Vodiči

Elder Scrolls 6: Datum izlaska, značajke, glasine i vijesti

TES ili The Elder Scrolls jedna je od najpopularnijih RPG franšiza, koja je sada dostupna i kao MMORPG uz Elder Scrolls Online igru. Posljednji naslov serije bio je Skyrim, objavljen 2011. godine. Skyrim i dalje svakodnevno ima milijune igrača.

The Elder Scrolls 6 nadolazeći je naslov u ovoj seriji igara čarobnjaka za igre Bethesda. Skyrim je predstavljen 2011. godine i u ovoj seriji postoji mnoštvo zanimljivih igara, ali fanovi traže novu svježu zabavu u seriji. Obožavatelji se još uvijek zabavljaju s Elder Scrolls 5: Skyrim, koristeći Nintendo Switch, ali spremni su i čekaju sljedeću distrakciju, Elder Scrolls 6. Međutim, pred njima će možda biti dugo čekanje na sljedeću fantaziju igra iz Bethesde.

Nadolazeća igra

 TES6 je najnoviji dodatak seriji Elder Scrolls i najavljen je s puno pompe koristeći 30-sekundnu najavu na E3 2018. Elder Scrolls 6 još je u fazi razvoja. Bethesda nije podijelila nijednu vijest vezanu za to kada će biti objavljena ili gdje će se održati. Međutim, postoji puno glasina koje se vrte oko datuma i postavki, pa pogledajte ova ažuriranja.

Prikolica za starije svitke 6

Najava Elder Scrolls 6 objavljena je u E3 2018. Iako je Bethesda ostala uska u pogledu detalja o TES6, kratka najava prikazuje jedinstvenu tematsku glazbu. Najava također prikazuje prekrasan skybox zajedno s preletom, ukazujući na ono što izgleda poput Tamriel. Ovo je kontinent na kojem se događaju mnoge igre serije Elder Scrolls. Prikolica tada završava na bilješci s pozlaćenim logotipom TES6 i to je to.

Starfield i Fallout 76 Prethodi

Međutim, prema Toddu Howardu, direktoru Bethesde, Starfield i Fallout 76 prethodiće The Elder Scrolls 6. To znači da Elder Scrolls 6 ima još nekoliko godina do izdanja. Prema Toddu Howardu, na E3 održanom ove godine, Elder Scrolls 6 je u fazi predprodukcije, dok je Starfield u fazi igre.

Osim najave na E3 2018, Howard je na YouTube Liveu E3 streaminga 2016. godine također potvrdio da je The Elder Scrolls 6 projekt koji se događa i da je u fazi razvoja. Međutim, među Starfieldom; TES6 i Fallout 76, TES6 bit će zadnji objavljeni. Prema Hinesu, na dnevnom redu su još dva izdanja višeplatformnih igara, pa bi se TES6 dogodio tek nakon druga dva, naime Starfield i Fallout 76.

Vjerojatna lokacija

The Elder Scrolls 6 bit će nastavak Elder Scrolls V: Skyrim. U šestoj će utakmici igrači moći putovati u Tamriel, a zatim se boriti mačevima, štitovima i lukovima za dnevni red po svom izboru. Većina igara serije Elder Scrolls temelji se na određenoj regiji u Tamrielu (što je svemir serije) i nose ime regije. Na primjer, 1996. godine Daggerfall se nalazio na provinciji High Rock, Hammerfell, dok se Morrowind nalazio na otoku Vvardenfell, a Oblivion u Cyrodilu. TES5: Skyrim je nosio ime Skyrim, regiju ili postavku igre u Tamrielu. Na temelju toga može se sigurno pretpostaviti da će TES6 također biti imenovan prikladno, s imenom regije u Tamrielu.

Dakle, hoće li ova regija biti Argonija; Crveno drvo; Valenwood? To su regije u Tamrielu koje još nisu minirane. To bi mogao biti i Morrowind, jer je igra s tim imenom The Elder Scrolls: Morrowind imala samo jedan otok u provinciji, a ne i kopno.

Neke glasine govore da je najočitiji izbor za Elder Scrolls 6 Black Marsh ili Argonia. Argonijanci su gušteri koji žive u Tamrielu. Bilo je ranijih igara u kojima ste mogli igrati ulogu tih bića ..

Valenwood se također čini vjerojatnim, jer Bethesda još nije koristila ovo područje Tamriela ni u jednoj od svojih TES igara. Valenwood je dom Bosmera i do sada nije dobro istražen u seriji igara. Osim toga, Bethesda je još 2014. izdala dopis u kojem je rekla zaposlenicima da ne koriste sljedeće izraze: Fallout: Nuka World; Elder Scrolls VI i Project Greenheart. Zanimljivo je da TES6 ima kodno ime projekta i to je ime Project Greenheart. Sada je Greenheart i ime grada u Valenwoodu!

Druga mogućnost je Elsweyr, sa suhim ravnicama i surovim bespućima kao domom Khajita. Ljubiteljima je ova postavka također prilično privlačna.

Može li Akavir biti na kartama?

Jednako je vjerojatno da je Bethesda u potpunosti gotova s ​​Tamrielom za postavke za sljedeću TES6 igru. Moguće je da Bethesda više neće koristiti kontinent Tamriel i da bi mogla pronaći neko novo tlo. Postoje regije, na primjer, poput Akavira, koje se mogu vidjeti u oceanu koji okružuje kontinent Tamriel. Akavir je kontinent smješten na istoku Tamriela. Snježni demoni Kamala ovdje žive zajedno sa zmijama Tsaesci; majmuni ljudi Tang Mo; tigronski zmajevi Ka Po Tun i tako dalje. Svi su oni poznati kao Akaviri.

Prema legendi, ljude koji su putovali u Akavir pojeli su Akaviri. Sasvim je vjerojatno da igrači mogu putovati u ovu novu regiju i živjeti u neprijateljskim uvjetima u The Elder Scrolls 6.

Lokacija fiksna?

Međutim, Todd Howard potvrdio je da je mjesto ili postavka TES6 fiksna. Rekao je da je prva stvar koju odluče postavka i dodao da se može pogoditi postavka na temelju najave za najave.

Međutim, prilično je teško prepoznati mjesto iz isječka E3 2018 iz igre, ali čini se da izgleda kao Valenwood ili čak Elsweyr, a ne Black Marsh.

Predbilježbe vjerojatno

Ako se pitate o datumu izlaska najnovijeg TES6, to je vjerojatno do kraja 2019. ili čak 2020. Bethesda će vrlo vjerojatno objaviti još jedan trailer za E3 sljedeće godine i možda će otkriti više vijesti o seriji igara . Do kraja ove godine moglo bi biti i nekih predbilježbi ili posebnih izdanja.

Vjerojatne platforme / konzole

Pa koje su platforme na kojima će TES6 vjerojatno biti objavljen? Pa, sigurno će biti objavljen na PlayStationu; Xbox, a također i za računalo. Osim toga, mogao bi biti objavljen i na Nintendu. Što se tiče konzola na kojima će ova igra vjerojatno biti objavljena, to bi mogla biti moćnija Microsoftova konzola za kućni sustav, koju je potonji najavio u E3.

Očekivano igranje

Moguće je da će se u igranje The Elder Scrolls 6 dodati i neke nove utrke. Međutim, u Skyrimu nije bilo novih utrka, pa ako se i dalje postavlja Tamriel, nema velike šanse da se dodaju utrke. Još jedan zanimljiv dodatak mogli bi biti Morski vilenjaci, koji se vide u TES Online seriji.

Jedna stvar koja nije vjerojatna u The Elder Scrolls 6 su značajke za više igrača. Skyrim već ima značajke za više igrača. Što se tiče VR značajki, u Skyrimu smo već vidjeli potpuno VR iskustvo, pa bi se moglo ponoviti i u TES6.

Novi načini pripovijedanja

Što se tiče priče, Skyrim dolazi s vrlo jedinstvenom naracijom koja sadrži puno složenih spletki. Igrač je dio građanskog rata u problematičnom kraljevstvu, pa se očekuje i nada se da će TES6 doći sa uzbudljivijom pričom, podižući stvari na novu, višu razinu. Todd Howard također je otkrio da Bethesda pokušava potražiti načine za pripovijedanje priča u igrama. Na primjer, Skyrim omogućava igračima da ispune svoju viziju, dok ih Fallout vodi solidnije. Sada Bethesda pokušava istražiti nove ideje pripovijedanja.

Moguće je da će TES6 imati priču za priču koja će se nalaziti između Skyrima i Fallouta.

Značajke gradnje kuće

Nova značajka koja se očekuje da će biti dodana The Elder Scrolls 6 je izgradnja kuće ili stvaranje grada. Značajka dizajniranja doma već je predstavljena u Hearthfire DLC-u Skyrim, a dalje je proširena u Fallout-u 4. Te će se značajke vjerojatno dodatno proširiti u The Elder Scrolls 6, jer u Falloutu nije do kraja razrađena. Ova će se značajka također izvrsno uklopiti u postavku Valenwooda, jer će se igrači morati prilagoditi divljini, iskoristiti prirodne stvari viđene u okolišu za stvaranje naselja.

Ime

Vjerojatno se možda neće zvati The Elder Scrolls 6. Bit će dvotačka, zajedno s drugom riječju koja prikazuje regiju ili mjesto kako bi se dovršio naslov, na temelju imena iz prethodnih izdanja serije igara.

Obećavajuće vijesti

U intervjuu nakon E3 2018, Todd Howard govorio je o The Elder Scrolls 6, kao i o Starfieldu. Rekao je da tvrtka razmatra puno promjena u tehnologiji, sustavu osvjetljenja, krajoliku, kako za Starfield, tako i za The Elder Scrolls 6.

Uz to, gaming studio također oglašava nekoliko pozicija u Rockville Marylandu. Izdavač je otvorio i studio u Austinu, tako da svi ti novi zaposlenici vjerojatno rade za nadolazeći TES6 ili je moguće da rade na druga dva nadolazeća projekta iz Bethesde.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found