. Većina njih misli da je posjedovanje prekrasnih tehnoloških naprava jedini način na koji se može reći da netko vodi luksuzan život. Međutim, većina njih na kraju kupi neke od najnovijih uređaja na tržištu ne znajući posljedice. Evo uobičajenog problema s OnePlus One.

Uobičajeni problem s OnePlus One

U našim ostalim postovima pronaći ćete probleme i njihova rješenja na Galaxy S5, S4, S3, S2 i drugim pametnim telefonima.

Također pogledajte- Kako omogućiti način brzog pokretanja na OnePlus One

Baterija ne traje toliko dugo koliko se očekivalo

Mnogi korisnici OnePlus One nisu zadovoljni kako ovaj telefon ima vrlo loš vijek trajanja baterije. Tako se brzo odvodi, pa čovjek ne može ostati uz telefon dok je uključen dulje vrijeme.

Slučajna ponovna pokretanja

Bez želje da isključite telefon, ovaj se telefon odlučuje isključiti bez vaše naredbe. Može čak i ostaviti neke tekuće aplikacije i ugasiti se.

Punjač se pregrijava

Kad se baterija ovog telefona isprazni, očito je da ćete je trebati napuniti. Međutim, kad to učinite, njegov se punjač zagrije, pa čak i zagrije telefon. Ovo je tako opasno i za vas i za vaš telefon.

Žuta nijansa na zaslonu telefona

Također je utvrđeno da postoji gradijent koji se nalazi u donjem dijelu zaslona. To je problem s kojim su se korisnici telefona suočavali u ranijim fazama mobilnih telefona, a na mnogim je uređajima ispravljen, ali još uvijek je čest problem s OnePlus One.

Loše ili sporo punjenje

Osim problema s pregrijavanjem, još jedan uobičajeni problem OnePlus One je taj što ima vrlo loš sustav punjenja. Troši vam puno vremena za punjenje, ali se ne napuni u kratkom vremenskom razdoblju kao ostali telefoni. Ponekad odbija naplatiti čak i ako imate originalni punjač.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found