Vodiči

Kako otkazati uslugu Comcast?

Kao što već znate, Comcast je kabelska usluga koju ne možete lako otkazati. Borili bi se sa svakom kosti u tijelu samo da bi nas zadržali kao svojih klijenata. Ako to planirate, najlakše bi bilo jednostavno preseliti se negdje gdje oni ne pružaju uslugu. Možete slijediti sljedeće savjete koje smo prikupili od ljudi na internetu.

  1. Ispričajte jednostavnu i nevjerojatnu priču

Prije nego što nazovete Comcast, postavite pravu priču poput "Selim se u novi grad, a vani je internet" ili "Selim se s partnerom i oni imaju uslugu". Ovo bi trebalo dobro funkcionirati, jer neće provoditi puno istraživanja kako bi provjerili lažete li ili ne.

  1. Obratite se korisničkoj službi

Možete nazvati korisničku službu ili ako ne želite čekati, otkazivanje možete poslati i e-poštom i pričekati da vas nazovu.

  1. Snimite poziv

Snimite svoj poziv i ako otkazivanje nije izvršeno, možete ga pokazati predstavniku i uštedjeti puno više vremena nego pokušati objasniti ono što ste prethodno rekli.

  1. Neka vaša priča bude jednostavna

Nemojte im reći više informacija o tome kamo se selite. Također možete reći da ne znate svoju buduću adresu ili druge podatke. Oni će htjeti proslijediti posljednji račun na vašu novu adresu, ali možete ga platiti i putem interneta.

Ako ste i dalje pod ugovorom, morat ćete platiti kaznu zbog otkazivanja usluge. Provjerite je li to slučaj i kada ističe. Ako je istekao, tada nećete morati platiti nikakvu kaznu.

  1. Pokušajte reći istinu

Mogli biste se osjećati i kao da ste došli do predstavnika koji vas razumije i reći im istinu. Vjerojatno će vas pokušati uvjeriti da vam je potrebna njihova usluga, ali možda ćete se je ipak riješiti. Ako to ne uspije, nazovite ponovno i recite drugom predstavniku ‘dirljivu’ priču.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found